Oplatí sa chodiť do knižnice?
Samozrejme že áno, chodíme pravidelne s deťmi.. ja si požičiam jednu knihu, oni dokopy 15.. vždy o mesiac sa vrátime a vymeníme.. knihy kupujem len na Vianoce a iné sviatky, poprípade ak mám nejakú veľmi obľúbenú a chcem ju mať doma.tak vtedy..
My chodíme do malej knižnice, čo je blízko domu a cez leto tam deti zajdu aj samé.. stojí to 3€ na rok, takže vôbec žiaden výdavok.. keď nám nebude už stačiť, tak prejdeme do väčšej..
V Ga platime tusim 7 a deti cca 2
Určite áno, my chodíme do dvoch.Jednej sa venuje bývalá učiteľka a to je knižnica snov.Cez psychológiu, záhradkárske knihy, kuchárske všetko tam nájdeme.
Na Milde - Mileticke.
@cacianka Tak to sme sa urcite stretli🙂 panie sa uz pomenili, vsetky ste tam boli velmi mile, ak myslis taku starsiu stihlu pani, tak ta uz asi nerobi
@beataxxx na Miletičke robila tmavovlasá útla Elenka, hore v náučnom oddelení, potom marika silnejšia stará pani, Jana mladá žena, prešla za vedúcu služieb na riaditeľstvo. Na zimnej bola šedivá pani, taká vyššia pevnejšia. ja som robila ešte keď fungovala pobočka na Tomášikovej. To bolo otras, darmo som bola normálna, milá, slušná, čitatelia super na 99,9 %, keď kolegyne z vedenia a pracovné podmienky boli otras. Na pobočkách to bolo lepšie.
Oplatí sa chodiť .
No ak necitas tak sa neoplatí🙂 inak nerozumiem otázke ,akoby sa niekto pýtal ci sa oplatí ísť do obuvi alebo kaviarne

Ja chodievam. U nas je este k tomu kniznica gratis - sluzba obyvatelstvu. Dokonca aj trest za omeskanie nie je penazny ale ti blokuju preukaz a ked sa chces “vykupit” donesies nejaku konzervu do potravinovej banky😂😂😂. Nasa kniznica dokupuje kazdy tyzden novinky, poriadaju citatelske kluby - na rozne temy a v roznych jazykoch. Je aktivna “kniznica” pre babatka - kazdy tyzden sa stretavaju rodicia s detmi do 3r a robia aktivity s knizkami, citaju, spievaju, divadielka a pod. Organizuju str etnutia s autormi, besedy na rozne temy. Su tam miesta na studium - cize v case skusok je kniznica napraskana studakmi. Deti si chodia robievat domace ulohy alebo ked maju skupinove prace tak sa stretavaju v miestnostiach na to urcenych. U nas to v kniznici proste zije😅