icon

Odporučte knihu o kognitívno behaviorálnej terapii

martin8891
19. nov 2024

Vedel by niekto odporučiť knihu o kognitívno behaviorálnej terapií? Niečo o princípoch, cvičeniach a aplikácií na sebe? Celkom ma to začalo zaujímať. Niečo som pozeral na nete ale zaujímajú ma aj reálne skusenosti. Ďakujem

dori2
19. nov 2024

@martin8891 zalezi co chces vediet- je to velmi siroka problematika… ja sim kbt terapeut a mam vela knih z tohto smeru, niektore si viem predstavit v laickom vyuziti, niektore vobec

martin8891
autor
19. nov 2024

@dori2 chcel by som sa vediet lepsie naucit pracovat s myslienkami a emociami a pochopit ako to funguje a ako sa daju menit 🙂 preco rozmyslam ako rozmyslam... Ja viem asi vela toho chcem z jednej knihy 🙂

grace55
20. nov 2024

@martin8891 David Burns Cítiť sa dobre je skvelá.

jumama
20. nov 2024

Mne minule prisla do rany reklama KBT pracovni kniha pro deti od Heather Davidsonovej. Podla mna to je mozno na zaciatok dobra volba - kupila som si ju, lebo si rada vselico citavam z oblasti psychologie, aj prepojene na deti... a je plna jednoduchych navodov ako rozoznat, co je uzkost a ako s nou pracovat. Naozaj sa mi paci a odporucila by som ju.

martin8891
autor
20. nov 2024

@jumama dakujem,kuknem. Aj mna bavia veci z psychologie a rad si citam o tom.

martin8891
autor
23. nov 2024

@grace55 dakujem objednal som si ju dnes, mala aj dobre recenzie 🙂

grace55
23. nov 2024

@martin8891 super, ja som tiež na ňu dostala tip niekde tu v diskusii a je skvelá. Autor ma urcite vyse 70, je to veľmi čulý, emeritny profesor na Stanforde, ale uverejňuje pravidelne videa na YouTube, ak by ta to viac zaujímalo.

martin8891
autor
23. nov 2024

@grace55 dobre kuknem, dik : )

bobulka109
14. dec 2024

@jumama mozem sa opytat, odkial ste knihu objednavali? dakujem

jumama
14. dec 2024

@bobulka109 Tu: https://firstclass.cz/produkt/terapeuticka-knih... Na slovensku som nasla v eshopoch knihkupectvach len anglicku verziu a tu bola najlacnejsia ceska verzia.

bobulka109
15. dec 2024

@jumama ďakujem