Bude po 12 mesiacoch zasnúbenia svadba?
Nebude foto - 12 mesiac zasnubenia v objati? Ano pisem anonymne. Velmi sa hanbim, ze som taka zvedava. Ale cakam ako na ihlach na foto. Lebo mozno uz aj svadba bola na 12 mesiac. Taka romantika, taka laska, vzor a obdiv.
Stále lepšie toto ako 12 utorkov svätej Marty a podobné hovadiny.
@anonym_autor Vôbec som nepochopil, o čom je táto téma. Ale to bude asi tým piatkom.
Sa hanbíš písať verejne, lebo si frustrovaná a neprajná žena. Viem o kom píšeš a proste človek čo je spokojný so svojim životom nemá potrebu riešiť život iných. Ich vec koľko budú zasnúbení a kedy sa zoberú.
@marsmykkok Ja som to v dobrom pisala. Je to moj vzor a obdiv. A som iba zvedava ci bola na 12 mesiac svadba. Nikde som nikoho neurazala.
vôbec netuším, čo o ide
@marsmykkok Ja som to v dobrom pisala. Je to moj vzor a obdiv. A som iba zvedava ci bola na 12 mesiac svadba. Nikde som nikoho neurazala.
@anonym_autor A prečo by musela byť svadba? Nežijeme v stredoveku, koľko párov je spolu aj 20 rokov, majú 2-3 spoločné deti a nemali ešte ani tie zásnuby... Proste ich vec kedy sa rozhodnú pre svadbu, svet sa nezrúti ak to nebude do 12 mesiacov od zásnub.
@anonym_autor A prečo by musela byť svadba? Nežijeme v stredoveku, koľko párov je spolu aj 20 rokov, majú 2-3 spoločné deti a nemali ešte ani tie zásnuby... Proste ich vec kedy sa rozhodnú pre svadbu, svet sa nezrúti ak to nebude do 12 mesiacov od zásnub.
@marsmykkok Ved, ale preco si podrazdena? Oni sa lubia a zasnubili sa, tak asi chcu svadbu. Nikto nepise, ze svadba byt musi. Ale ked este nebola foto 12 mesiacov zasnubenia tak mozno bola svadba. A ja som len zvedava.
@marsmykkok Ved, ale preco si podrazdena? Oni sa lubia a zasnubili sa, tak asi chcu svadbu. Nikto nepise, ze svadba byt musi. Ale ked este nebola foto 12 mesiacov zasnubenia tak mozno bola svadba. A ja som len zvedava.
@anonym_autor Uvidíme, možno niečo pridá. A ja nie som podráždená vôbec, len proste v dnešnej dobe nemusí byť tá svadba bezpodmienečne do 12 mesiacov a neviem prečo sa to stále rieši.
O koho sa vlastne jedná?
@anonym_autor Uvidíme, možno niečo pridá. A ja nie som podráždená vôbec, len proste v dnešnej dobe nemusí byť tá svadba bezpodmienečne do 12 mesiacov a neviem prečo sa to stále rieši.
@marsmykkok Ja nikde nepisem, ze musi byt. Naozaj som len zvedava ci bola svadba. Lebo oni su taki romanticki, ze si viem predstavit, ze presne do roka a dna svadbu mali. No pockam si uz na foto 🙂👰♂️.
@marsmykkok Ja nikde nepisem, ze musi byt. Naozaj som len zvedava ci bola svadba. Lebo oni su taki romanticki, ze si viem predstavit, ze presne do roka a dna svadbu mali. No pockam si uz na foto 🙂👰♂️.
@anonym_autor ja si myslím že do roka a dna svadbu nebudú mať
@anonym_42f97b 🤣tak to som už úplne mimo
@7miriam77 prečo? 🤣 vyhľadaj nick opica_skorica. Nechcem juvtu označovať
Nebuď zvedavá budeš skoro stará 😁 keď sa zoberú bude to vedieť celý kôň aj s dátumami.
Toto je už dobrý "klebetník" a koník 🤭.
🤣🤣
Nebuď zvedavá budeš skoro stará 😁 keď sa zoberú bude to vedieť celý kôň aj s dátumami.
@januska12323 Juj stara uz som. Preto sa mi taka romantika mladuckych ludi paci 🙂.
@januska12323 Juj stara uz som. Preto sa mi taka romantika mladuckych ludi paci 🙂.
@anonym_autor pokiaľ viem, oni nie sú mladučkí.
Brat požiadal priateľku o ruku a ani nie do roka a do dňa bola svadba (nemuseli sa brať). Niekto to zvládne do roka a niekto je zasnúbení celé roky. Niektorí muži berú zásnuby ako záväzok že si partnerku chcú vziať za ženu a niektorí ako "drž hubu prsteň" len nech je pokoj
Neviem o koho presne sa jedná ale ak o nejakú "celebritu" tak sa to čoskoro dozvies
Stále lepšie toto ako 12 utorkov svätej Marty a podobné hovadiny.
@ibrunova Ked uz,tak je to 9 utorkov.Ked chces pisat o niecom comu nerozumies,tak si aspon nevymyslaj.To ze niecomu nerozumieme a nemame s tym skusenost neznamena,ze to nefunguje.Je to otazka viery.
@anonym_autor nie sú mladí len romantici alebo si vymýšľajú, zatiaľ som to nerozlúštila.
Z príspevku som nechápala o čo ide. Ak teda ide o @opica_skorica podľa mňa sú obaja 40+ a vždy sa pousmejem pri jej príspevkoch, je to milé. A teba autorka ak to trápi, tak môžeš sa predsa pýtať priamo jej, nemusíš písať takéto výkriky do tmy.
@ibrunova Ked uz,tak je to 9 utorkov.Ked chces pisat o niecom comu nerozumies,tak si aspon nevymyslaj.To ze niecomu nerozumieme a nemame s tym skusenost neznamena,ze to nefunguje.Je to otazka viery.
@maminkadeticiek to je úplne jedno.. Podstatné je, že tiež sa mi nepáčia všetky príspevky, ale nezakladám o tom diskusiu. To je všetko, netreba to rozoberať.
@anonym_autor vsak si mohla Opici napisat IP a tam sa jej spytat. Strapnujes sa tu ani nevies ako...
@anonym_autor vsak si mohla Opici napisat IP a tam sa jej spytat. Strapnujes sa tu ani nevies ako...
@viestta Ty si najtrapnejsia osoba na MK, tak od teba mi to pride len ubohe a smiesne co pises.
@maminkadeticiek najotrasnejsie prispevky na koniku
@anonym_autor myslela som si, ze ja som najubohejsia...ale asi v tom mam zmatok - ja som predsa najarogantnejsia.
fsetko je f poraaaaadecku
@nyusika my sme exkluzivny NAKklub, tam sme sa nedostali za peniaze, my sme si clenstvo zasluzili, takze som rada, ze mam zas dalsie NAJ.

Sa hanbíš písať verejne, lebo si frustrovaná a neprajná žena. Viem o kom píšeš a proste človek čo je spokojný so svojim životom nemá potrebu riešiť život iných. Ich vec koľko budú zasnúbení a kedy sa zoberú.