icon

Ako prekonať stres pred svadbou?

dejzy10
Dnes o 13:57

Ahojte , chcem hlavne názor od neviest ktoré mali svadbu a kľudne aj tie ktoré to čaká. O 2 mesiace mame svadbu a už samozrejme mierny stres je keďže ešte veľa veci nemáme a blíži sa to , ale chcela som sa spýtať ako ste zvládli ten stres večer pred svadbou? Poslednú dobu sa mi ťažko spí lebo ako keby mi mozog nevedel vypnúť a neustále mi vyhadzuje niečo na čo mám myslieť a včera som si len zo srandy predstavila že ráno mame svadbu a chytila ma dosť veľká úzkosť. Mame asi cca 70 ľudí čiže väčšia svadba. Bojím sa ,že nebudem môcť ani spať pred svadbou. Nepíšte mi prosím nech nestresujem to mi fakt nepomôže. Som človek ktorý dosť vníma všetko
Ďakujem 🙂

adri266
Dnes o 14:03

@dejzy10 Nasad si magnezium , daj si zeleny caj, chod si zacvicit.

Problem je, ze ked Ti niekto povie, nemysli na to, je to uplne zbytocne. Ak si clovek ako ja, budes v hlave riesit kazdu jednu vec a nedokazes vypnut.

Treba vsak vediet jedno, vsetko nedopadne na sto percent. Budu tam problemy, nieco sa nepodari, niekto mozno bude meskat. Napriek tomu si to uzi. Nemysli na to jedno percento, ktore nebude perfektne, ale na ten zvysok, ktory bude uzasny.

anonym_4727a1
Dnes o 14:09

@dejzy10 pri tretej to uz nebudes tak prezivat, ver mi... trochu sa upokoj, viem ze to chces mat dokonale a tip top podla tvojich predstav.... sprav si medovkovy cajik, pusti si nejaku romantiku a nechaj veci plynut... urcite je vsetko zabezpecene a naplanovane. mas nejaku kamosku, ktora bude riesit pripadne pruseriky? ako ze chyba svedok, kde su obrucky, a podobne veci? tuto zodpovednost prehod na niekoho ineho, ty sa oblec, nechaj nalicit, nafotit a uzi si tento den

ludmilka2407
Dnes o 14:09

Hlavne veci ked mate, tak je to fajn...na niektore malickosti clovek zabudne...ten jeden den strasne rychlo zbehne, ani nevies ako a uz bude po nom 🙂 my sme mali 130 ludi, jasne ze nejaky stres bol ale skor to bolo take to tesenie nez obavy...urob si zoznam,odskrtavaj podstatne veci...svadba neni o tom aby si z nej mala uzkost...daj si vecer medovkovy caj

dejzy10
autor
Dnes o 14:24
@anonym_4727a1

@dejzy10 pri tretej to uz nebudes tak prezivat, ver mi... trochu sa upokoj, viem ze to chces mat dokonale a tip top podla tvojich predstav.... sprav si medovkovy cajik, pusti si nejaku romantiku a nechaj veci plynut... urcite je vsetko zabezpecene a naplanovane. mas nejaku kamosku, ktora bude riesit pripadne pruseriky? ako ze chyba svedok, kde su obrucky, a podobne veci? tuto zodpovednost prehod na niekoho ineho, ty sa oblec, nechaj nalicit, nafotit a uzi si tento den

@anonym_4727a1 nejde mi o to aby to bolo všetko tip top, viem,ze určite nebude a vyskytnú sa problémy a nevyjde všetko na 100% , skôr asi mám obavy z toho že mame 1,5 ročného syna a je dosť žiarlivý a neviem úplne ako bude reagovať ak nás uvidí s priateľom v kostole , pri prvom tanci a podobne , bude tam s babkou čo je jeho Number 1 človek okrem mňa a priateľa ale tak určite obavy tam sú aby to aj on zvládol ale samozrejme mám stres aj z iných veci lebo nie som extrémne extrovertný typ človeka čiže sa musím pripraviť aj hlavne na tu neustálu pozornosť 😅

anonym_ce70ad
Dnes o 14:25

@dejzy10 my sme mali svadbu minuly rok v septembri, ja som síce nestresovala tak ako ty píšeš, ale nejaký stres tam samozrejme tiež bol, podstatné je byť oddýchnutý a nemyslieť na nič zle čo sa môže stať, iba na to, že všetko dobre dopadne a obklopiť sa hlavne ľudmi, ktorí ti pomôžu aj s prípravami aj s prípadnými problémami keby sa nejaké vyskytli, avšak my sme si s manželom povedali, že aj keby sa niečo pokazilo alebo nás niekto nasral (hlavne svokra ktorá dosť vymyslala) nenecháme si tým pokazit deň len to ma byt NÁŠ deň a budeme sa snažiť si to užiť najviac ako sa dá 🙂 nakoniec všetko dopadne úplne perfektne a všetko nám vyšlo

dejzy10
autor
Dnes o 14:25
@anonym_4727a1

@anonym_4727a1 ale áno mám človeka a aj iných ľudí ktorí pomôžu riešiť veci ktoré nebudem musieť ja a podobne , verím tomu,že sa budem môcť spoľahnúť

anonym_4727a1
Dnes o 14:27
@dejzy10

@anonym_4727a1 ale áno mám človeka a aj iných ľudí ktorí pomôžu riešiť veci ktoré nebudem musieť ja a podobne , verím tomu,že sa budem môcť spoľahnúť

@dejzy10 bude to krasne a dokonale aj nedokonalostami...

anonym_f6ae26
Dnes o 14:34

Mi sme stresovali s manželom tak ako ty . Ale potom to opadlo , muz bol vystresovani až tak ze zabudol v kostole ktorá je práva a lava ruka 😀😀😀😀 a ešte sa aj potkol že skoro zhodil aj farára 😀😀😀😀 ja som si plietla jazyk keď sme mali opakovať farára,, a ešte som sa aj potila jak pes 😀😀😀ale dali sme to a do teraz sa na tom smejeme ,, držím vám palce a nestresuj🙂))

anonym_73133b
Dnes o 14:44

@dejzy10 ja som nemala žiadny stres, ale mne bolo kopec veci šuma fuk… tešila som sa, že budeme svoji, väčšinu veci som nechala na svokru, ta sa v tom organizovaní našla… ja som si kúpila šaty, vybrali sme spolu s chlapom jeho oblek, kvety, kadernicku, fotografa, dj a kameramana a vybavené… ale fakt vďaka za svokru, ta bola celá happy riešiť vysluzky atd…

kitycat
Dnes o 15:20

Takze stres mas z veci, co treba zariadit slebo zo syna? Nastavajuci nie je jeho otec ci preco by mal ziarlit?