Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
dnešná kniha je úspešne sfilmovaná a jednu z hlavných úloh hrá aj prvý manžel angeliny jolie…
Knihu som nečítala, ale film som videla. Veľmi jednoduché to je podľa toho obrázka. Je tam vlastne vyzobrazené všetko podstatné. Mne sa to podarilo na prvý šup.
Škótsky spisovateľ, kontroverzné názvy kníh, táto sa neprekladá, čiže názov je anglicky, súvisí s dopravným prostriedkom 🚂🚃
ešte doplním že názov knihy znamená pozorovanie tohto dopravného prostriedku - čo drogovo závislí v autorovom rodnom meste používali ako zámienku keď chodili na opustenú stanicu…
Podľa knihy bol nakrútený aj film, ktorý odštartoval kariéru Obi Wan Kenobiho ;)
Myslim ze hudbu k tomuto filmu pozna snad kazdy
Tak pri dnešnom obrázku mi ako prvé hneď napadol film (ale netušila som že existuje aj kniha).🤔
Škótsky spisovateľ, kontroverzné názvy kníh, táto sa neprekladá, čiže názov je anglicky, súvisí s dopravným prostriedkom 🚂🚃
@anonym_585d4f perfektná napovedá, ďakujem
Mne nenapadá absolútne nič,ani mi nič nenašlo.
Stačí zadať názov piesne z obrazku
Ďakujem za nápovedy, nám ten film púšťali na strednej v ramci prevencie proti drogám - niektoré scény ma do dnes mátajú.
Po napovede z 12.00 uz to asi je jasne kazdemu 🙈
@kacenka1302 @beronsche - aha 😲 mne na mobilnom zariadení rozdeľuje stránku, musím rolovať takže to nie je očividné… idem si skontrolovať teda s5-ne všetky knihy 👍
@anonym_585d4f ďakujem
dnešná kniha je úspešne sfilmovaná a jednu z hlavných úloh hrá aj prvý manžel angeliny jolie…
@biba_18 veľmi pekne ďakujem za napovedu
Prosím vás ja stále neviem prísť na 13 a 17. Môžete mi niekto poradiť?
Dnešnú som tiež uhádla na prvý šup 🙂
Indície sú : Najväčší grécky hrdina, krásny, silný, odvážny. Len jedno slabé miesto mal. Ale pred jeho menom by malo byť ešte jedno slovo... čo radi robíme keď sme v sprche? Alebo aj vtáci to robia 😀

@lulu2002 nie, rozoberá sa tam kniha z 9.10.