Odporúčania a recenzie na čítačky kníh pre začiatočníkov
Ahojte,
Odporucili by ste mi prosim citacku na knihy?
Absolutne sa v tom neorientujem, neviem aku mam pozerat znacku, velkost, kapacitu, nic. Mam doma ipad, ale ten nechcem pouzivat na takyto ucel a najma, pride mi dost velky, keby si ho chcem zobrat so sebou niekam v pripade potreby.
Tiez uvazujem, ci to za to stoji a predsa len ta papierova kniha nie je lepsia volba? Su knihy, ktore si rada necham v kniznici, lebo fakt stoja za to a chcem sa k nim raz vratit, tie by som si v pripade toho ze zakupim eknihu dokupila vo fyzickej podobe, tiez su vsak knihy, ktore doma nechcem a posuniem ich dalej. Neviem ci tento fakt zohrava nejaku role pri zvazovani o kupe citacky.
Mozno vzhladom na to, ze si nie som zatial ista ci a po akej mam siahnut, existuje nejaka lowcost moznost a zaroven to nebude nieco nekvalitne?
Dakujem za recenzie.
@elianto_01 to o reklamách som čítal tu na fóre, že sa to rozoberalo, takže nie je to z mojej hlavy :D Tiež by mi to ani nenapadlo. Áno, rozumiem čo píšeš, to sú tie výhody čítačky.
ja mám kindle ale už veľmi dlho, tak zvažujem nad novou, bez čítačky si neviem predstaviť už život, teraz som kupovala dve knihy v papierovej forme, lebo ako e-knihy boli drahšie o polovicu, ale ešte som ani jednu nezačala čítať, nechce sa mi do toho tak som zvyknutá na čítačku

@elianto_01 v pocketbooku nie sú. Ja ho mám teda stiahnutý aj v mobile, aj appku Martinus mám, z tej sa celkom dobre číta. Ale mobil a čítačka sa nedá porovnať, za mňa mobil nie..len ozaj v obrovskom stave nudze