Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
@lilkaparkanska Kapitán N...
@pumlenka toto mi pomohlo, vedela som z akej knihy len som dumala nad tým že aká postava, ďakujem
Pár minút mi to trvalo ale nakoniec som na to prišla 😂
Dnes na prvy sup a to som len tak skusila, ze mi to pripomina postavu od Verneho. Ani som necakala, ze to bude ono.
Dneska extrémne jednoduché 😅
no ja neviem, nepovazujem sa za znalca kniznych postav --- ale toto davam s prehladom 🤔 az mi je to divne 🤷🏼♀️
@kaktusik007 aj mne sa darí skoro stále na prvý druhý pokus aj bez nápovedy - ale úprimne som z toho kusok sklamaná, celý deň čakám na novú úlohu a za minútu to mám :/
Dnes zase na prvý krát. Po minulé roky mi tevalo oveľa dlhšie pokiaľ som prišla na správne odpovede 🤷 možno boli sťažnosti, ze to bolo ťažké tak tento rok urobili ľahšie 😅
@ogah982 prečo dávate hneď takéto nápovedy? Niekto kto chce naozaj hádať a chce len nasmerovanie sa hneď dozvie aj odpoveď....
@a_alexandra_a suhlasim...
Ja si zase myslim, ze kto chce hadat vsetko sam, ma citat napovedy na stranke a tam hadat a toto tu vobec neotvarat, ved komentare typu: Dnes to bolo lahke… alebo Dala som to na prvy raz… tak tie su pre vsetkych uplne zbytocne. Ja sem idem vacsinou az vtedy, ak uz som uhadla a potom mi ta napoveda nema preco vadit, alebo ak som uz uplne mimo a neviem uhadnut nijako (stalo sa v pripade klubu bitkarov - pretoze som necitala tu knihu a film som videla straaaaaasne davno) a v tom pripade prave take jasne napovedy su velmi prinosne. Takze kto sem ide, ratajte s tym.
@a_alexandra_a tak nečitaj skupinu kym neuhadnes :D :D mne sa zdali lahsie prave minule roky
@deniseee
@tinika Tak nie vždy ma to hneď napadne a myslela som, že táto skupina je najmä na doplňujúce indície pre tých, ktorí chcú stále hádať, ale indície na martinuse nestačia.
A aký zmysel je teda v tom, keď niekto sem napíše hneď celú odpoveď? Nepoviem, keď sa tu objaví večer... ale 20 minút po prvých indíciách už sem písať odpoveď?
@a_alexandra_a chod na facebook, tam je to kontrolované a presné nápovedy sú vymazané. Každý si hladá tam kde chce. Áno?
Kedysi ked niekto po minule roky urobil takuto temu, napisal rovno pri zalozeni na uvod, ze len napovedy a kto chce odpoved priamo sukromna sprava
KTO nechce odpoveď nápovedy chodte priamo na MARTINUS na facebook kde je založená skupina na toto,....tam je to adminom kontrolované,....
@a_alexandra_a tak si si myslela zle. A zmysel je ten, ze niekto, kto pozrie na to a je vedla, ako jedla a vie, ze by neuhadol, tak si pozrie a napise. A stale to nebolo napisane naplno, stale to bola len napoveda. Iba tu napovedu uz rozlusti 99% ludi. Ja sama mam vlastnymi silami uhadnute vacsinou 3-4 minuty po zverejneni a nikam nepisem, ale na tych, co takto ostatnym pomozu sa vobec nehnevam. Ved si vypni sledovanie a prid az ked bude vecer a po celom dni ti to nenapadlo a neuhadla si a potom ta mozno tak jasna napoveda potesi. A dovtedy hadaj sama, ved ti v tom nikto nebrani. Pre mna je napriklad um aj to, ze niekto vie vymysliet prave taku napovedu, po ktorej to dopne kazdemu.
tak ja stale neviem a nic ma nenapada
@a_alexandra_a ja suhlasim s tebou.. tiež sa mi nepači ze hned niekto píše až priliš jasne napovedy tu..
Minuly rok to bolo lepšie (ale aj tazsie ovela hadanky) tam v diskusii nikto nenapisal jasne nic.. az ked si bola uplne zufala tak si poprosila a do sukromnej spravy napisali bud odpoved alebo velmi jasnu napovedu
Napoveda typu: Kapitan N... bola uz podla mna cez ale je to len moj nazor 🙂
@deniseee napovedy su fajn, ale ked niekto uz nedokaze uhadnut ani ked sa prezradi film ci nazov knihy tak to ma uz trosku zaraza.. moze si aspon hlavne postavy vygooglit, a co ma uz clovek napisat, ked niekto pred nim prezradi aj meno postavy, ja sem chodim lebo ma to bavi hadat a aj citat si inych ako hadaju, nebudem nikomu kazat ako ma pisat a tvarit sa pri tom pomaly..
Bonus tiez lahky, klasicka rozpravka o malom chlapcekovi 🙂
V Bonuse sa sústreďte na ten hrachový proteín s vanilkovou príchuťou. 😂😂😂
Vie mi niekto pomôcť, vôbec netuším...

Aj jedna rybička sa tak volá...