icon

Sklamala vás populárna kniha? Podeľte sa o skúsenosti!

8. sep 2024

Ahojte.
Mate nejaku knihu, okolo ktorej bolo velke „halo”, vsade ste ju videli, vela sa o nej hovorilo, aka je super a kazdy ju cital, chvalil a vam prisla strasne slaba? Ak ano, aka kniha?

oktobermimi
9. sep 2024

@liusa82 presne kvoli tomuto som prestala citat, vsade dzigačka...😑 ako leby kniha bez toho nebola kniha... a to som realne precitala desiatky knih...

majka35
9. sep 2024

Hodiny chémie, 2x som ju mala doma a začala čítať, recenzie neskutočné a ani raz sa mi ju nepodarilo dočítať ...kamoška mi povedala celý obsah, úplne mi to stačilo

biba_18
9. sep 2024

@oktobermimi preto treba čítať harryho pottera alebo malého princa 😂😂

14petulka88
9. sep 2024

Ja milujem Luciu Saskovu a teda posledna jej kniha ma sklamala 😅

nelka93
9. sep 2024

Kde raky spievajú a hentá hlúposť s mliekom a vydajom, nepamätám názov, lebo mi za to nestala 😅

majkat12
9. sep 2024

ale keď si to vezmeme všeobecne: aké je to super, že si každý spisovateľ nájde svojich čitateľov, no nie? a každý čitateľ zase svojho spisovateľa.. horšie je, keď máme obľúbenca a on napíše hovadinu.. 😐 ale.. tiež je len človek a robí chyby, možno ani on nie je spokojný, ale vydavateľ už bol otravný 😅

trema
9. sep 2024

Coelha a Marqueza nedavam, Pana prstenov som nebola schopna docitat a teraz bojujem s Genialnou priatelkou, ale asi to tiez nedocitam 😀

oktobermimi
9. sep 2024

@biba_18 😂joooj harryho mam za sebou, princ asi par stran...nuda😅

biba_18
9. sep 2024

@oktobermimi ale nie je tam sex 🙂

simca06022011
9. sep 2024

@trema aaano genialna priatelka... kupila som si vsetky tie knihy naraz od ferrante... myslim, ze jednu som dala na silu do konca, dalsiu osm uz nedala.. a potom som to vsetko predala :DDD

heln
9. sep 2024

@macik166 vdaka za popis, tiez som po nej zacala pozerat, lebo sa o nej vela hovori... ale dzigacky (ako to tu niekto nazval) ma v knihach ani filmoch nezaujimaju.

heln
9. sep 2024

podla mna je to velmi subjektivne,
ked som na stredne ako povinne citanie mala Kto chyta v zite, tak mi bolo akurat na zvracanie z tej knihy,
Maleho princa som tiez nepochopila, fantasy zaner celkovo nemusim, takze Pana prstenov som skoncila na prvej strane, vlastne ani filmy nechapem o co tam ide. mam rada sci-fi, tak som sa po rokoch vratilia k Nadacii, tak to bolo pre mna utrpenie a tiez 2001 vesmirna odysea.

lucka_ke
9. sep 2024

@heln knihy sú veľmi staré a teda aj pre nás z tejto uponáhľanej doby nudné... pozri si film Nadácia ten je perfektný

majkat12
9. sep 2024

@heln je to subjektívne.. a veľa záleží aj na čitateľovi, v akom je veku a citovom rozpoložení 😅 Rovnakú knihu môžeš čítať 2x a úplne iné pocity a zážitok z nej 🤷🏼‍♀️
napr. taký Malý princ.. to je kniha buď pre deti alebo pre dospelých

danyelia
9. sep 2024

Ešte Harry Potter, keď som bola mladšia a bol taký boom okolo toho...vôbec ma nechytila za srdce 😬

oktobermimi
9. sep 2024

@biba_18 😅to je pravda toto

majka2959
9. sep 2024

Coelho - Cesta do Compostely, samá mágia, nemohla som ju dočítať. Aj ďalšie jeho knihy.

fajnova
9. sep 2024

50 odtieňov sivej. To bolo strašné, aj film, aj kniha. Furt dokola to isté, vôbec ma to nebavilo. Na druhú časť ma už nenahovorili. Meno ruže som začala čítať niekoľko krát, ale nedala som to, príliš ťažké. Trápila som sa aj pri Hessem a Coelhovi.

la_dolce_vita
9. sep 2024

Pripojim sa aj ja, uz to tu zaznelo.. 50 otienov sivej, ta kniha ma vyslovene iritovala, potom Hlava 12, nedocitala som. Aktualne sa trosku trapim s Domom duchov, cakala som viac od tej knihy. Naopak Simona Monyova, moja oblubena spisovatelka s tragickym osudom, od nej mam vsetky knihy a citam dookola stale..

la_dolce_vita
9. sep 2024

Ups oprava: odtienov 🙂

ruzasipova
9. sep 2024

@biba_18 Nie, je to v autorovi. Ja mam naotaj rada zaner fantasy. Ale i tam najdem knihy ci cele serie, ktore ma uchvatia a ktore ledva citam.

petronellla87
9. sep 2024

Jaj ešte mi napadla Sofiina voľba. Ta Sofia bola podľa mňa strašná krava🙈 celú knihu mi liezla na nervy

biba_18
9. sep 2024

inak, nezabíjajte vtáčika… prvý raz mi to prišlo ako total blbina, mala som to požičané od majiteľa a vychválené. prečítala som to ale bolo mi to meh… sklamaný majiteľ knižky mi ju ale ešte nechal, tak som sa k nej neskôr vrátila… no a teraz ju už mám prečítanú asi 4x a kúpila som si vlastnú 😍

andra77
9. sep 2024

všetky knihy od Evity..mne sa zda, že to je na jedno kopyto....a tiež Maly princ sa ťažko čita....🙄 moja naj kniha z detstva Alfonz Vrtinôžka... všetky knihy od V.P.Borovičky...tak na neho sa žiadny Dominik Dán nechyta...😎

cervenaruza123
9. sep 2024

No ja uz mam skusenost, ze cim je kniha viac odporucana, tam menej sa mi bude pacit. Asi mam iny vkus ako vacsina ludi, takze sa takym kniham vyhybam alebo od nich nemam ocakavania. Presne kniha Kde si sa vydala, tam si mlieko pytaj ma velmi zaujala ked som o nej citala, ale ked som zistila, ze ju vsetci velmi chvalia, tak som usudila, ze to nebude nic pre mna. Mozno ju raz zo zvedavosti precitam, ale ktovie.

zenae
9. sep 2024

J. K. Rowlingová a kontroverzný Ikabog

lucka_ke
10. sep 2024

@fajnova Meno ruže - knihu som nečítala, ale kedysi dávno som videla film, a ten bol skvelý

oblecenie99
10. sep 2024

Mňa tu asi ukameňujete, ale ešte som si spomenula na jednu nekonečnú tortúru: Jana Eyrová. Ja viem, kedy sa tá kniha písala, ale čítať niektoré "duchaplné" dialógy medzi ňou a pánom Rochesterom bolo pre mňa hotové peklo.

macik166
10. sep 2024

@oblecenie99 a ešte Pýcha a predsudok.