Čo by nemalo chýbať na svadbe? Tipy a program
Mali starejsieho. On mal nastarosti program. Vedel hrať na harmonické, všelijaké vtipy rozprával, robil zábavu
Záleží od celkovej atmosféry svadby a čo ako mladomanželia preferujete. Súhlasím s dobrým jedlom a hudbou, menej je niekedy viac, ja som si vždy najviac užila svadby, kde nebola zábava každú chvíľu prerušovaná nejakým programom a hrami.
Viete mi prosím napísať nejaké rady možno postupy čo a kedy ste organizovali? Vôbec netuším čo by sa malo robiť na svadbe 🙄 z nás v rodine nemal nikto svadbu
Nejaká zíva kapela a jedlo to určite bude
Viete mi prosím napísať nejaké rady možno postupy čo a kedy ste organizovali? Vôbec netuším čo by sa malo robiť na svadbe 🙄 z nás v rodine nemal nikto svadbu
@anonym_autor živú kapelu by som si nedala.
DJ zahrá všetko, ľudovky, abbu aj AC/DC
Ale keď začne kapela napodobňovať to je katastrofa + majú strašne dlhé prestávky a vznikne nuda
@anonym_autor začni čím skôr a urob si harmonogram lebo aj základných vecí je toľko že ti pôjde hlava kolem. Ak chcete svadbu v kostole ako prvé choďte dohodnúť termín a náuku. Potom ak hostinu v reštaurácii tak si zajednajte miesto, dohodnite si jedlo, zajednaj si niekde zákusky. Takisto si zajednaj kvety, či už si chceš zdobiť sama alebo si to dáš celé urobiť firmou. Kapelu by som si nedávala, niektoré majú často pauzy, iný zasa hrajú falošne, my sme mali iba reprák a usb, spravila som si výber podľa seba a neskôr sme hrali na želanie. Bolo to super. Dosť sme na tom ušetrili. Nejaké hry alebo čo sa už moc ani nerobieva, my sme mali iba stoličkový tanec a voľnú zábavu a tancovali sme do rána. O polnoci iba symbolický tanec s rodičmi a vybavené.
Hoď si do googlu svadobné tradície na Slovensku a študujte, vyberte si z toho čo sa vám páči a čo vám dáva zmysel, poraďte sa s najbližšími, čo je u vás zvykom. 😊 My sme mali obrad - presun - rozbíjanie taniera - jedlo - prvý tanec - dezert - rodičovský tanec a ten prešiel do voľnej zábavy, neskôr sa vyložili švédske stoly a kapustnica, o pol noci som hádzala kyticu a prezliekla sa do iných šiat. Ale tých tradící, zvykov, programu a možnosti je mnoho, líšia sa aj podľa kraja, aj podľa toho čo sa komu páči. Je to iba na vás a nemusíš sa držať ničoho. Čo sa týka tej hudby, my sme mali skvelú cimbalovku, ktorú sme už mali okuknutú z nejakých pracovných akcií a medzi tým ako hrali oni, tak pesničky aj púšťali a neskôr sme si už my púšťali.
Dobre jedlo a dobra hudba. Mozno to znie banalne ale toto je zaklad na ktorom si treba dat zalezat.
@anonym_0d4f92 presne tak, jedlo je základ, čiže dobrá rezancova polievka, nejaké dobré mäsko, ryža či hranolky, zeleninka a švédske stoly, aby si každý mohol vybrať to, čo má rád. Koláčiky od vymyslu svete ako bonus k tomu 🍰. Po dobrom jedle super muziku, ktorá roztancuje všetkých 🎊.
@anonym_autor začni čím skôr a urob si harmonogram lebo aj základných vecí je toľko že ti pôjde hlava kolem. Ak chcete svadbu v kostole ako prvé choďte dohodnúť termín a náuku. Potom ak hostinu v reštaurácii tak si zajednajte miesto, dohodnite si jedlo, zajednaj si niekde zákusky. Takisto si zajednaj kvety, či už si chceš zdobiť sama alebo si to dáš celé urobiť firmou. Kapelu by som si nedávala, niektoré majú často pauzy, iný zasa hrajú falošne, my sme mali iba reprák a usb, spravila som si výber podľa seba a neskôr sme hrali na želanie. Bolo to super. Dosť sme na tom ušetrili. Nejaké hry alebo čo sa už moc ani nerobieva, my sme mali iba stoličkový tanec a voľnú zábavu a tancovali sme do rána. O polnoci iba symbolický tanec s rodičmi a vybavené.
@anonym_8a2f07 u nás sa tanec s rodičmi koná hneď v ďalšom tanečnom kole, po novomanželskom tanci. O polnoci je u nás redovy tanec, keď všetci si zatancujú s nevestou a prispejú im do košíčka 👍.
@anonym_0d4f92 presne tak, jedlo je základ, čiže dobrá rezancova polievka, nejaké dobré mäsko, ryža či hranolky, zeleninka a švédske stoly, aby si každý mohol vybrať to, čo má rád. Koláčiky od vymyslu svete ako bonus k tomu 🍰. Po dobrom jedle super muziku, ktorá roztancuje všetkých 🎊.
@anonym_bc82c4 boli sme na takej svadbe ako ty píšeš, a hrozná bola. 100 ľudí a sedeli tam zduté gamby. Keď sa raz ľudia nevedia baviť, nepomôže ani hotel Kempinsky a svetová kapela.
@anonym_autor my sme sa vzali na pláži, len vo dvojici😉 Najlepšia svadba ever😎
urcite DJ, odporucam ig:weddingking.sk, neolutujete, a ked sa ludia bavia na parkete netreba im ani tolko jest, naopak ked je nuda len sa sedi je a popija
@anonym_autor my sme sa vzali na pláži, len vo dvojici😉 Najlepšia svadba ever😎
@tiezjedna wow 😍😍
@anonym_8a2f07 u nás sa tanec s rodičmi koná hneď v ďalšom tanečnom kole, po novomanželskom tanci. O polnoci je u nás redovy tanec, keď všetci si zatancujú s nevestou a prispejú im do košíčka 👍.
@anonym_bc82c4 A neni tech zdrobnelin malo, Antone Pavlovici?
To je taká všeobecná otázka oničom. Asi sa treba zamyslieť v akom duchu bude celá svadba. Niekto chce tichšiu malú svadbu, niekto luxusnejšiu a niekto klasickú dedinskú svadbu s 200 ľudmi niekde v kulturáku atdˇ. Tam by som začal a podľa toho postupoval dalej.
Niekto tu spomenul starejšieho. Nič proti samotnej "funkcii", len treba dať pozor, aby sa na túto pozíciu nedostal nasilu vtipný vtieravý žoviálny hlučný pán, ktorý svojimi slizkými vtipmi baví iba seba samého, ako som to doteraz vždy (naozaj vždy) zažila.
@tiezjedna wow 😍😍
@anonym_autor dobrý svadobný DJ (nie len púšťač pesničiek) vie spraviť po dohode s vami super program a atmosféru 🙂

Dobre jedlo a dobra hudba. Mozno to znie banalne ale toto je zaklad na ktorom si treba dat zalezat.