icon

Čo ak žena povie nie na zásnubách?

Včera o 12:08

Len mi tak behá hlavou či ste niekedy boli svedkom alebo zažili situaciu že pri požiadaní o ruku zena odpovie nie. Čo potom? Ostanú tie pary spolu alebo je to rozchod ? Ako to vnímate alebo aky mate názor?
Za mna napríklad muz keď sa na to necíti kludne mu trva kym požiada partnerku aj niekoľko rokov. No čo ak je situacia že sa zena necíti na svadbu napriek tomu že aj miluje partnera a chce s nim byt len ešte nie svadba

nikoletta1712
Včera o 12:12

@anonym_autor Áno, ja som povedala nie jednému mužovi, keď som mala 25 rokov…Boli sme spolu viac ako dva roky…

autor
Včera o 12:16
@nikoletta1712

@anonym_autor Áno, ja som povedala nie jednému mužovi, keď som mala 25 rokov…Boli sme spolu viac ako dva roky…

@nikoletta1712 neurazil sa? Ako si mu to odôvodnila?

anonym_e5b9a2

Poznala som jedného s priateľkou začali na strednej po výške ju požiadal o ruku povedala nie dnes majú po 50 s trucu odmietol mat dieťa a aj sa nedávno rozišli. Dodnes nechápem načo boli tak dlho spolu ak jeden nechcel svadbu a druhý NATO dieťa, skrátka spolubývajúci z vyhodami

anonym_bdb16b

Ano ja😁 Nikto nebol svedkom,ale nemyslela som si este,ze je ta spravna doba na to. Tak sme fungovali dalej a neskor som uz povedala ANO😁 Sme manzelia 20r.

nikoletta1712
Včera o 12:18
@anonym_autor

@nikoletta1712 neurazil sa? Ako si mu to odôvodnila?

@anonym_autor Nie, neurazil…Potom sme boli spolu asi ešte 4 mesiace a ukončila som to…A až po rozchode sa mi potom začal “ vyhrážať”, že ma zabije atď..

billy_jean
Včera o 12:24

Ja som povedala 2x nie. Raz prvému priateľovi, nemala som ešte ani 18r, naozaj som to tak necítila. Pochopiteľne sa naše cesty časom rozišli, boli sme mladí, chceli sme ešte spoznávať svet. A potom som povedala nie, svojmu aktuálnemu partnerovi po roku a pol, necítila som to tak ešte. Pekne som sa mu poďakovala, povedala, že si to vážim, ale je ešte skoro. Že si prstienok nechajme a určite sa nám ešte zíde. Dodnes sme spolu a druhý krát som povedala áno 🙂.

anonym_ace878
Včera o 12:28

Svadbu som nechcela vôbec. On to vnímal inak.
ostala som tehotná a tak bola svadba s ktorou som vôbec nebola stotožnená.
Po krátkom čase som aj tak odišla od neho. Nikdy som to neoľutovala.
Nie sme v kontakte, pri náhodnom stretnutí sa nepoznáme.

danica2711
Včera o 12:38

Bože, tieto všeobecné otázky... Áno, stáva sa, že žena žiadosť o ruku odmietne. Niektoré z tých párov spolu ostanú, niektoré nie, každý podľa seba. Nevnímam to nijako, pretože to je výsostne ich vec

anonym_8ba350
Včera o 12:50

Ano 3 muzom som povedala nie. Jednemu 2 x s odstupom 8 rokov. 2x som sa nechcela stahovat do UK (prvykrat som mala len 18 a bola by som od neho kompletne zavisla, 2x UK sa mi nepaci) - prvy prsten som spenazila, 2 stratila, prestahoval sa do Kanady … takze 3 pokus nebude c 2 prerabka domu vycerpala uplne vztah a ja sam bola uz unavena zo vsetkeho, prsten nebol… iba € chod si kupit … ghostla som ho … bol otravny c 3 … bol blb, mame spolocne dieta., som rada, ze ho vidim len 1x za x rokov. So vsetkymi som sa rozisla … ponuka na svadbu bola znako utekaj …v mojom pripade

marca12
Včera o 12:51

@anonym_autor Kamaratovi sa to stalo a on sa hned rozisiel s tou babou.

anonym_1fc68a
Včera o 12:54

Ja som povedala nie, mali sme 3rocne dieta a vztah uz nefunkčný. Pod stromčekom sa ma opýtal ci to teda uz dame dohromady. Pri tejto "žiadosti" lezal na zemi🤷 moje nie sa ho dotklo a šiel si pustiť v telke serial. no a veru do roka som to aj ukončila.

anonym_ecb9d4
Včera o 13:19

@anonym_autor normálne som mu povedala nie, necítila som sa na svadbu v 20 rokoch, neskôr áno

anonym_efe44d
Včera o 15:50
@anonym_e5b9a2

Poznala som jedného s priateľkou začali na strednej po výške ju požiadal o ruku povedala nie dnes majú po 50 s trucu odmietol mat dieťa a aj sa nedávno rozišli. Dodnes nechápem načo boli tak dlho spolu ak jeden nechcel svadbu a druhý NATO dieťa, skrátka spolubývajúci z vyhodami

@anonym_e5b9a2 tiez nemusis vsetkemu rozumiet.

anonym_e5b9a2
Včera o 16:25
@anonym_efe44d

@anonym_e5b9a2 tiez nemusis vsetkemu rozumiet.

@anonym_efe44d píšem niekde že musím???? Len som napísala ako fungovali jeden urazený na druhého a opačne a takému fungovaniu nerozumiem no pol slovom nezmienujem že je niekto mne povinný sa spovedať čo a ako mu vyhovuje