icon

Oplatí sa chodiť do knižnice?

23. apr 2025
Strana
z2
zooeynka
23. apr 2025

Ano

simona20201309
23. apr 2025

Áno

jarnajar
23. apr 2025

Asi ako kde, ale v tých, do ktorých som chodila/ chodím boli pravidelne nové knihy pre deti aj dospelých.

terezka1947
23. apr 2025

Určite ano

niekto2hy
23. apr 2025

Chodit aj chladit v lete,ano.😎

oriesocek
23. apr 2025

Neviem odkiaľ si, ale v tej, kde chodím ja, mávajú dosť nových (Bratislava) niekedy som kupovala kvantá kníh, teraz už väčšinou iba z knižnice….

marca12
23. apr 2025

Jasne,ze sa oplati chodit a maju aj nove knihy.

isis234
23. apr 2025

Ano

dominikamacakova
23. apr 2025

Samozrejme, že áno, ale treba ísť do väčšej knižnice v meste.

majka2959
23. apr 2025

V Trnave Fándlyho knižnica áno.

julish
23. apr 2025

Ano. Aj ked terqz sa to asi na chvilku zmeni, kedze ministerwzvo kultury nie je schopne pridelovat knizniciam dotacie

salome123
23. apr 2025

Áno, oplatí a to hovorím o dedinskej knižnici. Každoročne dostávala od štátu peniaze na nové knihy. Tento rok neviem ako budú s dotáciami 😥

aniele
23. apr 2025

No, u nás na dedine majú nové knihy, ale zväčša také bestsellerové jednokopytovky. Bohviekoľko kvalitnej literatúry tam neviem nájsť. Dosť asi závisí od toho, kto ich vyberá.

nika11103
23. apr 2025

Jejda , oprasila si mi krásne spomienky … naozaj s láskou si spomeniem na knižnicu , aj s láskou teraz spomínam na povinne čítanie na výške a ešte viac na to moje dobrovoľne , nepovinne . Boli to prenádherné časy , keď mi dcéra trochu povyrastie a opäť budem mať nejaký čas pre seba , určite sa tam vrátim . 😍❤️

kristiii
23. apr 2025

Za mňa určite áno. Síce menšia knižnica v menšom meste, ale určite lepšie než pri dnešných cenách kupovať desiatky kníh, ktoré som mala možnosť prečítať za drobné.

loliki
23. apr 2025

Veď si vypočítaj, koľko zaplatíš za 1 novú knihu a koľko zaplatíš v knižnici za 1 rok. A potom, ber do úvahy, koľko čítaš-čítate doma.

acsa
24. apr 2025

My máme v meste naozaj dobrú knižnicu, sú v nej aj nove knihy a pri vstupe je zoznam kde mozeme zapisat, ktoré knihy by sme chceli aby zakupila kniznica. Chodim pravidelne a zapisala som aj 7 ročnú dcéru, aj na detskom oddelení majú veľmi pekné knižky

martinadomianova
24. apr 2025

V Nitre ani nie. V BA áno.

buberova
24. apr 2025

V akom zmysle by sa to nemalo oplatiť?

erika237
24. apr 2025

Ak rada citas a nie je to o tom, ze precitas 4 knihy rocne, urcite sa oplati. Kupim si knihy, ktore naozaj chcem, v cudzom jazyku a vela vyuzivam eknihy. Teraz mam naozaj malo casu a volny venujem radsej dcere ked je este mala, ale planujem ked uz bude citat aj ona, ze kniznica bude.

4stanka4
24. apr 2025

Samozrejme ze sa oplatí. My sme na dedine ale knižnicu mame super, veľa nových kníh a za členské 1.50€ na rok nie je o čom. Tento rok som zatiaľ precitala asi 25 kníh tak si to zrátaj koľko by som zaplatila za knihy ak sú v sume cca 10-20€/ks

la_dolce_vita
24. apr 2025

Ak vela citas, tak jednoznacne ano. Chodim cely zivot do kniznice a inak by som neprecitala tolko knih.

ketrint
24. apr 2025

Jednoznačne sa to oplatí. V BA je členské 4€, to aj keď si pozíciás za rok len jednu knihu, tak sa to oplatí 🙏🏻☺️

janage
24. apr 2025

Véd si vyhľadaj najbližšiu knižnicu on line. Na jej stránke si nájdi katalóg kníh a pozri aké tituly majú. V tej našej si môžem online rezervovať, vyzdvihnúť aj v biblioboxe, aj vrátiť a ušetrila som už tisíce určite.

sova7
24. apr 2025

Určite áno. Väčšie knižnice sú dobré zasobene robia aj rôzne besedy a podobne. Ja čítam veľa a kníh kupujem minimum

kaktusik007
25. apr 2025

toto je individualne. Uz si kniznica nemoze dovolit mat 3 kopie jednej knihy, ako kedysi. A cakat sa mi, kym pridem na rad, moc nechce.
Kniznica je zasobena tak, ako sa jej zamesgnanci venuju.... V nasej je doraz na odbornu literaturu - tou je zasobena naozaj hodne a kvalitnymi titulmi.

vsetko je to iba o ludoch, ktori tam pracuju

isis234
25. apr 2025

Mne chodia na e-mail i ponuky občas. Niektoré si dám zarezervovať.

beataxxx
30. apr 2025

Kniznica Ruzinov - som zavisla🙂🙂🙂 raz za 2-3 tyzdne plna taska knih, maju vzdy novinky, da sa rezervovat vsetko, suma az smiesna, ja som knihomol a doma sa mi nove knihy uz nezmestia

bororka
30. apr 2025

Ja chodím s dcérou, kt. má 3r. BA V. Členské je 3e na rok. Mesačne si poziciavame cca 8 kníh.
Určite sa oplatí chodiť. Akože beztak kupujem cca 4 knihy mesačne, ale minimálne skrz rozhľad a sčítanie je to super možnosť.

autor
1. máj 2025
@bororka

Ja chodím s dcérou, kt. má 3r. BA V. Členské je 3e na rok. Mesačne si poziciavame cca 8 kníh.
Určite sa oplatí chodiť. Akože beztak kupujem cca 4 knihy mesačne, ale minimálne skrz rozhľad a sčítanie je to super možnosť.

@bororka tak to mate este lacnejsie, tp som prekvapena. My sme mimo ba a platime 10, co je aj tak super, len by som cakala ze v ba bude rovnako alebo viac😊

Strana
z2