icon

Dávali ste na svadbu jednorazové fotoaparáty?

Dnes o 16:52

Napadlo nám nechať pár kusov na stoloch, nech hostia fotia po svojom a nie iba mobilmi.
Mali ste ich niekto? Stálo to za to? Alebo blbosť?

nattyond
Dnes o 16:57

Na našej svadbe si priniesla svoj jedna hosťka. Ako zábavka fajn, fotky z toho sú nekvalitné, hrozné svetlo, neodložila som si ich, nechala som nech si ich rozdelia hostia. Určite by som do toho neinvestovala.

ivka225
Dnes o 18:18

Ak sa medzi hosťami na vašej svadbe nájdu ľudia s aspoň elementárnym environmentálnym myslením (dalo by sa povedať s aspoň elementárnym myslením), nechcite vedieť, čo si o vás budú myslieť. Takže nie.

anonym_106c30
Dnes o 18:38

ak tam mas aj deti -tym by som mozno dala nech sa hraju inak nie .. blbost skoda plastu pre planetu

bolarazjedna
Dnes o 18:54

Ja by som nechala hostí, nech sa zabávajú, načo fotiť svadbu ako hosť? Keď som bola nevesta, SJ tak som rozposlala profesionálne fotky ľuďom, na ktorom boli aj oni.
Ale bola som na svadbe, kde jeden párik celý večer chodil s takýmto foťákom, fotil páriky, aj jednotlivcov a vyvolané fotky lepili do pamätneho zošita a každý tam na tu stranu mohol hneď napísať nejaký pekný pozdrav novomanželom. Na záver zábavy nadránom im to odovzdali do daru. Toto sa mi páčilo veľmi.
Sto ľudí, sto chutí.

anonym_35ff88
Dnes o 18:55

My sme mali a okrem toho, že nám hostia písali nejaký odkaz do knihy, tak pridali fotky a je to pekná pamiatka. Dokonca nejaké druzicky keď to videli, tak sa inšpirovali na svojej.