Poraďte stránku, kde môžem predať knihy - "evitovky"
Ahojte. Prosim poradili by ste, chcela by som predat asi 20 ks kniziek na styl evitoviek, kupovala som ich za plnu sumu v knihkupectve a su ako nove. Skusala som dat na bazos, ale nikto zatial nema zaujem. Kde by som mala vacsi uspech s ich predajom? Dakujem krasne 🙂
A pomohlo ti ich precitanie? 🙂
@liljana v ramci relaxu som si rada precitala tie knizky ;)
Bez urazky ale evitovku kupim len ak je prilozena k casopisu zadarmo, tie knihy maju nizku mentalnu uroven, a aj bohuzial financnu. Skus lokalnu FB sidliskovu skupinu, ja som tak predala 30ks severskeho krimy za 2hodky, cena bola 5e kus
Vyskúšajte na FB skupinu Burza kníh nonstop alebo Bazár kníh. Je tam dosť veľa skupín na predaj kníh, možno sa niekto chytí, ak dáte naozaj bazárovú cenu.
@eeffka tiez citam aj iny typ literatury, toto som jeden cas citala, knihy co stali 8-12 eur chcem predat za 2 € /ks. Ak nie, hodim do kosa.
@drakvak dakujem 🙂
@luccija dakujem 🙂
Za 2e je je ok cena, ak by nevyslo ani to, odnes do nemocnice na zenske oddelenie, tam precitas vsetko
@eeffka dakujem za tip.
Na FB je aj skupina Knihy za 2 eurá, to sa hodí 😉
To nepredas nikde,ani za euro/kus...nie je o to záujem, ľudia buď knihy nečítajú alebo si kúpia,čo potrebujú...máš ešte možnosť dať to do tej búdky na knihy,čo majú niektoré mestá rozmiestnené kade-tade
carovnapolicka.sk to je taky internetovy bazar knih
FB alebo pozri knihovratok na martinuse, ak su to novsie knihy, mozno ti ich vezmu.
aj tu na MK v bazari som par knih predala.
Autorka: akus aukcne skupinky: https://www.modrykonik.sk/group/5952/
https://www.modrykonik.sk/group/7166/
Knihy, akekolvek jednoduche, nepatria do smeti! Kazda si najde niekoho, kto ju precita. Naozaj ich radsej zaneste do tej budky na poziciavanie knih alebo ich venujte miestnej kniznici.
Knihovratok na Martinus? Neskúšala si či ich neodkupia? Aj keď teda vieš miesto toho len knihy kúpiť.
Nedávno mali akciu v Martinuse (do 26.6.), že odkúpili každú knihu za 49 centov, aj tie, ktoré inak neprejdú tým ich filtrom na stránke. Ale vyskúšajte tie FB skupiny, možno sa niečo podarí.
knihobot.sk
Napis mi ss. Rada si precitam tuto ,,prizemnu” literaturu 🙂
@drakvak dakujem, ozvem sa pani 🙂

Fb marketplace tam predam najviac veci