Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
Mna najskor napadali nejaky draci, ale potom som sa zamyslela nad tym zvonom, zvonicou a uz to islo 😀
...a Esmeralda 🙂
Film z roku 1956. Americký herec Anthony Quinn a talianska herečka Gina Lollobrigida..
no mne to dnes nemyslí, podľa indícií som vôbec nevedela ktorým smerom. Idem pozrieť podľa filmu, možno ma trkne.
jáj ja zaspatá, už mi to došlo. Ale podľa indícií by som toto vôbec nehádala
Dnes jahoda ako Traja mušketieri
dnes mi od vás, dievčatá, pomohli tri indície: Esmeralda, zvonica a francúzsky autor a už som bola doma, ani som nestihla pozrieť indície na TK
vďaka, dnes teda rýchlovka a krásna vec...👍
ahojte, mohli by ste ešte niekto poradiť s tou včerajšou knižnicou? Vôbec nič mi to nehovorí 🙂
Vau, tak dnes som len tak zo srandy napísala prvé co ma napadlo a bolo to ono :D paráda 😅
@zoja9 Leonardo di caprio 2013...daj do Googlu
@lucyhatala dakujem 🙂
vam to zobralo to meno?
nejak ma to prestava bavit, lebo uz viackrat sa mi stalo, ze som uhadla, ale z nejakych pricin mi to nevzalo spravnu odpoved a potom som si zbytocne lamala pol dna hlavu, nad inou knihou :-/
@reanda áno, zatiaľ som mala problémy len ak som spravila preklep ja
Baby poradim, aspon ja tak robim…vzdy si vygooglite oficialnu verziu mena, jaa ked uhadnem vzdy si najprv kuk ci to dobre myslim ako sa to pisem zatial mi vsetko zobralo…samozrejme pri tych zlozitejsich zahranicnych atd
Mňa tam zmiatla tá koza 🤪
Tajný bonus mi dal chvíľu zabrať ale nakoniec som na to prišla ☺️
maria bizubova - kamene ma dostala 🤣 ale to asi preto ze som s nou mala tu cest a je to zaryta geologicka telom a dusou ;) inak dnes na prvy sup 🤷🏼♀️
Tajný bonus je dnes labúžo, ako ten košík s jedlom 😁
ty vole, to su napady 😀
5 minut som musela premyslat - taka blbost 😀, uz som aj zabudla, ze tam so studnou nieco bolo..
Lol, aj mne nakoniec vzalo prvé čo som napísala...
@kaktusik007 MB tiež poznám 🙂
No tak dnes som strelila na prvy šup prvú blbosť ktorá ma napadla a ono je to správne. Napovedá nevynechať detské knizky to píšem sama sebe lebo stále premýšľam zložito a väčšinou je to neaka jednoduchá známa knižka/rozprávka
@zeldia presne aj ja vždy najskôr rozmýšľam a hľadám úplne iný vyznam napovedy, nejaký zložitejší, a vacsinou je to to najjednoduchšie 😅

Nechytala som sa hned ale francuzsky spisovatel pomohol 🙂 Mohli by od neho dat aj niekoho z Bedarov, tych som citala 5x :D