Najlepšia kniha, ktorú ste kedy prečítali?
Aká je najlepšia kniha čo ste kedy čítali? Nemyslím moc odborné knihy alebo motivačné ale také pri ktorých po prečítaní nemôžete prestať myslieť na dej a kľudne by ste ju dali odznova zas 🙂
Stephen King Geraldova hra, Cintorín zvieratiek. Tieto dve od neho boli také naj.
Rudolf Vrba - Utiekol som z Osvienčimu
@simsalabim Allende buď miluješ alebo… pre mňa tento juhoamerický magický realizmus nie je.
Monika Jakubeczová - Kozmická láska
Mengeleho dievča
@sweetlife001 To je teraz nový slovenský hit a musím povedať že zaslúžený
Pravek a ine casy od Olgy Tokarczuk, Pribehy nasho zivota Ted Chaing
Nie len jedna kniha, ale celé dielo H.P. Lovecrafta🖤 to je pre mňa dokonalosť 🙂
@dusankomoj chcem sa opýtať, tá úžasná knižnica bola urobená na objednávku? Myslím police pravdaže 😊. Tirz mam kopec kníh a rozmýšľam nad takým niečím
Zoznam pána Rosenbluma alebo Ako sa stať Angličanom od Natashy Solomonsovej
Otvorené nebo od Michaly Ries bola fakt dobrá kniha, ale najväčšia topka na svete pre mňa bola kniha Všetko príšerné aj krásne. To ma zasiahlo hlboko.
Díra v duši
@jessicai fuuu, to si pamatam, to bolo na mna sladke aj v puberte, nedocitala som 😃
@dusankomoj u nás to vyzerá podobne 👍
@miggy petra a luciu som dala pocas obedu. Doteraz mam tu scenu pred ocami, aj po 20 rokoch presne viem, co som jedla a ake pocity som mala po docitani.
Uz som dlho nic necitala, cez vysku som nejako prestala citat. Ale co mam rada, tak su oddychovecky Medzi nami dievcatami... doteraz si to rada precitam
@zojazoja dalsia kniha, od ktorej som sa nevedela odtrhnut a citala ju v skole pod lavicou
@jaskolka nie,je to IKEA Billy. A vyskladala som si sama.
.
Vráťte mi moju dcéru candice cohen
Muz menom Ove a Kde si sa vydala, tam si mlieko pytaj.
sofiin svet a mysterium pasiansu
meno ruze
harry potter 🙂
Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj.
@vsicka036
@michellemary Kde si sa vydala tam si mlieko pýtaj je tiež veľmi veľmi dobrá kniha , pre mňa o to lepšia že ja z tej oblasti pochádzam , celá vetva aj z maminej aj otcovej strany.
@titi22 Jeho temné hmoty milujem a patria ku knihám, ktoré vytiahnem, keď nemám čo čítať. 😊 Skvelý vkus na knihy. 😉

Napr. Tieto 2. Kto cital, v tom case ked vysli, urcite ich neprehliadol. Tak neskromne si tipnem, ze s kazdym 5. Studakom do 20.rokov sa dala o tom hodit rec. 🎀🎀