icon

Čo podávať na svadobnej hostine?

31. mar 2026

Dobrý deň, plánujeme svadbu a tak ma zaujalo, čo sa teraz dáva na stoly počas hostiny ? Predjedlo, hlavne jedlo, švédske stoly sú samozrejmosť ale čo medzi tým ? Ovocie , koláče , korbače .. čo ďalej ? Ďakujem.

anonym_64e06e
31. mar 2026

@anonym_autor mali sme aj slane pagáče. Ak niekto sedi a pije, tak ich ocení

martinkatinka
31. mar 2026

Mne sa teraz na oslave pacilo, ze dali len polievku a potom druhe uz mali svedske stoly. Potom poroznasali na stol kolaciky, jednohubky, bolo tam hrozno a syr. Kazdy si dal co chcel a neostavalo po tanieroch hlavne jedlo.

lenka.25
31. mar 2026

Okrem toho čo píšeš , drobné slané pečivo ,či už pagáčiky, praclíky ,slimáčiky ,,,,

anonym_bdcf78
31. mar 2026

pagáče, ale také tie maličké sú výborné.

anonym_31c90b
31. mar 2026

sladke kolace a slane mini pagaciky, pripadne syrove oplatky. ak su druhy chod svedske stoly tak si moze zobnut v pripade hladu co chce kedy chce a mas vybavene. tie prehybajuce sa stoly pod tarchou vsetkeho mozneho su uz podla mna prezitok.
ovocie to vobec nie podla mna, syry mi tam vzdy smrdia (to byva vacsinou vramci svedskych stolov a nie rovno na stoloch to mat).

anonym_71646a
Včera o 16:17
@anonym_31c90b

sladke kolace a slane mini pagaciky, pripadne syrove oplatky. ak su druhy chod svedske stoly tak si moze zobnut v pripade hladu co chce kedy chce a mas vybavene. tie prehybajuce sa stoly pod tarchou vsetkeho mozneho su uz podla mna prezitok.
ovocie to vobec nie podla mna, syry mi tam vzdy smrdia (to byva vacsinou vramci svedskych stolov a nie rovno na stoloch to mat).

@anonym_31c90b syry smrdia asi len Tebe, ini ich maju radi. Ovocie tiez treba, radsej nech zdravsie dobkaju