Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
Teda, na toto by som neprišla.. načo je Marienke spacák do -10? 🤦♀️
@zuzana111984 ak by bolo v lese zima 😆
@zuzana111984 😂👍
Premýšľam vzhľadom na indície naco vôbec do toho lesa tie deti isli, predtým ako sa stratili; na turistiku, kradnúť lesné plody a vôbec prídu lebo sa stratia k cudzej osobe a namiesto toho aby poprosili o pomoc ničia jej majetok, domček ktorý si ta stará pani urobila podľa svojich predstáv možno celý život platila hypotéku a fagani jej ho nie len poškodia ale este jej ho aj chcu zožrať mali si naozaj zabaliť spacáky a svoje vlastne jedlo a upratat po sebe bordel ktorý v lese svojim správaním narobili. Inak si nic iné nezaslúžia len poriadne postrašiť aby to viac nerobili.
@magimary cez vikendy sutaz nie je
jáj, už vidím.
vďaka
@lienocka9793 nemohlo mi dôjsť, že čo to tam sú tie očné kvapky....aaaale uz to maaam, uz mam vsetky okrem 8.3. to mi zatial uniká, neviem, ci som to vobec citala....
@scorpionflower1 urcite ano, resp. ak nie ty, tak ti to cital niekto iny 🙂
Dnes ľahké, ešteže je bonus, bo normálne som už chcela pondelok
@scorpionflower1 klasicka rozpravka, crievicka
@zuzuliennka1 vau, uz som tam pochopila tu tekvicu, ale tie myši??? Neboli to holuby? Ci to je len v nasej cesko-slovenskej verzii?
@scorpionflower1 tiez by som povedala, ze skor holuby 🤷🏼♀️😁
@scorpionflower1
@zuzuliennka1 v kreslenej disneyovke boli aj myši 😉
Prečo mne tam na dnes nič neukazuje?
treba si precitat pravidla, cez vikend sa nehada - je pauza, tajny bonus je navyse - mozete hadat do konca nedele a rozpravky maju viac verzii, v jednej sa mysi premenili na kone...
Dnes to bolo ľahké 😊
@lienocka9793 prepáčte že zas otravujem ale neporadil by ste ?
grécka mytológia
No dnes som asi na piaty krát uhádla :D
@marus194 najznámejší hrdina (poloboh) gréckych mýtov 😊
syn boha Dia a Alkmény
dnes je to fakt lahke, ked som si predstavila svalovca, a sandale, na 2.x uhradnute...

@vivvien ženská hlavná postava z rozprávky o pernikovej chalúpke