icon

Pátram po mene knižky

mucuinka
28. feb 2020

Maminy, citatelky detektivok. Uz od rana sa mordujem,lebo aa snazim spomenut o ktoru knihu slo. Isto je to nejaky cyklus detektivok a posledna, ktpru aom citala skoncila tak, ze kolega-policajt hlavnej hrdinky (som si takmer ista, ze to je zena), zavrazdil svoju partnerku. Rano sa zobudil, nasiel ju mrtvu v posteli a nic si nepamatal... kniha tam koncila a viem, ze som sa tesila na pokracovanie, potom som to pustila z hlavy a dnes si spomenula. Zial, nie na autora. Ak je tu niekto, kto vie, budem mu velmi vdacna. Inak asi ani nezaspim...

popa86
28. feb 2020

Ahoj, mám sériu krimi kníh s hl. postavou- psychológ Sebastián Bergman. Posledný dieľ s názvom Tí, ktorí zlyhali sa končí tak, že jeden z policajtov zabije kolegyňu počas sexu a zistí to až ráno, lebo bol opitý. Autori HJORTH a ROSENFELDT. Mohlo by to byť ono?

popa86
28. feb 2020

A inak vystupuje tam aj hl.hrdinka (policajtka menom Vanja- dcéra tohto psychológa) a je kamarátka toho policajta.

mucuinka
autor
28. feb 2020

@popa86 dakujem, dakujem, dakujem. Mam x rozcitanych serii detektivok a nevedela som toto zaradit. Velmi si mi pomohla. Uz som hned stastnejsia 🙂 ako malo staci...