Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
@anonym_585d4f od roku 1960 do 2025 vyšli a vychadzajú aj iné žánre ako fantasy 😏 Potom nech sa to už nevolá Knižné putovanie ale Putovanie po fantasy literatúre 😏 Každá kritika nie je frflanie. Je to konštruktívne hodnotenie. Tento rok je tá súťaž absolútne nevyvážená. To je celé 😏
@maya_hi Narážala som na to, že táto diskusia nebola založená so zámerom debatovania o tom, či sa trafili niekomu do vkusu, ale s cieľom podeliť sa o nápovedy. Je otravné sa pri hľadaní nápovedy prelúskavať cez zbytočné príspevky (oduté o tom, že už nebudú hrať, lebo fantasy, "dnes ľahké",...)
dievčatá neviete poradiť ďalšiu nápovedu? predchádzajúce boli v pohode, dnešná nie a nie mi prísť na um 🙂
Ja uz neviem 😂 môžete este poradiť prosim
Ja uz neviem 😂 môžete este poradiť prosim
@valilienka2
@kikundela este v noci dala jedna kocka super radu - nazov cierneho kamena + pocasie (ako uz bolo par dni dozadu, vtedy to tusim bola hmla, tak som si s nou pomohla a google si s tym uz poradil).
Hned mi trkol v hlave nazov draho cierneho kamena (isto viete, ak nie, google to isti), cize tukla som do google nazov toho kamena+hmla+hniha a ono mi to uz hned naslo knihu, ktora sa vola “meno toho kamena” “poveternostna udalost”
@valilienka2
@kikundela este v noci dala jedna kocka super radu - nazov cierneho kamena + pocasie (ako uz bolo par dni dozadu, vtedy to tusim bola hmla, tak som si s nou pomohla a google si s tym uz poradil).
Hned mi trkol v hlave nazov draho cierneho kamena (isto viete, ak nie, google to isti), cize tukla som do google nazov toho kamena+hmla+hniha a ono mi to uz hned naslo knihu, ktora sa vola “meno toho kamena” “poveternostna udalost”
@elanor ďakujem už mám
Napriek tomu že milujem fantasy teraz ma naštvali. Tá knižná séria je síce dosť známa ale mám pocit že prvý diel je o veľa známejší ako druhý dieľ ktorý martinus vyžaduje. Keby dali druhý diel určite by to bolo ľahšie pre všetkých.A pre tých čo hovorili že fantasy je úpadok literatúry. Nie nie je to úpadok literatúry je to iba ďaľší žáner ktorý sa iba stal veľmi populárnym a keďže mi to príde že martinus si snaží spraviť reklamu tak tam dáva samé fantasy. Samozrejme toto je iba môj názor a nemienim tu teraz hovoriť že fantasy je najlepšie ale nemyslím si že žiadny žáner by mal byť nazvaný úpadok literatúry
@sarusik_sari martinus vyzaduje 3 diel .... skusila som prve dva a nic az treti je spravny
Dakujem
@biba_18 tak ten je asi najznamejsi.
Akože čo je veľa, to je veľa fantasy už aj na mňa. Dnešné putovanie za mňa otras;( takže rovno hádam zajtra milovaný T.P. alebo Sapkowski, Tolkien ešte nebol🫣.
@sarusik_sari martinus vyzaduje 3 diel .... skusila som prve dva a nic az treti je spravny
@zitush hej potom som si to až uvedomila
Ja sa priznam, ze po napovede s ciernym kamenom ma ako prve napadlo uhlie 😀😀😀 Na svoju obranu dodavam, ze to bolo rano o piatej 😀
Ja sa priznam, ze po napovede s ciernym kamenom ma ako prve napadlo uhlie 😀😀😀 Na svoju obranu dodavam, ze to bolo rano o piatej 😀
@anonym_7a5415 😂😂😂😂
Tí, ktorí tam napísali Harry Potter, môžeme ešte v súťaži pokračovať? 😂
@slnkompobozkana ja som ho písala už minule😆
@anonym_7a5415 neboj,nebola si sama😂😁
Fantasy ide úplne mimo mňa nedala by som to bez vašich rád. Ďakujem vám🥰
Akože teraz som to vyriešila len vďaka vám,tento žáner ide úplne mimo mňa,a ten názov knihy fakt mohli dať niečo ľahšie,si myslím že veľa z nás to nečíta nepozná,....
@trikolina @slnkompobozkana podľa mňa harry potter sedí na všetky nápovedy doteraz 😂😂 ok, možno na tretiu nie… ale zvyšok hej 😉
Prosím poradíte tú z 10.10. lebo absolútne už neviem. O akú knihu by mohlo ísť.
Prosím poradíte tú z 10.10. lebo absolútne už neviem. O akú knihu by mohlo ísť.
@bloger jonathan swift
Ahojte, viem ze je to mimo temy.. ale nema niekto 2 diel z dnesnej hadanky ako epub? 🙏🏼 Prvý a tretí som našla. Dakujem
ďakujem, žienky ❤️
Dockali ste sa, ziadne fantasy 😀 napoveda - romantika, klasika, 19.storocie, Mr. Darcy ❤
Dnes ľahké, najznámejšia anglická spisovateľka iniciály J.A. 🤗

Veď tieto hádanky sú len formou reklamy pre Martinus na tituly, ktoré práve vyšli alebo vyjdú. Prvá hádanka - vyšla sága a zrovna je v zľave.. druhá hádanka - autorovi práve vyšiel Pád. Tretia hadanka - v septembri vysla novinka autora a je Top 1. Etc.. Je to skrátka len cielena reklama, nejde apriori o zabavu pre citatelov..
@anonym_b76a7e a možno ako predať knihy, ktoré sa už prestávajú predávať 😁 Veď sem nedajú niečo, čo je vypredané a dotlač v nedohľadne 🤌