Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Existuje aj slovensky serial s podobným názvom, len ten ma v nazve víno
Dneska úplne ľahké. Klasická anglická gotická literatúra. Autorka E.B. Názov knihy spája poveternostné podmienky a formu reliéfu krajiny.
@milos123456 Super nápoveda 🙂
Dnes za päť sekúnd
@milos123456 ako uhadla som, ale nie je aj druh takého kolačika ako nazov knihy? 😁 či sa mýlim?
@milos123456 Super nápoveda 🙂
@miskasiska hned ma to napadlo pri tejto nápovede
ochvíľu aj vyjde film s margot robbie a jacobom elordim
@milos123456 ha ha mne si veľmi pomohla vdaka.
@milos123456 najlepšia nápoveda
Nie priezvisko + kvet
@anonym_585d4f dakujem tvoja napoveda je topka hned som vedela
ooo, dnes moja srdcovka 🙂 .. ale teda uhadla som len podla toho rozfukaneho stromu, ani som si nemyslela, ze to bude ono
@klaudia569 ako vážne ani po tých nápovedách čo tu boli nevieš a potrebuješ ešte ďalšiu? ako, ok, ale nemyslím že ďalšia viac pomôže ...
@klaudia569 ako vážne ani po tých nápovedách čo tu boli nevieš a potrebuješ ešte ďalšiu? ako, ok, ale nemyslím že ďalšia viac pomôže ...
@biba_18 ďakujem za super odpoved … už som na to prišla
@biba_18 ďakujem za super odpoved … už som na to prišla
@klaudia569 Je to klasické dielo anglickej literatúry a gotický román. Autorka E.B. napísala iba tento jediný román. Ide o príbeh deštrukčnej lásky medzi Catherine a Heathcliffom.
@klaudia569 Je to klasické dielo anglickej literatúry a gotický román. Autorka E.B. napísala iba tento jediný román. Ide o príbeh deštrukčnej lásky medzi Catherine a Heathcliffom.
@kasssiopea ďakujem veľmi pekne za nápovedu ,už to mám 🙂 dnes nie a nie spomenúť si na názov :D
@kasssiopea ďakujem veľmi pekne za nápovedu ,už to mám 🙂 dnes nie a nie spomenúť si na názov :D
@klaudia569 Za málo. Podľa mňa je lepšie sa spýtať na ďalšie indície, než dať obrázok do AI 😉
@kasssiopea no ale nie že človek napíše plné meno hrdinu ☹ to už nie je ani nápoveda ...
Prosím, viete mi poradiť názov knihy k obrázku 4? Na obr.sú mince a nejaky divny kabat. Neviem si s tym rady.. dakujem
Ahojte. Vsetko hadam sama, mam to aj precitane, aj vsetky napovedy na 20.10 aj chat gpt nevie... otazka... ak jednu mat nebudem, mozem vyhrat?
@marrs ak uhádneš aspoň 1 knihu hráš o poukaz v hodnote 50€. ak si k tomu kúpiš aspoň 1 knihu, môžeš vyhrať 300€ na nákup knihy. za 1 knižnú hádanku je 1 žreb - teda ak nebudeš mať 1 uhádnutú, máš o1 žreb menšiu šancu že vyhráš…
takže odpoveď na tvoju otázku je áno, môžeš vyhrať aj tak
@biba_18 Lebo tato Tvoja napoveda bola uzitocnejsia a pomohla Klaudii 🙂
Je super, ze par sekund po polnoci uz poznas odpoved na kazdu hadanku len z obrazku, bez potreby dalsich dvoch napovied z Martinusu, bez ohladu na zaner, rok vydania a polularnost diela, ale nie kazdy to ma tak. Ak nechcem viac poradit, neporadim, ale nemam zbytocne komentare..
@biba_18 Lebo tato Tvoja napoveda bola uzitocnejsia a pomohla Klaudii 🙂
Je super, ze par sekund po polnoci uz poznas odpoved na kazdu hadanku len z obrazku, bez potreby dalsich dvoch napovied z Martinusu, bez ohladu na zaner, rok vydania a polularnost diela, ale nie kazdy to ma tak. Ak nechcem viac poradit, neporadim, ale nemam zbytocne komentare..
@kasssiopea presne pre toto som vyhľadala skupinu kde sa riešia tieto veci a nepoužíva sa google alebo podobne …aj keď každý ma niečo iné odčítane a nie vždy sa dá spomenúť na všetky názvy kníh aj keď ich máme možno precitane…ďakujem ešte raz a aj všetkým ,ktorí pridávajú rady bez posmechu a ak vie poradiť poradí to si cením ❤️
@kasssiopea ale ja nepíšem o tom že ona má vedieť bez nápovedy.. píšem o tom že predtým než sa ona spýtala tu bola plná strana nápoved - a dobrých… stačí si ich prečítať 🤷♀️ čo je na tom nezrozumiteľné? 😏

V hlavných úlohách filmu skvelý Ralph Fiennes a Juliette Binoche