icon

Tajomné knižnice Martinus - súťaž

hruska91
6. mar 2023

Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂

en4a
23. mar 2023

Nechytala som sa hned ale francuzsky spisovatel pomohol 🙂 Mohli by od neho dat aj niekoho z Bedarov, tych som citala 5x :D

tkjana
24. mar 2023

Mna najskor napadali nejaky draci, ale potom som sa zamyslela nad tym zvonom, zvonicou a uz to islo 😀

niminka
24. mar 2023

...a Esmeralda 🙂

ogah982
24. mar 2023

Film z roku 1956. Americký herec Anthony Quinn a talianska herečka Gina Lollobrigida..

kvetinka75
24. mar 2023

no mne to dnes nemyslí, podľa indícií som vôbec nevedela ktorým smerom. Idem pozrieť podľa filmu, možno ma trkne.

kvetinka75
24. mar 2023

jáj ja zaspatá, už mi to došlo. Ale podľa indícií by som toto vôbec nehádala

janca704
24. mar 2023

@tkjana aj mna naviedli zvony😀

ninuska2005
24. mar 2023

Dnes jahoda ako Traja mušketieri

magimary
24. mar 2023

dnes mi od vás, dievčatá, pomohli tri indície: Esmeralda, zvonica a francúzsky autor a už som bola doma, ani som nestihla pozrieť indície na TK
vďaka, dnes teda rýchlovka a krásna vec...👍

zoja9
24. mar 2023

ahojte, mohli by ste ešte niekto poradiť s tou včerajšou knižnicou? Vôbec nič mi to nehovorí 🙂

aknamorka22
24. mar 2023

Vau, tak dnes som len tak zo srandy napísala prvé co ma napadlo a bolo to ono :D paráda 😅

lucyhatala
24. mar 2023

@zoja9 Leonardo di caprio 2013...daj do Googlu

zoja9
24. mar 2023

@lucyhatala dakujem 🙂

reanda
24. mar 2023

vam to zobralo to meno?
nejak ma to prestava bavit, lebo uz viackrat sa mi stalo, ze som uhadla, ale z nejakych pricin mi to nevzalo spravnu odpoved a potom som si zbytocne lamala pol dna hlavu, nad inou knihou :-/

10zabka
24. mar 2023

@reanda áno. Zadala si ho správne?

kvetinka75
24. mar 2023

@reanda áno, zatiaľ som mala problémy len ak som spravila preklep ja

reanda
24. mar 2023

@10zabka hej, skusala som na tri krat a meno na q mi vobec nebralo, nakoniec som napisala z....r a to zobralo a spravna odpoved tam bola samozrejme meno na q .. ako nechapem to 😀

andrea_82
24. mar 2023

@reanda ono to berie viac variantov spravnej odpovede. Mne tiez zobralo to, co aj tebe, takze aj to je spravna odpoved.
Ja dnes na treti pokus a bez napoved. 🙂💪

reanda
24. mar 2023

@andrea_82 no vsak to chapem, ale nechapem, ze mi nebralo to meno.. nezda sa mi pravdepodobne, ze by som ho trikrat napisala s preklepom.. je to pre mna zahada 😀

10zabka
24. mar 2023

@reanda mne to zobralo na prvýkrát s Q... Nejako zázračne im to funguje...

jeennyv
24. mar 2023

Baby poradim, aspon ja tak robim…vzdy si vygooglite oficialnu verziu mena, jaa ked uhadnem vzdy si najprv kuk ci to dobre myslim ako sa to pisem zatial mi vsetko zobralo…samozrejme pri tych zlozitejsich zahranicnych atd

zuzana111984
24. mar 2023

Mňa tam zmiatla tá koza 🤪

lexi91
24. mar 2023

Tajný bonus mi dal chvíľu zabrať ale nakoniec som na to prišla ☺️

kaktusik007
24. mar 2023

maria bizubova - kamene ma dostala 🤣 ale to asi preto ze som s nou mala tu cest a je to zaryta geologicka telom a dusou ;) inak dnes na prvy sup 🤷🏼‍♀️

sasenus
24. mar 2023

Tajný bonus je dnes labúžo, ako ten košík s jedlom 😁

reanda
24. mar 2023

ty vole, to su napady 😀

en4a
24. mar 2023

5 minut som musela premyslat - taka blbost 😀, uz som aj zabudla, ze tam so studnou nieco bolo..

aliziana
24. mar 2023

Lol, aj mne nakoniec vzalo prvé čo som napísala...
@kaktusik007 MB tiež poznám 🙂

zeldia
25. mar 2023

No tak dnes som strelila na prvy šup prvú blbosť ktorá ma napadla a ono je to správne. Napovedá nevynechať detské knizky to píšem sama sebe lebo stále premýšľam zložito a väčšinou je to neaka jednoduchá známa knižka/rozprávka

aknamorka22
25. mar 2023

@zeldia presne aj ja vždy najskôr rozmýšľam a hľadám úplne iný vyznam napovedy, nejaký zložitejší, a vacsinou je to to najjednoduchšie 😅