Čo podávať na svadobnej hostine?
Dobrý deň, plánujeme svadbu a tak ma zaujalo, čo sa teraz dáva na stoly počas hostiny ? Predjedlo, hlavne jedlo, švédske stoly sú samozrejmosť ale čo medzi tým ? Ovocie , koláče , korbače .. čo ďalej ? Ďakujem.
Mne sa teraz na oslave pacilo, ze dali len polievku a potom druhe uz mali svedske stoly. Potom poroznasali na stol kolaciky, jednohubky, bolo tam hrozno a syr. Kazdy si dal co chcel a neostavalo po tanieroch hlavne jedlo.
Okrem toho čo píšeš , drobné slané pečivo ,či už pagáčiky, praclíky ,slimáčiky ,,,,
pagáče, ale také tie maličké sú výborné.
sladke kolace a slane mini pagaciky, pripadne syrove oplatky. ak su druhy chod svedske stoly tak si moze zobnut v pripade hladu co chce kedy chce a mas vybavene. tie prehybajuce sa stoly pod tarchou vsetkeho mozneho su uz podla mna prezitok.
ovocie to vobec nie podla mna, syry mi tam vzdy smrdia (to byva vacsinou vramci svedskych stolov a nie rovno na stoloch to mat).
sladke kolace a slane mini pagaciky, pripadne syrove oplatky. ak su druhy chod svedske stoly tak si moze zobnut v pripade hladu co chce kedy chce a mas vybavene. tie prehybajuce sa stoly pod tarchou vsetkeho mozneho su uz podla mna prezitok.
ovocie to vobec nie podla mna, syry mi tam vzdy smrdia (to byva vacsinou vramci svedskych stolov a nie rovno na stoloch to mat).
@anonym_31c90b syry smrdia asi len Tebe, ini ich maju radi. Ovocie tiez treba, radsej nech zdravsie dobkaju

@anonym_autor mali sme aj slane pagáče. Ak niekto sedi a pije, tak ich ocení