Najlepšia kniha, ktorú ste kedy prečítali?
Aká je najlepšia kniha čo ste kedy čítali? Nemyslím moc odborné knihy alebo motivačné ale také pri ktorých po prečítaní nemôžete prestať myslieť na dej a kľudne by ste ju dali odznova zas 🙂
My deti zo stanice Zoo- bola to sila
Sto rokov samoty od Márqueza a od Kinga Svedectvo.
Odviate vetrom, jediná kniha ktorú som čítala viackrát
Napíšem pár mojich srdcoviek:
Khaled Hosseini: Majster šarkanov
Erich Segal: Kto nepozná lásku
Fredrik Backman: Medveďovce; My verzus Vy....(a vlastne všetko od Backmana 🙂)
Paola Giordano: Požierači neba
Lucinda Riley: Sedem sestier (celá séria)
Elena Ferrante: Geniálna priateľka (celá séria)
......
.....na svete je toľko veľa krásnych kníh 🙂
@marianisima ...a toľko málo času na čítanie 😏
Vecne spievajú lesy- k nej sa vraciam od detstva, všetko od Edwarda Rutherfurda a Kena Folleta, Gentleman v Moskve ,ale aj babské knihy od Moriarty, Hartla, Riley, Binchey a veľa veľa iných…a ešte Dominik Dán
Alchymista, O čom hovorím, keď hovorím o behaní, Zločin a trest a Opozdilec
Klobucnikov hrad, Nie je tam, Dve ženy Nesmrteľná žena, Šaman, Biela masajka,
Dievcata a kniha, ktora vam priam zmenila zivot, pohlad, existuje taka nejaka? Nieco silne, motivujuce, pozitivne?
Celým detstvom ma sprevádzala Anna zo Zeleného domu,, celú sériu mám načítanú hádam aj stokrát 😁 najkrajšia kniha, ktorá je je mojou srdcovkou dodnes, je Odviate vetrom, zbožňujem aj film 😍 No a v dospelosti som oddanou fanúšičkou Stephena Kinga🙂
Teraz citam Veci, na ktere nastal cas. Taka oddychovka o tom, ako obycajny standardny vztah ide rokmi do riti
@marianisima Kto nepozná lásku je moja oblúbená, viackrát som ju čítala.
Pýcha a predsudok, Jana Eyrová, Anna zo Zeleného domu, knihy od Segala, Jediná, Dcéra konkubíny. Ani neviem, ktorú vybrať. Tieto som cítala mnohokrát.
@dusankomoj krasna kniznica ❤️. Mozem ist byvat k tebe? Prispejem tiez knihami 🙈
Najlepsia kniha akú som čítal je NA SMRŤ od Jozefa Kariku.
Vykupena láska Riversova
Muž menom Ove
@pohodacka03 beriem! Aj môj muž súhlasí (ešte si to s ním vybavím 🤣) ale bez srandy, človek by si kúpil aj viac kníh, keby neboli také drahé a keby som mala viac stien na knihovňu. Keď dieťa podrastie a pôjde do detskej izby na poschodí,tak budem mať celú izbu,ako knižnicu.
Neviem, ci mam jednu...ale mna bavi citat zivotopisne knihy ludi, ktori nejakym sposobom ''pohli svetom, spolocenskym dianim a vobec nami'' a o to viac ma bavi citat o nich aj z takej tej inej strany, teda ked si precitat Churchilla, tak potom dat priestor aj Madame Churchill a spojit si to.
Na zapade nic nove - Erich M. Remarque
Hry o život
Eragon
Kde raky spievajú
Zázraky z neba
Juraj Cervenak - vladca vlkov
Kvety v podkroví, a ostatné ságy od Virginie Andrewsovej

@simsalabim aj u mňa patrí k top knihám. 😉