Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
@evuli1312 maličký chlapček, halušky, hrach 😉
@slavka1418 je aj taka princezna co lezi na niecom v jeho mene
prosím o nápovedu k dnešnému bonusu dávala som kniha džunglí a princezná na hrášku ale nezobralo mi to
@martinkakontova skús nápovedu z 8:59
@martinkakontova napovedá od @zuzana111984 je úplne trefna. Nad ňou rozmyslaj a prídeš na to.
už mám stačí hrach a chlapec
@martinkakontova nebude to princezna, ked piseme chlapec :D
@sasenah1 😊 zvyčajne tie najjednoduchšie sa najťažšie hádajú 😄
@zuzuliennka1 a čo má prosim s nim spoločné, že severný pol ? 😨
@mooonika1975 to bude asi odkaz na filmove spracovanie
@mooonika1975 v knihe sa časť deja odohráva na Severnom póle🙈....je to literárna klasika
@hanneli to teda som vôbec netušila
Dnes ľahké, hneď na prvý šup 😂
dnes z mojich najobľúbenejších
Dnes vôbec netuším 🫣
@michaellad má to niečo dočinenia s drakmi
Moja obľúbená séria 🥰
Krv a oheň 🙈
výborné trefné indície👏 kto nevie bolo to sfilmované HBočkom....milujem knihy aj filmové spracovanie...
Tak dnes som sa potrápila viacej a nakoniec je to to najznámejšie :D
Eragon mi nezobralo. A som v koncoch.
@aknamorka22 aj ja som tam hľadala všetko možné zo svetovej klasiky, indície by aj sedeli...a nakoniec toto 😬 Nič proti, ale my cup of Tea to zrovna nieje...
@vivvien podobne,toto nie je moja šálka kavy
@aknamorka22 noo presne, najznamejsia… som vyskusala snad vsetky postavy, aj zvieracie a pytam sa manzela, vies ta co tam hrala ako sa vola …. Tak som napisala”pis ako pocujes” a preslo 😆
Tiež to nie je môj žáner. Ale našťastie tu máme googl a pomohol. Knihu napísal George R.R.Martin.
včera na motívy tejto postavy tancovala Gáboríková v Let´s dance. 😀

@eni0307
@evuli1312 zamerajte sa na rozprávky. Postavou je maličký chlapček, naozaj veľmi maličký. A ten hrachový proteín súvisí s jeho menom.