Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Uz to mam 🤦♀️ trúba som 😂😂
Dievčatá, chcem sa všetkým, ktoré ste dávali celý čas napovedy a rady, veľmi pekne poďakovať. Mňa tento rok putovanie nakoplo k obnoveniu členstva v knižnici a rozhodla som sa od každého autora, ktorý bol tento rok v putovaní, niečo prečítať. A začala som na dovolenke žánrom, ktorý je úplne mimo mňa, ale teda som nadšená. Ten opis miest je tak lákavý, že som mala chuť hneď kupovať letenky 😄
Ja som uplne mimo dnes 🤦
ja som dnes fakt myslela ze je to seria o tych styroch dracich jazcoch...vyskusala som fakt vsetky varianty drak+jazdec a nic...nakoniec uplne ina kniha...dobre ma zmiatli
Zienky super spolupraca ❤️ Inak je nejaky vitaz medzi nami, ze sa mu uz v minule roky postastilo vyhrat? 🥰
Dámy bolo mi cťou s vami riešiť knižné hádanky. Ďakujem za pomoc a spoluprácu a vidíme sa o rok.
barillaveronika ďakujem pomohlo
preco mi neberie vcera autora nie je to B.S? muzikal napr s danielom hulkom a luciou bilou?
Zienky mne to nejde, tak asi nemam dobre meno neviem... poslednu asi nevylustim
@tatiana1329 pozrela si všetky včerajšie nápovedy?
@10zabka hej pozerala ale tieto knihy isli evidentne uplne mimo mna
@tatiana1329 ,stačí dať mužské prvé meno,kniha v top 100 , 40+na martinuse ,Iniciály autorky R.Y keď nájdete knihu a prečítate si tam obsah to meno tam je,
Aj ja dakujem vsektkym za napovedy,tesim sa na Vas opat buduci rok, do scitania priatelky a priatelia 🙂
@tatiana1329 pozri si aj oficiálnu nápovedu Martinusu o 16. Názov knihy sa skladá z číslovky nad obrázkom (to červené číslo) a predmetu pod ním. A keď už máš názov knihy, tak ti nájde meno mužskej postavy.
@miskasiska Ja som si teraz v marci kúpila 4 knihy, z toho jednu ma motivovala priamo táto súťaž. A plánujem preskúmať tvorbu Olgy Tokarczuk a Aleny Mornštajnovej, tie ma zaujali. Dokonca som si od Olgy v piatok takmer jednu knihu kúpila, ale hovorím si, počkám na výhru :D Ak som to správne pochopila, tento rok bude viac výhercov, čo sa mi veľmi pozdáva 🙂
@pietra Ja som to presne tak našla, o 16.tej z nápovedy. Keď som uvidela to červené číslo a ten predmet(y), hneď som vedela názov knihy, lebo som si spomenula, že sa hádala minulý rok, kedy som sa prvýkrát s ňou stretla a tiež mi to trvaloooo, lebo fantasy žáner absolútne neznášam Ale teda, niektoré názvy mi ostali už v podvedomí, takže tento rok som to našla podľa poslednej nápovedy a presne, potom som si už vyguglila toho, vraj sexi, chlapa - postavu :D
@duracelka13 🙈
Nie 😭
Nie
Nie🤷♀️
ani ja nie 🙂 nevadi, skusime zase o rok 🙂

@kikundela áno