icon

Poraďte stránku, kde môžem predať knihy - "evitovky"

2. júl 2022

Ahojte. Prosim poradili by ste, chcela by som predat asi 20 ks kniziek na styl evitoviek, kupovala som ich za plnu sumu v knihkupectve a su ako nove. Skusala som dat na bazos, ale nikto zatial nema zaujem. Kde by som mala vacsi uspech s ich predajom? Dakujem krasne 🙂

luccija
2. júl 2022

Fb marketplace tam predam najviac veci

liljana
2. júl 2022

A pomohlo ti ich precitanie? 🙂

autor
2. júl 2022

@liljana v ramci relaxu som si rada precitala tie knizky ;)

eeffka
2. júl 2022

Bez urazky ale evitovku kupim len ak je prilozena k casopisu zadarmo, tie knihy maju nizku mentalnu uroven, a aj bohuzial financnu. Skus lokalnu FB sidliskovu skupinu, ja som tak predala 30ks severskeho krimy za 2hodky, cena bola 5e kus

drakvak
2. júl 2022

Vyskúšajte na FB skupinu Burza kníh nonstop alebo Bazár kníh. Je tam dosť veľa skupín na predaj kníh, možno sa niekto chytí, ak dáte naozaj bazárovú cenu.

autor
2. júl 2022

@eeffka tiez citam aj iny typ literatury, toto som jeden cas citala, knihy co stali 8-12 eur chcem predat za 2 € /ks. Ak nie, hodim do kosa.

autor
2. júl 2022

@drakvak dakujem 🙂

autor
2. júl 2022

@luccija dakujem 🙂

eeffka
2. júl 2022

Za 2e je je ok cena, ak by nevyslo ani to, odnes do nemocnice na zenske oddelenie, tam precitas vsetko

autor
2. júl 2022

@eeffka dakujem za tip.

drakvak
2. júl 2022

Na FB je aj skupina Knihy za 2 eurá, to sa hodí 😉

anita6666
2. júl 2022

To nepredas nikde,ani za euro/kus...nie je o to záujem, ľudia buď knihy nečítajú alebo si kúpia,čo potrebujú...máš ešte možnosť dať to do tej búdky na knihy,čo majú niektoré mestá rozmiestnené kade-tade

elviku11
2. júl 2022

carovnapolicka.sk to je taky internetovy bazar knih

deedol
2. júl 2022

FB alebo pozri knihovratok na martinuse, ak su to novsie knihy, mozno ti ich vezmu.
aj tu na MK v bazari som par knih predala.

eeyore2005
2. júl 2022

Knihy, akekolvek jednoduche, nepatria do smeti! Kazda si najde niekoho, kto ju precita. Naozaj ich radsej zaneste do tej budky na poziciavanie knih alebo ich venujte miestnej kniznici.

katesocka
2. júl 2022

Knihovratok na Martinus? Neskúšala si či ich neodkupia? Aj keď teda vieš miesto toho len knihy kúpiť.

autor
2. júl 2022

@deedol
@katesocka dakujem za radu, skusila som marrinus. Ten by mi vykupil vsetky pre mna hodnotne knihy, len zrovna nie tie evitovky 😄

drakvak
2. júl 2022

Nedávno mali akciu v Martinuse (do 26.6.), že odkúpili každú knihu za 49 centov, aj tie, ktoré inak neprejdú tým ich filtrom na stránke. Ale vyskúšajte tie FB skupiny, možno sa niečo podarí.

liz_lemon
2. júl 2022

knihobot.sk

gertys
3. júl 2022

Napis mi ss. Rada si precitam tuto ,,prizemnu” literaturu 🙂

drakvak
5. júl 2022

Práve dnes niekto zadal na FB dopyt na evitovky:

autor
5. júl 2022

@drakvak dakujem, ozvem sa pani 🙂