icon

Tajomné knižnice Martinus - súťaž

hruska91
6. mar 2023

Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂

pumlenka
16. mar 2023

Aj jedna rybička sa tak volá...

ogah982
16. mar 2023

@lilkaparkanska Kapitán N...

lilkaparkanska
16. mar 2023

@pumlenka toto mi pomohlo, vedela som z akej knihy len som dumala nad tým že aká postava, ďakujem

lexi91
16. mar 2023

Pár minút mi to trvalo ale nakoniec som na to prišla 😂

en4a
16. mar 2023

Dnes na prvy sup a to som len tak skusila, ze mi to pripomina postavu od Verneho. Ani som necakala, ze to bude ono.

mima1608
17. mar 2023

Dneska extrémne jednoduché 😅

kaktusik007
17. mar 2023

no ja neviem, nepovazujem sa za znalca kniznych postav --- ale toto davam s prehladom 🤔 az mi je to divne 🤷🏼‍♀️

hruska91
autor
17. mar 2023

@kaktusik007 aj mne sa darí skoro stále na prvý druhý pokus aj bez nápovedy - ale úprimne som z toho kusok sklamaná, celý deň čakám na novú úlohu a za minútu to mám :/

aknamorka22
17. mar 2023

Dnes zase na prvý krát. Po minulé roky mi tevalo oveľa dlhšie pokiaľ som prišla na správne odpovede 🤷 možno boli sťažnosti, ze to bolo ťažké tak tento rok urobili ľahšie 😅

a_alexandra_a
17. mar 2023

@ogah982 prečo dávate hneď takéto nápovedy? Niekto kto chce naozaj hádať a chce len nasmerovanie sa hneď dozvie aj odpoveď....

janca704
17. mar 2023

@a_alexandra_a suhlasim...

deniseee
17. mar 2023

Ja si zase myslim, ze kto chce hadat vsetko sam, ma citat napovedy na stranke a tam hadat a toto tu vobec neotvarat, ved komentare typu: Dnes to bolo lahke… alebo Dala som to na prvy raz… tak tie su pre vsetkych uplne zbytocne. Ja sem idem vacsinou az vtedy, ak uz som uhadla a potom mi ta napoveda nema preco vadit, alebo ak som uz uplne mimo a neviem uhadnut nijako (stalo sa v pripade klubu bitkarov - pretoze som necitala tu knihu a film som videla straaaaaasne davno) a v tom pripade prave take jasne napovedy su velmi prinosne. Takze kto sem ide, ratajte s tym.

tinika
17. mar 2023

@a_alexandra_a tak nečitaj skupinu kym neuhadnes :D :D mne sa zdali lahsie prave minule roky

a_alexandra_a
17. mar 2023

@deniseee
@tinika Tak nie vždy ma to hneď napadne a myslela som, že táto skupina je najmä na doplňujúce indície pre tých, ktorí chcú stále hádať, ale indície na martinuse nestačia.
A aký zmysel je teda v tom, keď niekto sem napíše hneď celú odpoveď? Nepoviem, keď sa tu objaví večer... ale 20 minút po prvých indíciách už sem písať odpoveď?

ollynka
17. mar 2023

@a_alexandra_a chod na facebook, tam je to kontrolované a presné nápovedy sú vymazané. Každý si hladá tam kde chce. Áno?

jeennyv
17. mar 2023

Kedysi ked niekto po minule roky urobil takuto temu, napisal rovno pri zalozeni na uvod, ze len napovedy a kto chce odpoved priamo sukromna sprava

ollynka
17. mar 2023

KTO nechce odpoveď nápovedy chodte priamo na MARTINUS na facebook kde je založená skupina na toto,....tam je to adminom kontrolované,....

deniseee
17. mar 2023

@a_alexandra_a tak si si myslela zle. A zmysel je ten, ze niekto, kto pozrie na to a je vedla, ako jedla a vie, ze by neuhadol, tak si pozrie a napise. A stale to nebolo napisane naplno, stale to bola len napoveda. Iba tu napovedu uz rozlusti 99% ludi. Ja sama mam vlastnymi silami uhadnute vacsinou 3-4 minuty po zverejneni a nikam nepisem, ale na tych, co takto ostatnym pomozu sa vobec nehnevam. Ved si vypni sledovanie a prid az ked bude vecer a po celom dni ti to nenapadlo a neuhadla si a potom ta mozno tak jasna napoveda potesi. A dovtedy hadaj sama, ved ti v tom nikto nebrani. Pre mna je napriklad um aj to, ze niekto vie vymysliet prave taku napovedu, po ktorej to dopne kazdemu.

zuzuxx
17. mar 2023

tak ja stale neviem a nic ma nenapada

ana82
17. mar 2023

@zuzuxx jules verne a bola tu nápoveda, že sa tak rybka volá 🙂

zuzuxx
17. mar 2023

@ana82 to som videla, ale rybiek je vela, tak netusim ktora, ani prve pismenko nepomohlo 😝

zuzuxx
17. mar 2023

@ana82 tak uz viem, druhe forum bolo napomocnejsie, i ked som myslela, ze je to opacne

ana82
17. mar 2023

@zuzuxx tak myslím, že kreslené známe disney rybky sú iba dve 🙂
a teda treba sa aj trocha potrápiť a googliť stačilo si vyrolovať knihy verneho

nika_val
17. mar 2023

@a_alexandra_a ja suhlasim s tebou.. tiež sa mi nepači ze hned niekto píše až priliš jasne napovedy tu..
Minuly rok to bolo lepšie (ale aj tazsie ovela hadanky) tam v diskusii nikto nenapisal jasne nic.. az ked si bola uplne zufala tak si poprosila a do sukromnej spravy napisali bud odpoved alebo velmi jasnu napovedu
Napoveda typu: Kapitan N... bola uz podla mna cez ale je to len moj nazor 🙂

zuzuxx
17. mar 2023

@ana82 bolo niekde spomenute, ze ide o disney rybku? to som prehliadla... hladala som, ale tak nepoznam to, tak preto som nenasla hned

en4a
17. mar 2023

@deniseee napovedy su fajn, ale ked niekto uz nedokaze uhadnut ani ked sa prezradi film ci nazov knihy tak to ma uz trosku zaraza.. moze si aspon hlavne postavy vygooglit, a co ma uz clovek napisat, ked niekto pred nim prezradi aj meno postavy, ja sem chodim lebo ma to bavi hadat a aj citat si inych ako hadaju, nebudem nikomu kazat ako ma pisat a tvarit sa pri tom pomaly..

en4a
17. mar 2023

Bonus tiez lahky, klasicka rozpravka o malom chlapcekovi 🙂

michellemary
18. mar 2023

V Bonuse sa sústreďte na ten hrachový proteín s vanilkovou príchuťou. 😂😂😂

eni0307
18. mar 2023

Vie mi niekto pomôcť, vôbec netuším...

evuli1312
18. mar 2023

@eni0307 bohuzial ani ja neviem