Hodia sa tieto šaty na svadbu?
Čo myslite, hodia sa tieto saty na svadbu?
Pekne
@anonym_autor určite ano, moc pekné
Ja nevidím na nich nič nevhodné na svadbu
Ako nevesta, či hosť?
Ako nevesta, či hosť?
@minenkaa
@anonym_247704
@anonym_24c7e4
@anonym_01e9ef
@personality
@lasona
@anonym_8b5a19 ďakujem za odpovede, na svadbu ako hosť. Sú pekne to áno, lepšie povedané páčia sa mi, inak by som nad nimi neuvažovala. Ale či nie sú príliš, najmä či nebudú pripomínať nevestu, aby ona vynikla, “nezatienia” ju. Ona nebude mať celkom jednoduché saty. Take klasické, sifón, volaný, jemná čipka. Takto som to myslela… či sú vhodne. Alebo sa jej radšej narovinu opýtať?
A kam inam by sa dali obliecť? 😆
@personality napríklad do fitka, grilovačku, nákupy 😂 určite s nimi ale rátam na plese 👍
@anonym_autor takto,fotka pekna, modelka stihla, nastajlovana, ale ako budu vyzerat na tebe to je otazka, ci ti taketo blede pojdu k pleti a celkovemu vyzoru. Strih je tiez taky se ti musi naozaj sadnut na postavu, a asymetricky vrch tiez aby to nevyzeralo neupravene. Ak mas moznost rak vyskusat nazivo.
Su pekne ale skor take sportove mi pridu,zalezi od materialu,vyzera to ako teplakovina.Ale zalezi od postavy , ak mas plnostihlu postavu tak nie,na tieto musi byt vysoka a stihla postava ,inak budes vyzerat naozaj ako vo vreci.
Pekné su ale suhlasim, že tvar postavy a aj či budeš opálená
Lebo tak ako sú pekné,tak aj vedia byt fadne farbou
Takto na fotke sú šaty pekné, ale ako to bude vyzerať, keď sa budeš hýbať, ako sa to bude riasiť ten vrch. Alebo ako to vyzerá, keď sa ti nadvihne to padnuté "ramienko". Urobí to potom riasený výstrih? Alebo to bude vyzerať akoby pokrčené celé?
šaty krásne, vhodné na svadbu. Na modelke sú nádherné. ale to všetky šaty sú na modelkách krásne.
@anonym_autor takto,fotka pekna, modelka stihla, nastajlovana, ale ako budu vyzerat na tebe to je otazka, ci ti taketo blede pojdu k pleti a celkovemu vyzoru. Strih je tiez taky se ti musi naozaj sadnut na postavu, a asymetricky vrch tiez aby to nevyzeralo neupravene. Ak mas moznost rak vyskusat nazivo.
@citronove_koliesko @farebnypapagaj vyskúšala som, sedia mi, som tiež podobne stihla, o niečo nižšia, mne sú presne po členky (nesuchaju sa o zem), nič netrčí, neprekypuje, farba mi ide, latka kvalitná - saten, nie lacný tenký, ani teplakovina, nie umelý lesk, krcivost v poriadku, tým že strih je asymetricky, robí objem hore, to mi práve vyhovuje, … skôr naozaj, či sa hodia na ten účel nie či sa hodia mne
šaty krásne, vhodné na svadbu. Na modelke sú nádherné. ale to všetky šaty sú na modelkách krásne.
@anonym_c14320
@unicornlady
@anonym_70aad1 saty sú kvalitne (materiál,strih), padnú mi ako uliate, dlhšie ako na fotke ale v poriadku, farba trochu bledsia, no zároveň majú matný lesk, správny vyber doplnkov je dôležitý, aby saty neprebili, ale ani aby neboli saty fádne..
zaujíma ma naozaj skôr to, či by sa povedzme “nevesta nehnevala”, či su vhodne pre tento účel, sú dlhé, bledé i keď nie biele
mne sa pacia, ale teda niektore su zatazene na to, ze to enmoze byt bleda farba, mne osobne by to ako neveste nevadilo, ved predsa kazdy vie, kto je nevesta
@anonym_autor tie saty su ozaj krasne..ale na obrazku po obl3cwní to veru az takto dobre nevyzera ...farba tiež nesluší kazdemu....
@citronove_koliesko @farebnypapagaj vyskúšala som, sedia mi, som tiež podobne stihla, o niečo nižšia, mne sú presne po členky (nesuchaju sa o zem), nič netrčí, neprekypuje, farba mi ide, latka kvalitná - saten, nie lacný tenký, ani teplakovina, nie umelý lesk, krcivost v poriadku, tým že strih je asymetricky, robí objem hore, to mi práve vyhovuje, … skôr naozaj, či sa hodia na ten účel nie či sa hodia mne
@anonym_autor za mna urcite ano, su velmi pekne ak dobre sedia a dobry kvalitny material.
@anonym_c14320
@unicornlady
@anonym_70aad1 saty sú kvalitne (materiál,strih), padnú mi ako uliate, dlhšie ako na fotke ale v poriadku, farba trochu bledsia, no zároveň majú matný lesk, správny vyber doplnkov je dôležitý, aby saty neprebili, ale ani aby neboli saty fádne..
zaujíma ma naozaj skôr to, či by sa povedzme “nevesta nehnevala”, či su vhodne pre tento účel, sú dlhé, bledé i keď nie biele
@anonym_autor co tak spytat sa nevesty? mne osobne by to nevadilo-ak zvolis doplnky ..ale aj tak si myslim,ze farba nie
@anonym_autor co tak spytat sa nevesty? mne osobne by to nevadilo-ak zvolis doplnky ..ale aj tak si myslim,ze farba nie
@anonym_2f3c8d ďakujem. Ako myslis prosim, farba nie - kvôli mne (bleda) alebo neveste (nevhodne).
Zdá sa, že zatiaľ na svadbu nikomu neprídu mimo, ale asi sa radšej opýtam priamo jej.
Žienky, ešte mám tieto (doma). Všetky mi sedia dobre. Toto nemusíme riešiť. Myslite, že niektoré z nich by boli vhodnejšie? (Vsetky, no najmä koselove samozrejme pri správnych doplnkoch a stylingu)
@anonym_autor mne sa pacia vsetky okrem tych "puzdrovych" tie mi pridu nudne, dokonca aj tie modre ktore mi najprv prisli ako pre zdravotnu sestru si viem.predstavit ak su dobry material a s doplnkami, bud perlicky jemne alebo potom nejake krystaliky tiez jemne
@anonym_autor mne sa pacia vsetky okrem tych "puzdrovych" tie mi pridu nudne, dokonca aj tie modre ktore mi najprv prisli ako pre zdravotnu sestru si viem.predstavit ak su dobry material a s doplnkami, bud perlicky jemne alebo potom nejake krystaliky tiez jemne
@citronove_koliesko tie modré - aj mne take prídu (aspoň nie som sama 😅), ale modrá farba krajšia ako na obrázku, latka perfektná, dole vysivka - je to lepšie než na celkom prvý pohľad
Nie,toto su saty idealne na letnu svadbu alebo letnu party.Ani ich nemas kde inde vyuzit podla mna.
@anonym_2f3c8d ďakujem. Ako myslis prosim, farba nie - kvôli mne (bleda) alebo neveste (nevhodne).
Zdá sa, že zatiaľ na svadbu nikomu neprídu mimo, ale asi sa radšej opýtam priamo jej.
@anonym_autor uz na obrazku mi pridu svetle a ty pises ze v skutocnosti su este svetlejsie ... ked som otvorila temu - myslela som si ze si nevesta ... kt chce jednoduhsie saty -skor na matriku .. a z potom som sa docitala ze si host .. ale ak tam das farby v podobe doplnkov -ukaze to inak
@anonym_autor uz na obrazku mi pridu svetle a ty pises ze v skutocnosti su este svetlejsie ... ked som otvorila temu - myslela som si ze si nevesta ... kt chce jednoduhsie saty -skor na matriku .. a z potom som sa docitala ze si host .. ale ak tam das farby v podobe doplnkov -ukaze to inak
@anonym_2f3c8d aha, chapem. Farba nie je bledsia ako na obrázku, myslela som, že celkovo je to jemná, bledsia, svetla farba, ale je sýta.
@anonym_autor Za mňa áno, sú veľmi pekné👍 Biele nie sú ani náhodou. Farba je písaná pale beige a podľa mňa majú ružový podtón. Ja to aspoň tak vidím na mojom monitore. V realite však môže byť farba iná. Ja by som si šaty vybrala podľa môjho vnútorného presvedčenia. Ale ak máš s tým, či sú šaty vhodné, vnútorný problém, tak sa radšej opýtaj nevesty. Nech si tú svadbu užijete obe bez stresov.

Ano