Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Dnes knižná lahôdka 😊
Tak dnešok je ľahučký🥰 každý by mal poznať túto úžasnú spisovateľku..J.A 🥰
Konečne niečo "moje".... obľúbená autorka, kniha aj film ❤️
@maya_hi Narážala som na to, že táto diskusia nebola založená so zámerom debatovania o tom, či sa trafili niekomu do vkusu, ale s cieľom podeliť sa o nápovedy. Je otravné sa pri hľadaní nápovedy prelúskavať cez zbytočné príspevky (oduté o tom, že už nebudú hrať, lebo fantasy, "dnes ľahké",...)
@anonym_585d4f tak ako sme my vyjadrili svoje pocity otrávenosti, tak si to využila aj ty 🤷🏻♀️ už niekoľkokrát
Dnes to bolo ľahké. Nápoveda - romantika a v názve sú zle vlastnosti ľudí
Dnes je to klasika a veľmi známa. Kniha bola už aj sfilmovaná niekoľkokrát. Najlepšia filmová verzia je podľa mňa s Kierou Knightly 🙂
Viete niekto pomoct s hadankou, ktora je priamo v Martinuse? Nie som si ista,tak ci niekto neda prosim napovedu 😊
@slnkompobozkana ja som ho písala už minule😆
@trikolina Kľudne pokračuj, tiež ma napadol Kameň mudrcov, veď máme sa zabávať no nie.
Dnes je to klasika a veľmi známa. Kniha bola už aj sfilmovaná niekoľkokrát. Najlepšia filmová verzia je podľa mňa s Kierou Knightly 🙂
@auhrinova A v tejto chvíli by to mal každý vedieť.
Knihu poznám ako svoje “boty” , ale z dnešnej nápovedy mi nič nenaznačilo. Tie pávy? Vôbec nič. Ale asi som ju už dávno necitala
Knihu poznám ako svoje “boty” , ale z dnešnej nápovedy mi nič nenaznačilo. Tie pávy? Vôbec nič. Ale asi som ju už dávno necitala
@mooonika1975 Pav predstavuje vlastnost z nazvu knihy.
Ja som to podľa toho ,,baráku,, vedela 😂 lebo som si pamätala, že on mal veľké luxusné sídlo.
@mooonika1975 Pav predstavuje vlastnost z nazvu knihy.
@nekonecna_katastrofa jaaaaj 😅😅😅to by mi ani v sne nenapadlo
Dockali ste sa, ziadne fantasy 😀 napoveda - romantika, klasika, 19.storocie, Mr. Darcy ❤
@anonym_585d4f pomohlo a veľmi ďakujem 😄
@anonym_81dfd5 ďakujem, viem na 99 percent
@lucka_ke das nejaku indiciu? Lebo pri tomto aj tak nebudeme vediet spravnu odpoved...
@lucka_ke das nejaku indiciu? Lebo pri tomto aj tak nebudeme vediet spravnu odpoved...
@anonym_81dfd5 9. diel série, vyšla tento rok, špeciálne vydanie má 2 obálky
@anonym_81dfd5 9. diel série, vyšla tento rok, špeciálne vydanie má 2 obálky
@skarletka999 @lucka_ke ďakujem baby... ak sa mi tam ešte podarí ísť tento týždeň... 🙂
@anonym_81dfd5 ako často sa menia tieto hry priamo v kníhkupectve? To je každý týždeň iná otázka?
No idem na to až teraz som sa sem k tomu dostala po celom dni,idem na napovedy od polnoci.
fuu, tak dnes ani tuk. ale, ze ani obraz ani zvuk...

Prva verzia tejto knihy vysla v roku 1813,
Autorka je z anglicka iniciály J.A.