icon

Aké sú praktické výhody svadby pred narodením dieťaťa?

Včera o 19:42

Ahojte. S priatelom cakame babatko a zaujimalo by ma, ake su prakticke vyhody svadby pred narodenim babatka?

Strana
z9
autor
Dnes o 14:21
@anonym_8d2574

@anonym_autor to si povieme potom ked jeden z partnerov takehoto otvoreneho vztahu zomrie, hlavne ked sa rodicia toho partnera budu biť o dieťa/deti, ked ten druhy partner nedostane vdovsky dochodok a do tretice ked ten partner sice prezije, ale nahlad do jeho zdravotnej dokumentacie ten druhy partner mat nebude, kto ma deti, ma sa zobrat, tieto volne vztahy platia len pre tych ktory su uz presli vztahom a rozviedli sa, alebo pre tych, ktory deti mat nechcu a nechcu sa ani viazať.

@anonym_8d2574 samozrejme, vsetko je presne tak ako pises, lebo vsetci sa spravaju uplne rovnako 😆

anonym_8d2574
Dnes o 14:29
@anonym_autor

@anonym_8d2574 samozrejme, vsetko je presne tak ako pises, lebo vsetci sa spravaju uplne rovnako 😆

@anonym_autor vidno ze si zatial nezila skutocny zivot, vsak uvidis, slobodnych matiek dozadujucich sa svojho vyzivneho je na Slovensku dosť, si pekne naivná, chlap si len spravil u teba svoju robotu, to dieta odnosis a vychovas iba ty...

dilia19
Dnes o 14:31

@anonym_autor 1 nevyziadana ale (fakt uprimne🙂 dobre mienena rada: popracuj na svojej psychickej stabilite este teraz kym mas viac casu bez dietata. Lebo situacie s narocnym novorodencom alebo vrieskajucim 2,3 rocnym su trosku ina kava ako konikovska anonymna diskusia v podstate o blbosti ( zakladne vyhody sa dali vygooglit do par minut). A ked tu si taka vytocena a utocna tak asi nemas povahu budhistickeho mnicha (ak su to len teh. hormony tak beriem spat).

anonym_4dcc37
Dnes o 14:40
@anonym_autor

@anonym_4dcc37 psychologiu treba navstivit, ak si vymyslas scenare k cudzim zivotom

@anonym_autor máš pravdu je to tvoj život takto si sa rozhodla že chceš dieťa ako priateľka nie manželka. Pre ženu je vždy lepšie ak je najskôr manželkou. Žene sa dieťaťom zmení všetko a je viac zraniteľná. Muž by mal obetovať aspoň to že si ju vezme pri tom všetkom čo čaká ženu je to minimum. Ale život je tvoj a je to tvoje rozhodnutie. Prajem ti aby ti to s tou svadbou vyšlo. Eva Borusovicova ma peknú myšlienku. Do plaviek netreba schudnúť do plaviek sa treba obliecť. Na svadbu nikdy nebude dosť peňazí pre svadbu sa treba rozhodnúť a zakryť sa takou perinou akú kto má. A zobrať si matku svojho dieťaťa je fakt to najmenej čo môže muž urobiť. Aj bez honosnej oslavy pre iných ľudí. Ta sa dá urobiť aj neskôr keď si teda na ňu našetri ako to tu už niekto napísal. Ale môžeme ti napísať svoj názor. Tvoj život si žiješ sama

autor
Dnes o 14:46
@anonym_8d2574

@anonym_autor vidno ze si zatial nezila skutocny zivot, vsak uvidis, slobodnych matiek dozadujucich sa svojho vyzivneho je na Slovensku dosť, si pekne naivná, chlap si len spravil u teba svoju robotu, to dieta odnosis a vychovas iba ty...

@anonym_8d2574 jezismaria, dalsia s vymyslenymi hypotezami 🤣. Preco to robis? Robi ti dobre vymyslat si scenare a oisat to cudzim ludom? Nikto sa ta nepytal na nas vztah. Preco mas potrebu sa starat do neho?

autor
Dnes o 14:49
@anonym_4dcc37

@anonym_autor máš pravdu je to tvoj život takto si sa rozhodla že chceš dieťa ako priateľka nie manželka. Pre ženu je vždy lepšie ak je najskôr manželkou. Žene sa dieťaťom zmení všetko a je viac zraniteľná. Muž by mal obetovať aspoň to že si ju vezme pri tom všetkom čo čaká ženu je to minimum. Ale život je tvoj a je to tvoje rozhodnutie. Prajem ti aby ti to s tou svadbou vyšlo. Eva Borusovicova ma peknú myšlienku. Do plaviek netreba schudnúť do plaviek sa treba obliecť. Na svadbu nikdy nebude dosť peňazí pre svadbu sa treba rozhodnúť a zakryť sa takou perinou akú kto má. A zobrať si matku svojho dieťaťa je fakt to najmenej čo môže muž urobiť. Aj bez honosnej oslavy pre iných ľudí. Ta sa dá urobiť aj neskôr keď si teda na ňu našetri ako to tu už niekto napísal. Ale môžeme ti napísať svoj názor. Tvoj život si žiješ sama

@anonym_4dcc37 a naco tieto siahodle komentare? Ved my dvaja snad vieme najlepsie, ci si ma zoberie a ostatnym to moze byt u prdele, kedy to bude a v akej forme 🙂

autor
Dnes o 14:52
@dilia19

@anonym_autor 1 nevyziadana ale (fakt uprimne🙂 dobre mienena rada: popracuj na svojej psychickej stabilite este teraz kym mas viac casu bez dietata. Lebo situacie s narocnym novorodencom alebo vrieskajucim 2,3 rocnym su trosku ina kava ako konikovska anonymna diskusia v podstate o blbosti ( zakladne vyhody sa dali vygooglit do par minut). A ked tu si taka vytocena a utocna tak asi nemas povahu budhistickeho mnicha (ak su to len teh. hormony tak beriem spat).

@dilia19 niektore zeny maju povahu budhistickeho mnicha a niektore nie a predsa vedia zvladnut dieta. Netreba porovnavat idiotov a provokaterov na MK s vlastnym dietatom. S cudzimi hlupakmi, ktori sa navazaju do mojho vztahu a vymyslaju si scenare, tak s nimi trpezlivost nikd mat nebudem

sova7
Dnes o 14:55
@anonym_autor

@dilia19 niektore zeny maju povahu budhistickeho mnicha a niektore nie a predsa vedia zvladnut dieta. Netreba porovnavat idiotov a provokaterov na MK s vlastnym dietatom. S cudzimi hlupakmi, ktori sa navazaju do mojho vztahu a vymyslaju si scenare, tak s nimi trpezlivost nikd mat nebudem

@anonym_autor ty si takáto agresívna lebo hormóny alebo ? To aj v beznom živote takto vystrajas? Nie je ti trápne sa takto zhadzovať? Veď keď nechceš a nezvládnes iný názor tak si ho nepýtaj a opýtaj sa umelej inteligencie. Aj s tou sa budeš hádať? Tvoj prejav je strašný

loliki
Dnes o 15:01
@anonym_f10bd5

@anonym_autor vôbec sa nebavíš, si nahnevaná a je to vidieť na tvojich odpovediach... žiaľ moja, my nie sme tvoj problém :-ň

@anonym_f10bd5 Oni to doma majú... 😅 nemajú peňazí na svadbu, nebudú papiere o manželstve, sprostá je, že si nevie zistiť ani výhody manželstva pred pôrodom. Škoda takým múdrym neviestkam radiť, čo sa svadby nedočkajú.

autor
Dnes o 15:16
@loliki

@anonym_f10bd5 Oni to doma majú... 😅 nemajú peňazí na svadbu, nebudú papiere o manželstve, sprostá je, že si nevie zistiť ani výhody manželstva pred pôrodom. Škoda takým múdrym neviestkam radiť, čo sa svadby nedočkajú.

@loliki takto sa vyjadruju zeny, ktore maju same zivot v srackach a preto musia riesit zivoty inych

autor
Dnes o 15:19
@sova7

@anonym_autor ty si takáto agresívna lebo hormóny alebo ? To aj v beznom živote takto vystrajas? Nie je ti trápne sa takto zhadzovať? Veď keď nechceš a nezvládnes iný názor tak si ho nepýtaj a opýtaj sa umelej inteligencie. Aj s tou sa budeš hádať? Tvoj prejav je strašný

@sova7 tebe sa bezne stava, ze nerozumies otazke, ktora tvori tuto diskusiu? Kde sa tam pytam ludi na nazor na moj vztah? Agresivna budem presne na takychto idiotov, ktori si vymyslaju scenare mojho vztahu a vytvaraju si imaginarne zavery. To si nenecham. A ked si pozries odpovede od zien, ktore sa vecne vyjadruju k polozenej otazke, tak moje reakcie su velmi mile. To uz si ale nevsimnes, vsakze. Cize asi je v poriadku, ked niekto sa mi stara do zivota a zhadzuje moj vztah, ale uz nie je v poriadku, ked si to nenecham

anonym_36e466
Dnes o 15:29
@anonym_autor

@anonym_abff7b asi som mala dodat, ze svadba bude, ale nechceme ju silit teraz. Takze ake su prinosy teda, aby svadba bola pred narodenim, miesto napriklad rok po narodeni?

Ak sa musíš pýtať, či sú z toho výhody, asi to nebude ružové. Len meno po priateľovi nedávaj ak je to tak. Otcom zapísaný byť môže byť stále.
Vieš že je rozdiel keď sa dieťa narodí do rodiny ako keď sa narodí priateľovi. Aj ľudia sa na to inak dívajú a zas keď už bude dieťa a bude mať ešte sj zadarmenko priezvisko po priateľovi, môže si charakter povedať načo svadba, skúsim inde kde to bude mať nejakú vážnosť a štýl 🤷🏼‍♀️.
Ale vráťme sa k úvodu, nie je zlé si ho nezobrať ak vidíš vážne zádrhele (len nedaj to jeho priezvisko).

dilia19
Dnes o 15:35
@anonym_autor

@anonym_autor ved zvladnut sa da, otazne je ako a s akymi nasledkami pre to dieta. Mozes prefackat a zavriet do izby, zvladla si...a ver mi vlastne dieta ta niekedy ttak vytoci, ze idioti z mk su uplna pohodicka. A to ja som kedysi bola ten budhisticky mnich🙂 uz nie som a pri skoro 3 detoch (a myslim ze aj pri 1) je cas na sebarozvoj v tejto oblasti dost obmedzeny.

aurora33
Dnes o 15:39

@anonym_autor kamoška nechcela svadbu ako tehotná ( že nie s bruškom, a chcela by si aj vypiť s hosťami a bla bla). Frajer jej sľúbil že hneď po pôrode bude svadba. Haha jasne 😅😅😅😀😀 to je asi podobný rozprávkar ako ten tvoj. Dnes ma ich prvé dieťa 10 rokov, druhé rok a svadba nikde. A dieťa sa už pýta prečo má mamicka iné priezvisko ako ocko. Nuž, lebo si mamicka vybrala za partnera trtka. Ako ty autorka.

sova7
Dnes o 16:11
@anonym_autor

@sova7 tebe sa bezne stava, ze nerozumies otazke, ktora tvori tuto diskusiu? Kde sa tam pytam ludi na nazor na moj vztah? Agresivna budem presne na takychto idiotov, ktori si vymyslaju scenare mojho vztahu a vytvaraju si imaginarne zavery. To si nenecham. A ked si pozries odpovede od zien, ktore sa vecne vyjadruju k polozenej otazke, tak moje reakcie su velmi mile. To uz si ale nevsimnes, vsakze. Cize asi je v poriadku, ked niekto sa mi stara do zivota a zhadzuje moj vztah, ale uz nie je v poriadku, ked si to nenecham

@anonym_autor ach bože 🤦

anonym_6cacb2
Dnes o 16:37
@simona92101

@anonym_6cacb2 nie nemoze ziadat,tyka sa to osamotenych zien,nie priateliek.musela by dokladovat,ze zije celkom sama bez akejkolvek cudzej pomoci

@simona92101 je to iba cestné prehlásenie ktoré sa vypise, požiadať o to môže 😊 bežne o to žiadajú ženy ktoré nie sú vydaté

veronicka88
Dnes o 16:47

Priateľovi je prvoradejsia veľká svadba keď na ňu aktuálne nemáte peniaze ako rodina,dieťa a matka s rovnakým priezviskom? Neviem no. Minimálne pred x-rokmi na mňa dostal nejaké peniaze v DP😆🤣keď si dobre pamätám. A nikto by ma nedonutil dať dieťaťu meno po otcovi ktorý si ma chce vziať ale 🤟

Strana
z9