Ako plánovať malú svadbu pre 20 hostí?
Dobry den. Potrebujem nejak poradit pomoct mozno nasmerovat. Chystame svadbu ale. Obrad bude na urade ale vobec neviem ako dalej... ludi nechcem ppslat len tak domov a zas nechcem ani obycajny obed ale ani velku hostinu ludi bude max 20. Viete mi poradit ako to urobit?
Nemala si promócie? Salónik pre xy ľudí prenajatý na 3-4 hodiny. Dáte si obed, potom dezert, kávu, sedíte a popíjate a kecáte. My sme mali aj hudbu v pozadí, nikto netancoval, ale hudba bola.
Ja som mala síce pred 23r svadbu,mali sme 15 ľudí ,po obrade obed v reštike v salóniku,tam sme boli asi 4h mohli sme si tam doniesť aj koláčiky tortu,potom kto chcel išiel k nám tam sme ešte posedeli a kto nechcel išiel domov
My sme mali pred dvomi rokmi svadbu na úrade. Mali sme 25 ľudí. Zajednali sme reštauráciu, dali nám uzavretú spoločnosť, miestnosť a stoly krásne vyzdobili. Napoje sme si doniesli sami. Poskytli nám Bluetooth reprak, cez ktorý nám hrala hudba. Zároveň sme mali objednane cez reštauráciu syrovo súnkove misy. Mali sme zaplatenú miestnosť do 21.00, že posedime s rodinou (bola som tehotná, tak by mi stačilo). Nakoniec sme boli do 1 rána a ľudia sa neskutočne zabavili. Pred tým sme však mali dohodnuté, že ak by sme to chceli predĺžiť, či je to možné a doplatili sme.
Najprv urad, potom uzavreta spolocnost v samostatnej miestnosti v restauracii. Mali sme pecene bravcove kolena, potom svedske stoly, kolace sme si doniesli svoje. Pre hosti sme pripravili prehliadku pivovaru a ochutnavku piv, kedze cele sa to dialo v pivovare. Fotil nas bratranec (host), hudbu sme nemali, super sme sa do noci zabavili aj bez nej.
ja som mala tiez malu svadbu, ale mala som ju do cca polnoci..mali sme aj DJ, tombolu, krajanie torty, trosku tanecnej zabavy...ziadny starejsi a take tie zvyky, co sa na svadbach robia..ani odobierku som nemala
My sme mali pred dvomi rokmi svadbu na úrade. Mali sme 25 ľudí. Zajednali sme reštauráciu, dali nám uzavretú spoločnosť, miestnosť a stoly krásne vyzdobili. Napoje sme si doniesli sami. Poskytli nám Bluetooth reprak, cez ktorý nám hrala hudba. Zároveň sme mali objednane cez reštauráciu syrovo súnkove misy. Mali sme zaplatenú miestnosť do 21.00, že posedime s rodinou (bola som tehotná, tak by mi stačilo). Nakoniec sme boli do 1 rána a ľudia sa neskutočne zabavili. Pred tým sme však mali dohodnuté, že ak by sme to chceli predĺžiť, či je to možné a doplatili sme.
@anonym_0bd89b toto sa mi paci... mozem vediet kde to bolo? Ďakujem
Ahoj, tiež som mala nedávno malú svadbu. Takú do 20 ľudí, najbližšia rodina. Obrad bol na úrade o 15tej, vybrali sme reštauráciu kde bol pekný salónik ale aj pekné exteriéry kvôli fotkám. Pofotili sme sa, potom sme mali príjemný obed, posedenie. Prišli aj priatelia gratulovať. Pre mňa perfektná malá svadba. Po svadbe som nám dala spraviť oznámenie o sobáši, keďže to bola len svadba v okruhu rodiny. A sme spolu dlho, takže veľkú okázalú svadbu som ja nechcela. Toto bolo presne to, čo som očakávala. Akurát jedno čo som nemala a ani nechcela bola svadobná torta a kytica :D
@anonym_0bd89b toto sa mi paci... mozem vediet kde to bolo? Ďakujem
@misela103 v Banskej bystrici v reštaurácii na sídlisku, nie v meste 🙂