Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Aj ja s vami suhlasim, kazdy den len fantasy ako keby ine zanre neexistovali 🤷
Ja sa dnes nechytam vobec. Ani napoveda mi nepomohla.
Neviem. Ani AI nevie.
Napriek tomu že milujem fantasy teraz ma naštvali. Tá knižná séria je síce dosť známa ale mám pocit že prvý diel je o veľa známejší ako druhý dieľ ktorý martinus vyžaduje. Keby dali druhý diel určite by to bolo ľahšie pre všetkých.A pre tých čo hovorili že fantasy je úpadok literatúry. Nie nie je to úpadok literatúry je to iba ďaľší žáner ktorý sa iba stal veľmi populárnym a keďže mi to príde že martinus si snaží spraviť reklamu tak tam dáva samé fantasy. Samozrejme toto je iba môj názor a nemienim tu teraz hovoriť že fantasy je najlepšie ale nemyslím si že žiadny žáner by mal byť nazvaný úpadok literatúry
A pre tých čo nevadia iniciály autora sú R.Y.
Mimochodom minulý rok sa z tejto knižnej série hádalo miesto
Neviem. Ani AI nevie.
@macik166 napíš xander riorson toho by mal poznať
Dnes je to tretia kniha zo série a veľmi mladá kniha. 4.11 na Martinuse vyjde jej exkluzívne vydanie v češtine . V názve je ako prvé názov čierneho kameňa (Veľmi silný kameň, prinášajúci šťastie v láske), ako tu už bolo písané a druhé slovo je “nepríjemné” počasie 😀 asi sa už viac nedá napovedať. Keď si dáte názov toho kameňa a kniha na Google tak Vám to určite nájde 🙂
Dnes je to tretia kniha zo série a veľmi mladá kniha. 4.11 na Martinuse vyjde jej exkluzívne vydanie v češtine . V názve je ako prvé názov čierneho kameňa (Veľmi silný kameň, prinášajúci šťastie v láske), ako tu už bolo písané a druhé slovo je “nepríjemné” počasie 😀 asi sa už viac nedá napovedať. Keď si dáte názov toho kameňa a kniha na Google tak Vám to určite nájde 🙂
@aisa777 dakujem pomohli ste mi 😉
@aisa777 ďakujem..už som to našla
@aisa777 ďakujem za nápovedu👌
Tí, ktorí tam napísali Harry Potter, môžeme ešte v súťaži pokračovať? 😂
Dievčatá ďakujem za dnešné nápovedy, tento žáner ide mimo mňa.
dakujem za napovedu.
lezú mi na nervy s tým fantasy…
@biba_18 podla mna vyberaju podla citatelnosti a fantazy ma vela citatelov :D teraz.
Ja mám pocit, že z veľkej časti ide o promo..
Mňa už "dostali", knihu zo 4.dňa už mám vo wishliste.. 🙂
@biba_18 podla mna vyberaju podla citatelnosti a fantazy ma vela citatelov :D teraz.
@simca06022011 aj minuly rok bolo podobne - same fantasy. To nie je len “teraz”. Absolutne mimo moj zaner. Nevadi, chat gpt zase pomohol. Zas budem lustit sifru asi len takto
Chodíme tu viacerí kvôli nápovedám, poradiť sa, nie čítať každý deň vaše frflanie, lebo nedali žáner, ktorý čítate a knihu z roku 1960😑
DAkujem za pomoc ze kedy vychadza. Vobec nesledujem fantazy ale tu sa mi nepaci ze daju istu knihu zo serie. Podla mna existuje tolko vela peknych knih a daju len tie nove ☹
Veď tieto hádanky sú len formou reklamy pre Martinus na tituly, ktoré práve vyšli alebo vyjdú. Prvá hádanka - vyšla sága a zrovna je v zľave.. druhá hádanka - autorovi práve vyšiel Pád. Tretia hadanka - v septembri vysla novinka autora a je Top 1. Etc.. Je to skrátka len cielena reklama, nejde apriori o zabavu pre citatelov..
že úpadok 😂
Veď tieto hádanky sú len formou reklamy pre Martinus na tituly, ktoré práve vyšli alebo vyjdú. Prvá hádanka - vyšla sága a zrovna je v zľave.. druhá hádanka - autorovi práve vyšiel Pád. Tretia hadanka - v septembri vysla novinka autora a je Top 1. Etc.. Je to skrátka len cielena reklama, nejde apriori o zabavu pre citatelov..
@anonym_b76a7e ale musím povedať , že najlepšia reklama, akú mohli vymyslieť... 🤪
Chodíme tu viacerí kvôli nápovedám, poradiť sa, nie čítať každý deň vaše frflanie, lebo nedali žáner, ktorý čítate a knihu z roku 1960😑
@anonym_585d4f a takisto sme sem neprišli ani čítal ako to dnes bolo ľahké a podobne
@anonym_585d4f od roku 1960 do 2025 vyšli a vychadzajú aj iné žánre ako fantasy 😏 Potom nech sa to už nevolá Knižné putovanie ale Putovanie po fantasy literatúre 😏 Každá kritika nie je frflanie. Je to konštruktívne hodnotenie. Tento rok je tá súťaž absolútne nevyvážená. To je celé 😏

lezú mi na nervy s tým fantasy…
@biba_18 absolútne s Tebou súhlasím… podľa mňa je to úpadok literatúry….