Aké sú praktické výhody svadby pred narodením dieťaťa?
Ahojte. S priatelom cakame babatko a zaujimalo by ma, ake su prakticke vyhody svadby pred narodenim babatka?
@anonym_36e466 a ty si kto, aby si mi hovorila, co mam robit a co nie? Co ty švidis do nasho vztahu? Alebo preco mas potrebu sa do toho starat?
@anonym_autor Autorka, nemyslis, ze uz stacilo? Napisem ti rovnako: A ty si kto aby si tu urcovala, kto sa moze vyjadrit? Toto je verejne forum, dobrovolne si tu polozila nejaku otazku, tak sa tu zeny vyjadruju. S tym si mala pocitat, ze nie vsetky budu s tebou suhlasit. A to je nejaky problem? Zjavne si prilis asertivna, tak si aj tak spravis po svojom, v com ti nikto nebrani, tak nechapem, co sa tu tak agresivne vyjadrujes. Neviem kolko mas rokov ale neposobis vyzreto, tak co uz ti napisat, len tolko, ze cas ukaze a sama na vlastnej kozi zistis aka bude realita.
@anonym_autor Autorka, nemyslis, ze uz stacilo? Napisem ti rovnako: A ty si kto aby si tu urcovala, kto sa moze vyjadrit? Toto je verejne forum, dobrovolne si tu polozila nejaku otazku, tak sa tu zeny vyjadruju. S tym si mala pocitat, ze nie vsetky budu s tebou suhlasit. A to je nejaky problem? Zjavne si prilis asertivna, tak si aj tak spravis po svojom, v com ti nikto nebrani, tak nechapem, co sa tu tak agresivne vyjadrujes. Neviem kolko mas rokov ale neposobis vyzreto, tak co uz ti napisat, len tolko, ze cas ukaze a sama na vlastnej kozi zistis aka bude realita.
@anonym_e9f0dc a to je ten problem u teba, ze polozila som otazku at ty sa nevyjadrujes k otazke, ale k niecomu absolutne inemu a hovoris, co kto ma robit. Takze presne ako pises, uz stacilo. Ak neodpovedas na otazku k veci, tak co riesis.
@anonym_autor Lebo taká chúďa ako si ty, v sračkách si aj v nich zostaneš, lebo si si to tak zariadila. Nikto ťa nenútil vytvoriť diskusiu, dokonca ani otehotnieť, tak sa nediv ako Alica v krajine zázrakov, že ti ženy poradia. Ty však každou reakciou zhadzuješ seba. Admin ťa zruší a nebudeš musieť už reagovať.
@loliki ved nech zrusi. Myslis, ze sa z toho poseriem? 🤣 boze, poslem tvoje odpovede na zlty slonik, nech sa pobavia
....tramtatatáááá ... a víťazom v kategorii "najneprijemnejšia osoba diskusie" sa stáva AUTOR !!
@anonym_e9f0dc a to je ten problem u teba, ze polozila som otazku at ty sa nevyjadrujes k otazke, ale k niecomu absolutne inemu a hovoris, co kto ma robit. Takze presne ako pises, uz stacilo. Ak neodpovedas na otazku k veci, tak co riesis.
@anonym_autor Ja uz som ti odpovedala k veci v predchadzajucom prispevku. Treba citat poriadne. Nie si ucitelka a ja nestojim pred tabulou aby som odpovedala len ked ma vyzves.
.. nechceli by ste niekedy vidieť, kto sa skrýva za poniektorymi anomymami? 🤪
Mne pri niektorých diskutujúcich napadne, či tak, ako tu, komunikujú v reálnom živote, aj zoči voči...
@anonym_autor Ja uz som ti odpovedala k veci v predchadzajucom prispevku. Treba citat poriadne. Nie si ucitelka a ja nestojim pred tabulou aby som odpovedala len ked ma vyzves.
@anonym_e9f0dc kde si mi odpovedala k otazke, ake su prakticke dovody na svadbu pred narodenim dietata? Ked vravis, ze odpovedas k veci?
@dilia19 tak sa rozvijaj a nedavaj nevyziadane rady cudzim ludom. Nie je to tema diskusie
@anonym_autor
@anonym_autor ta povestna tema diskusie sa da vygooglit tak do 10 min. A nemusela si zakladat diskusiu a zavzdusnovat sa nad tym ako niekto riesi tvoj vztah ( aj tak je to kazdemu vlastne uplne jedno, ked vypne mk, je to tvoja vec, ty budes stastne vydata alebo nestastne single alebo cokolvek ine a ty to budes musiet riesit). A ked nemate peniaze na svadbu aku si zenich zela, pricom ta suma co si uviedla (5000) je aj tak dost optimisticka pri dnesnych cenach, tak proste nemas na vyber a musis pockat. Cele zbytocne, tolko energie a nervov kvoli nezmyselnej diskusii
@anonym_autor podla mna jedna z vyhod je, ze mas kopec casu ju planovat. Kdezto po narodeni to velmi zalezi od dietata. My sme chceli mat svadbu po narodeni a nakoniec sme sa na to vykaslali. Syn bol narocny, tam taka rehabka, tam taky doktor. Potom ine problemy, potom dalsie dieta. Teraz aj lutujeme, ze sme ju nespravili skromnu este pred dietatom, Lebo tiez sme vymyslali, chodili po roznych miestach a blbosti.
Z pravneho hladiska, pokial si vybavis dohodu o mene a priezvisku, nehnutelnost mate na polovicu, mas rovnako alebo viac financii ako muz, tak ti to zas az tak nesuri.
@anonym_autor milujem hypotezy aj fakty. tak si zhrnme:
H0: moj partner si ma chce zobrat
H1: moj partner si ma nechce zobrat
FAKT: som slobodna matka
Zaver: zahada okolo dovodu diskusii a odpovedi, ktore sa netykaju vylucne len zadanej otazky, ale aj suvisiacich okolnosti je tymto vyriesena
S pozdravom
Vas Detektiv Oriesok
@anonym_autor podla mna jedna z vyhod je, ze mas kopec casu ju planovat. Kdezto po narodeni to velmi zalezi od dietata. My sme chceli mat svadbu po narodeni a nakoniec sme sa na to vykaslali. Syn bol narocny, tam taka rehabka, tam taky doktor. Potom ine problemy, potom dalsie dieta. Teraz aj lutujeme, ze sme ju nespravili skromnu este pred dietatom, Lebo tiez sme vymyslali, chodili po roznych miestach a blbosti.
Z pravneho hladiska, pokial si vybavis dohodu o mene a priezvisku, nehnutelnost mate na polovicu, mas rovnako alebo viac financii ako muz, tak ti to zas az tak nesuri.
@anonym_cf9e5b vdaka 👍
@anonym_autor milujem hypotezy aj fakty. tak si zhrnme:
H0: moj partner si ma chce zobrat
H1: moj partner si ma nechce zobrat
FAKT: som slobodna matka
Zaver: zahada okolo dovodu diskusii a odpovedi, ktore sa netykaju vylucne len zadanej otazky, ale aj suvisiacich okolnosti je tymto vyriesena
S pozdravom
Vas Detektiv Oriesok
@anonym_44fec8 opravila by som:
H1 vadnych zien na MK: partner si ma nechce zobrat
H2: som slobodna mamicka
Fakt: partner si ma chce zobrat
Takto je to spravne a dalsie diskusie ohladne nasho vztahu od nezainteresovanych nie su potrebne

Nejaká útočná tá autorka,keď jej"nejdete na ruku"🤣🤣🤣