icon

Najlepšia kniha, ktorú ste kedy prečítali?

14. aug 2024

Aká je najlepšia kniha čo ste kedy čítali? Nemyslím moc odborné knihy alebo motivačné ale také pri ktorých po prečítaní nemôžete prestať myslieť na dej a kľudne by ste ju dali odznova zas 🙂

elvenprincess
14. aug 2024

@simsalabim aj u mňa patrí k top knihám. 😉

fepe5
14. aug 2024

My deti zo stanice Zoo- bola to sila

michaela329
14. aug 2024

Sto rokov samoty od Márqueza a od Kinga Svedectvo.

darina77
14. aug 2024

Odviate vetrom, jediná kniha ktorú som čítala viackrát

liliana8
14. aug 2024

@viestta velmi rada citam, ale tejto knihe som nikdy neprisla na chut. Zdala sa mi dost nudna a nechapala som, co je na nej take zaujimave. Nemyslim to ako urazku, len ma zaujima, co na nej tolkych oslovilo.

viestta
14. aug 2024

@liliana8 Betty McDonaldova ma rovnaky pohlad na svet ako ja a aj podobne zmysel pre nasadzku a srandu. (hlavne samej zo seba) Ja som sa v nej celkom nasla

marianisima
14. aug 2024

Napíšem pár mojich srdcoviek:

Khaled Hosseini: Majster šarkanov
Erich Segal: Kto nepozná lásku
Fredrik Backman: Medveďovce; My verzus Vy....(a vlastne všetko od Backmana 🙂)
Paola Giordano: Požierači neba
Lucinda Riley: Sedem sestier (celá séria)
Elena Ferrante: Geniálna priateľka (celá séria)
......
.....na svete je toľko veľa krásnych kníh 🙂

mamickalisticka
14. aug 2024

@marianisima ...a toľko málo času na čítanie 😏

beataxxx
14. aug 2024

Vecne spievajú lesy- k nej sa vraciam od detstva, všetko od Edwarda Rutherfurda a Kena Folleta, Gentleman v Moskve ,ale aj babské knihy od Moriarty, Hartla, Riley, Binchey a veľa veľa iných…a ešte Dominik Dán

sawny
14. aug 2024

Alchymista, O čom hovorím, keď hovorím o behaní, Zločin a trest a Opozdilec

daren1
14. aug 2024

Klobucnikov hrad, Nie je tam, Dve ženy Nesmrteľná žena, Šaman, Biela masajka,

liv1
14. aug 2024

Dievcata a kniha, ktora vam priam zmenila zivot, pohlad, existuje taka nejaka? Nieco silne, motivujuce, pozitivne?

zznmsk
15. aug 2024

@veltraud zvieracia farma je aj moja srdcovka

lubhomira
15. aug 2024

Celým detstvom ma sprevádzala Anna zo Zeleného domu,, celú sériu mám načítanú hádam aj stokrát 😁 najkrajšia kniha, ktorá je je mojou srdcovkou dodnes, je Odviate vetrom, zbožňujem aj film 😍 No a v dospelosti som oddanou fanúšičkou Stephena Kinga🙂

majlo1234
15. aug 2024

Teraz citam Veci, na ktere nastal cas. Taka oddychovka o tom, ako obycajny standardny vztah ide rokmi do riti

bubuska
15. aug 2024

@liv1 Sapiens -asi stanem vegetarián, vegán. Nerozbite deti -kniha o výchova deti a Orwellov 1984 - masaker kniha o manipulácii s ľuďmi v dystopickej spoločnosti.

motherofflower
15. aug 2024

@marianisima Kto nepozná lásku je moja oblúbená, viackrát som ju čítala.

motherofflower
15. aug 2024

Pýcha a predsudok, Jana Eyrová, Anna zo Zeleného domu, knihy od Segala, Jediná, Dcéra konkubíny. Ani neviem, ktorú vybrať. Tieto som cítala mnohokrát.

pohodacka03
15. aug 2024

@dusankomoj krasna kniznica ❤️. Mozem ist byvat k tebe? Prispejem tiez knihami 🙈

fitgerald
15. aug 2024

Najlepsia kniha akú som čítal je NA SMRŤ od Jozefa Kariku.

evkaor
15. aug 2024

Vykupena láska Riversova

dankakuc
15. aug 2024

Muž menom Ove

faelyn
Autor odpoveď zmazal
dusankomoj
15. aug 2024

@pohodacka03 beriem! Aj môj muž súhlasí (ešte si to s ním vybavím 🤣) ale bez srandy, človek by si kúpil aj viac kníh, keby neboli také drahé a keby som mala viac stien na knihovňu. Keď dieťa podrastie a pôjde do detskej izby na poschodí,tak budem mať celú izbu,ako knižnicu.

atinkaa
15. aug 2024

Neviem, ci mam jednu...ale mna bavi citat zivotopisne knihy ludi, ktori nejakym sposobom ''pohli svetom, spolocenskym dianim a vobec nami'' a o to viac ma bavi citat o nich aj z takej tej inej strany, teda ked si precitat Churchilla, tak potom dat priestor aj Madame Churchill a spojit si to.

liliana8
15. aug 2024

@majlo1234 nazov? 🙂

kvetkaxxx
15. aug 2024

Na zapade nic nove - Erich M. Remarque

1katkas
15. aug 2024

Hry o život
Eragon
Kde raky spievajú
Zázraky z neba