Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Ďakujem veľmi pekne, moc mi to pomohlo <3
Dnes na prvy sup 🙈
Mne to vôbec nechcelo vziať skúšala som všetky možné varianty a až keď som skopírovala celé meno z Martinusu tak vzalo 🤦♀️🤷♀️🙈... Už som bola zúfalá, ale na nikoho iného to tak nesedelo. 🤷♀️
Môžte nejak poradí prosím?
aké ma iniciálky prosím?
Ja tiež hádam, myslela som, že to dám na prvú/ druhú šupu...krajina mi pripomína Nórsko... žeby som vedľa?
Aaaa už to mám 🤣 dávala som na konci iné písmenko. Och...
@kvetka_123 neviem či môžem takto dať... nieže tu bude potom niekto nadávať. Pošlem ti súkromné ak chceš.
dnes celkom ľahké. Aspoň teda žáner a krajina podľa domčekov a už to ide
Je to kniha od jedného z najznámejších spisovateľov detektívok. Hlavná postava má iniciály HH
Tak a začínam pátrať,indície sú dobré,severské krimi a iniciály HH,kto to len môže byť....
Vypátrané,dnes jednoduché...
Dnes veru ľahké
@bazuska Super nápoveda, toto už musí každý pochopiť 🙂
@miskasiska keď nie google vygugli
krimi moc nečítam, ale toto som dala aj ja na prvý šup 😀
@radka1303 môžem poprosiť dnes vôbec netuší.
@katulka3333 trikolina aj bazuska dali super napovedy 🙂 severska krajina, detektivka, autor ma velmi kratke meno
Konkretne toto nemam nacitane vobec, nemusim moc tento zaner, ale postava je podla mna tak notoricky znama v literarnom svete, ze som vedela aj ja hned, ako som si pospajala indiciu, ze urcite detektiv a okolie je severske. A tak si vravim, ktory je taky najznamejsi? A bolo to, nemusela som ani googlit, lebo ako hovorim, je to velmi znama postavick aj tym, ktori to necitali, ale kdesi urcite poculi. To najvacsi problem mam s fantasy zanrom, okrem Pana prstenov ho absolutne nemusim, takze tam to bez googlenia si vacsinou u mna nejde a tento tyzden neviem preco az 2x dali ten nesympaticky zaner 🙂
Do kelu nemam šajn, napadol ma autor jeden ma incialy J.N ale neni to on.
Ahojte, chcem sa spýtať, že či ste tam dali meno aj priezvisko? Alebo len meno? Lebo som si istá že dávam správnu postavu a aj indície báb ma o tom uistili, ale vôbec mi to neberie, nech už to skúšam akokoľvek. A to som to už aj z Martinusu skopírovala😅
@alandra neposlusny clen britskej kral. Rodiny i hlavny detsky hrdina s jazvou na cele a magickymi schopnostami maju to iste krstne meno. Skus.
@teri555t aj meno, aj priezvisko.

Skúste detektívky,a severské krajiny.
Postava má neresti na obrazku