icon

Aké sú praktické výhody svadby pred narodením dieťaťa?

Včera o 19:42

Ahojte. S priatelom cakame babatko a zaujimalo by ma, ake su prakticke vyhody svadby pred narodenim babatka?

autor
Dnes o 06:17
@anonym_f10bd5

@anonym_autor ja sa nikdy do nikoho nestarám, teda pokiaľ sa verejne nepýta na názor...prepáč, zdala si sa jednoduchá od začiatku, veď preto si stále aj priateľka, ale teraz si to i potvrdila 😊🤦‍♀️

@anonym_f10bd5 jezismaria, ja proste nepochopim, preco sa staras do inych, aky maju vztah? To nebola otazka diskusie. Nikde som sa nepytala na analyzu nasho vztahu. Absolutne nevidis dovody, ani nase plany. Ale hlavne, ze ty uz mas vykonstruovanu jasnu hypotezu 🤣🤣🤣🤣

autor
Dnes o 06:18
@anonym_493812

@anonym_f10bd5 Ano. Pred porodom nebol cas a ani peniaze, ale s dietatom to daju lavou zadnou😄

@anonym_493812 no nie kazdy je neschopny ako ty

anonym_5edf21
Dnes o 06:19
@anonym_autor

@anonym_493812 no nie kazdy je neschopny ako ty

@anonym_autor Boze zena, uz sa nestrapnuj a nezhovaduj.

anonym_bf00ec
Dnes o 06:19
@anonym_autor

@anonym_f10bd5 urcite vies lepsie, jak my doma 😆😆😆😆😆😆 ja sa tu neskutocne bavim na tom, ako si tu vymyslate, kto co chce a nechce

@anonym_autor Ty sa bavis jedna na nas, a my sa bavime na tebe viacere 😃. Odkaz svojmu priatelovi od nas, ze dobre robi, len nech neurobi osudovu chybu a nevezme si ta za manzelku. Snad byvanie je jeho a teba len posle s jednou taskou kade lahsie. Chuda dieta, taku zurivu matku ma. Uzije sa ta teda to dieta. Lebo dieta zamava aj s kludnymi ludmi, a musia ist obcas predychat do druhej izby. Ale ty prasknes od zurivosti pri dietati.

autor
Dnes o 06:20
@anonym_f10bd5

@anonym_autor vôbec sa nebavíš, si nahnevaná a je to vidieť na tvojich odpovediach... žiaľ moja, my nie sme tvoj problém :-ň

@anonym_f10bd5 dobre 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 chodd sa ventilovat do dalsich diskusii

autor
Dnes o 06:22
@anonym_bf00ec

@anonym_autor Ty sa bavis jedna na nas, a my sa bavime na tebe viacere 😃. Odkaz svojmu priatelovi od nas, ze dobre robi, len nech neurobi osudovu chybu a nevezme si ta za manzelku. Snad byvanie je jeho a teba len posle s jednou taskou kade lahsie. Chuda dieta, taku zurivu matku ma. Uzije sa ta teda to dieta. Lebo dieta zamava aj s kludnymi ludmi, a musia ist obcas predychat do druhej izby. Ale ty prasknes od zurivosti pri dietati.

@anonym_bf00ec juuuuj, idem plakat za takyto komentar. Och boze, ale si mi dala, asi budem mat lvoli tebe smutny den 🤣🤣🤣🤣🤣

autor
Dnes o 06:22
@anonym_5edf21

@anonym_autor Boze zena, uz sa nestrapnuj a nezhovaduj.

@anonym_5edf21 ja to vidim presne opacne. Takze uz chod a zacni analyzovat zivoty inych v dalsich diskusiach

anonym_f0d824
Dnes o 06:23
@anonym_f10bd5

@anonym_autor vôbec sa nebavíš, si nahnevaná a je to vidieť na tvojich odpovediach... žiaľ moja, my nie sme tvoj problém :-ň

@anonym_f10bd5 no veď ju to štve že bude slobodná s dieťaťom ale neprizná si to 😄 aj mne by to bolo ľúto keby mi chlap urobí dieťa ale neváži si ma dosť na to aby si ma vzal. Proste si splnil po čom túžil, mať potomka, ale ona mu už nestojí za to aby bola jeho manželka. To si čisté výhovorky že nie sú peniaze a že musí byť big párty, plno hostí . Keď je dieťa tak toto je už praktická a zodpovedná vec a nejaká párty podľa mňa ide bokom .

anonym_2c28fa
Dnes o 06:29
@anonym_autor

@saxana000 rozumiem. My nemame peniaze na svadbu, aku by chcel priatel. On chce normalnu, nie male posedenie na obed. Takze teraz je priorita babo a financne to pokryt a potom, ked budu peniazky, tak aj svadba. Len ma zaujimalo, ci je tam realne nejaky prakticky dovod, preco mat tu svadbu pred narodenim, ale ako tak citam, tak vlastne nie 🙂

@anonym_autor tak potom prečo si ta nezobral ešte pred tehotenstvom?

autor
Dnes o 06:30
@anonym_f0d824

@anonym_f10bd5 no veď ju to štve že bude slobodná s dieťaťom ale neprizná si to 😄 aj mne by to bolo ľúto keby mi chlap urobí dieťa ale neváži si ma dosť na to aby si ma vzal. Proste si splnil po čom túžil, mať potomka, ale ona mu už nestojí za to aby bola jeho manželka. To si čisté výhovorky že nie sú peniaze a že musí byť big párty, plno hostí . Keď je dieťa tak toto je už praktická a zodpovedná vec a nejaká párty podľa mňa ide bokom .

@anonym_f0d824 daj mi tvoj email, potom ti poslem pozvanku na svadbu

anonym_284a75
Dnes o 06:31
@anonym_493812

@anonym_44be19 Take tu pisu pravidelne. Vacsinou po 15 rokoch, s holou ritou a frajer je uz napoly u inej. Alebo take, co dali partnerove priezvisko a teraz ho chcu detom zmenit (teda pridat svoje).

@anonym_493812 Áno, ale sú tu aj také čo od frajera s dieťaťom odišli do svojho bytu, svojím autom a potom aj také, ktorým z manželstva zostalo akurát tak to rovnaké priezvisko.

anonym_bf00ec
@anonym_autor

@anonym_bf00ec juuuuj, idem plakat za takyto komentar. Och boze, ale si mi dala, asi budem mat lvoli tebe smutny den 🤣🤣🤣🤣🤣

@anonym_autor Len sa rehoc, ale smiesne je len tebe. Slobodna matka a dieta sa bude volat inak ako ty. Ale musi sa uznat tvoj priatel ma rozum, lebo teba by si nikto normalny nevzal za zenu.

autor
@anonym_2c28fa

@anonym_autor tak potom prečo si ta nezobral ešte pred tehotenstvom?

@anonym_2c28fa pretoze ta to nema co zaujimat. Mame vo veciach velmi jasno, nemam 20 . A nebudem vesat nas zivot na MK cudzim zenam

anonym_bf00ec
Dnes o 06:32
@anonym_autor

@anonym_f0d824 daj mi tvoj email, potom ti poslem pozvanku na svadbu

@anonym_autor Pozvanky na svadbu ty naozaj nikdy mat nebudes.

autor
@anonym_bf00ec

@anonym_autor Pozvanky na svadbu ty naozaj nikdy mat nebudes.

@anonym_bf00ec no ved posli mi ten email 🤣

anonym_2c28fa
@anonym_autor

@anonym_2c28fa pretoze ta to nema co zaujimat. Mame vo veciach velmi jasno, nemam 20 . A nebudem vesat nas zivot na MK cudzim zenam

@anonym_autor hlavne ze si sem napísala, cudzím ženám.

autor
Dnes o 06:34
@anonym_2c28fa

@anonym_autor hlavne ze si sem napísala, cudzím ženám.

@anonym_2c28fa cudzich zien som sa nepytala na rozbor nasho vztahu. Ty stale nechapes, o com ma byt tato diskusia? Par zien to krasne pochopilo, aj som sa im pekne podakovala. Tie, ktore robia analyzy vztahu, tak na tie mila nebudem

anonym_bf00ec
Dnes o 06:37
@anonym_autor

@anonym_bf00ec no ved posli mi ten email 🤣

@anonym_autor 😃 mozem ti akurat dzusik poslat🧃😄. A pozvanky na svadbu to sa teba naozaj netyka. Tvoj priatel ma rozum, a ty mu akurat babatko vynosis.

anonym_4328d2
Dnes o 06:40

Ze ak si si nasla nasobne lepsie zarabajuceho manzela, tak ti bud dozivotne, alebo do rozvodu idu na ucet peniazky bez namahy. Plus vdovsky dochodok, vyzivne na manzelku. To je hlavny dovod svadby a nie spolocne meno, alebo ci ta v nemocnici raz niekto informuje o jeho zdravotnom stave. Ak nebude v kome, tak ti to povie sam, co mu povedal lekar.

anonym_f0d824
Dnes o 06:44
@anonym_autor

@anonym_2c28fa cudzich zien som sa nepytala na rozbor nasho vztahu. Ty stale nechapes, o com ma byt tato diskusia? Par zien to krasne pochopilo, aj som sa im pekne podakovala. Tie, ktore robia analyzy vztahu, tak na tie mila nebudem

@anonym_autor lenže ty sa pýtaš konkrétne na praktické výhody svadby pred narodením dieťaťa. Si uvedom že každá má na svadbu iný názor, každá vidí iné výhody a nevýhody. Čo si čakala že sa tu presne dozvieš? Každá si tu napísala svoj názor. Si mala ísť na internet , AI a tam by si dostala úplne presnú odpoveď na tvoju otázku.

anonym_160fb6
Dnes o 06:52
@beata_k

@anonym_160fb6 Nikdy, ale nikdy nevies na koho narazis...

@beata_k to nie je na koho narazis. Mame 21.storocie. Dnes uz to nikto vobec neriesi. S uz vobec nie, ak uvedies ty kontakt…

autor
Dnes o 06:58
@anonym_bf00ec

@anonym_autor 😃 mozem ti akurat dzusik poslat🧃😄. A pozvanky na svadbu to sa teba naozaj netyka. Tvoj priatel ma rozum, a ty mu akurat babatko vynosis.

@anonym_bf00ec jaka frajerka, ale email neposle. Lebo by sa asi zesralo tvoje ego, keby si tu pozvanku dostala

zonjushe
Dnes o 07:05

Za mna najvacsi trapas vydavat sa tehotna. My sme sa brali ked dcera mala 2 roky, sice idealne to nebolo, ale urcite lepsie ako byt tehotna na svadbe.

anonym_bf00ec
Dnes o 07:06
@anonym_autor

@anonym_bf00ec jaka frajerka, ale email neposle. Lebo by sa asi zesralo tvoje ego, keby si tu pozvanku dostala

@anonym_autor Ty si inak trapna. Svadbu povazujem za uplny zaklad vztahu. Najprv svadba a potom deti. Nie ako ty chuda, ze dieta v bruchu a priatel si ta ani nechce vziat. Samozrejme, ze ja narozdiel od teba mam manzela a po svadbe sa nam narodilo dietatko, ktore ma moje aj manzelove priezvisko. Ty, kedze si ta muz nechce vziat povazujes svadbu za nieco nepredstavitelne, tak pozvanku chces cudziemu cloveku poslat. Tvoja svadba je cudzim ludom naozaj ukradnuta. Ale ty ani pozvanky robit nebudes. Lebo taku zurivu zenu ako si ty, si tvoj priatel nevezme. A zapamataj si jednu vec. Prve 1-2 roky po narodeni dietata su naozaj velmi tazke. Ty s tvojou povahou zacni sa naozaj ovladat, lebo tie 1-2 roky po narodeni dietata tvoj priatel s tebou ani nezvladne. A nie ze nebude svadva, ale posle ta kade lahsie.

beata_k
Dnes o 07:18
@anonym_160fb6

@beata_k to nie je na koho narazis. Mame 21.storocie. Dnes uz to nikto vobec neriesi. S uz vobec nie, ak uvedies ty kontakt…

@anonym_160fb6 V 21. storoci sa vsetci boja GDPR. Nebudem sa s tebou dotahovat.

anonym_415993
Dnes o 07:24
@zonjushe

Za mna najvacsi trapas vydavat sa tehotna. My sme sa brali ked dcera mala 2 roky, sice idealne to nebolo, ale urcite lepsie ako byt tehotna na svadbe.

@zonjushe
Tolko jebnutych komentarov po hromade sa malokedy najde , ja som z Kysuc z katolickej rodiny vydavala som sa tehotna mama vsetkym povedala ze som tehotna, svadbu sme mali na urade a som 20 rokov vydata a co
teraz ?

anonym_2c28fa
Dnes o 07:28
@anonym_415993

@zonjushe
Tolko jebnutych komentarov po hromade sa malokedy najde , ja som z Kysuc z katolickej rodiny vydavala som sa tehotna mama vsetkym povedala ze som tehotna, svadbu sme mali na urade a som 20 rokov vydata a co
teraz ?

@anonym_415993 tiež som sa vydávala tehotná, a svet sa nezrutil.

beronsche
Dnes o 07:36
@anonym_autor

@anonym_44be19 samozrejme, ze ano. Nemam dovod nedat po dietatu meno po svojom otcovi

@anonym_autor a aký je tvoj dôvod, nedať dieťaťu vlastne priezvisko?

Napr. V prípade, že nie si sama finančné zabezpečená a to pochybujem, že si, veď ani na svadbu nemáte, je pre teba manželstvo výhodnejšie, pretože ti zaručuje, že to, čo spolu (!) nadobudnete, je spoločné. Ak nezuzite BSM.
Ak by si mala vlastnú nehnuteľnosť, to je iná vec.
Na svadbu nemáte, dieťa je priorita, kde bývate?

autor
Dnes o 07:42
@anonym_bf00ec

@anonym_autor Ty si inak trapna. Svadbu povazujem za uplny zaklad vztahu. Najprv svadba a potom deti. Nie ako ty chuda, ze dieta v bruchu a priatel si ta ani nechce vziat. Samozrejme, ze ja narozdiel od teba mam manzela a po svadbe sa nam narodilo dietatko, ktore ma moje aj manzelove priezvisko. Ty, kedze si ta muz nechce vziat povazujes svadbu za nieco nepredstavitelne, tak pozvanku chces cudziemu cloveku poslat. Tvoja svadba je cudzim ludom naozaj ukradnuta. Ale ty ani pozvanky robit nebudes. Lebo taku zurivu zenu ako si ty, si tvoj priatel nevezme. A zapamataj si jednu vec. Prve 1-2 roky po narodeni dietata su naozaj velmi tazke. Ty s tvojou povahou zacni sa naozaj ovladat, lebo tie 1-2 roky po narodeni dietata tvoj priatel s tebou ani nezvladne. A nie ze nebude svadva, ale posle ta kade lahsie.

@anonym_bf00ec posli mi tvoj email, poslem ti tu pozvanku

autor
Dnes o 07:43
@beronsche

@anonym_autor a aký je tvoj dôvod, nedať dieťaťu vlastne priezvisko?

Napr. V prípade, že nie si sama finančné zabezpečená a to pochybujem, že si, veď ani na svadbu nemáte, je pre teba manželstvo výhodnejšie, pretože ti zaručuje, že to, čo spolu (!) nadobudnete, je spoločné. Ak nezuzite BSM.
Ak by si mala vlastnú nehnuteľnosť, to je iná vec.
Na svadbu nemáte, dieťa je priorita, kde bývate?

@beronsche nebudem ti hovorit moje financne zabezpecenie ani kde byvame. To co ma byt za otazky? Ty sa vzpamataj