icon

Išli by ste na svadbu bez detí?

4. sep 2025

Ahojte išli by ste na svadbu kde nie sú pozvané vaše deti len vy? S tým že dieťa mladomanželov bude jedine dieťa prítomné na svadbe?

Strana
z5
oriesocek
4. sep 2025

ak si tak praju, tak preco nie. vela krát je plno deti, vystrájaju, ak maju horsiu skusenost. áno, bývaju svatby bez deti, aj hotyly, restaurácie....

anonym_dc6d2d
4. sep 2025

Ja by som nesla, ale to som ja. :D ja mam rada velke oslavy s detmi, kde sa zabavia.

sisska96
4. sep 2025

Prečo nie?

ivik4
4. sep 2025

Samozrejme a aj my sme mali taku svadbu. Teda az na jeden par kt. S dietatom prisiel aj tak.
Vsetci sa zabavili a viem ze kamosky by prisli bez deti aj tak, lebo si chceli svadbu viac uzit,nie nahanat deti.
Nik sa neurazal ani nic podobne

lucik194
4. sep 2025

za mna uplne v pohode by som isla. preco by som este aj na svadbe musela lietat okolo deti, chcem sa zabavit.....

danica2711
4. sep 2025

@anonym_autor samozrejme. V mnohých krajinách je to bežné. To nie je nič špeciálne proti TVOJMU dieťaťu, len snaha o to, aby si svadbu všetci užili bez detského kriku a pobiehania. Navyše tie deti zo svadby poväčšine bohvieaký zážitok nemajú, tak ich kľudne nechaj doma (ak máš opateru) a bez urazenosti sa veselo zabav

minenkaa
4. sep 2025

Prečo nie

anonym_b1eb81
4. sep 2025

@anonym_autor Pokial to mladomanzelia nerobia stylom, ze vyberaju, kto moze prist s dietatom a kto nie, tak to by mi vadilo. Pokial tam ma byt len ich dieta, tak by som na svadbu isla, ak teda nekojim a viem si zabezpecit strazenie deti.

beata_k
4. sep 2025

Samozrejme. Aj vy s muzom si potrebujete uzit jeden druheho. A s laskou k detom to nema nic spolocne.

tamvtme
4. sep 2025

Ak by som mala s kym dieta nechat, tak by som sla a rada....nahodit sa, zabavit sa s dospelymi, neriesit stale dieta.....moje dieta milujem ale tak isto milujem. ked si raz za cas vyrazime z muzom len sami - na ples, svadbu alebo podobnu akciu

zznmsk
4. sep 2025

Jasné a s radosťou. Svoje dieťa milujem ale sú príležitosti, kde nemusí byť a som s tým úplne v pohode.

sissy27
4. sep 2025

@anonym_autor jasné, aj som tak bola. Dohodli sme sa s nevestou, že ju dcéra príde pozrieť len na chvíľu s babkou, aby videla "ozajstnú princeznú" 😀 chvíľku sa vystískali, dcéra spokojná, že videla princeznú, dostala koláčik na cestu a vybavené. A my sme sa zabávali bez starostí a nutnosti riešiť potreby malých detí.

biba_18
4. sep 2025

išla a nič nenormálne na tom nevidím, ak nechcú rodičia ak aj môžu dieťa zobrať a nezoberú - ale ani keď dieťa nie je pozvané ....

pribinak
4. sep 2025

Išla by som, aj som na takej bola. Proste nie každý chce mat deti na svadbe. Najmä ak sú to mladi ľudia, chcú sa zabaviť, užiť ai to a nie riešiť deti

biba_18
4. sep 2025

@sissy27 ja som bola dokonca na svadbe sama bez muža jednému známemu slovenskému hercovi - syn bol celý natešený že aspoň gratulovať ísť mohol, tiež ho usadili k stolu, z torty mu dali, ženichovi starí rodičia sa s ním chvíľočku pobavili ... on bol celý happy - a zábava pokračovala ...
dodnes na to spomína keď ho vidí v telke 🙂

muchotrafka298
4. sep 2025

Ak by som mohla v danom termine, tak by som vobec nad tym nepremyslala a isla by som. Dnes to nie je ani u nas nic neobvykle, ze na svadbe su len dospeli, deti tam nie su a male uz vobec nie. V zahranici je to uz roky normalna vec.

anonym_dc3409
4. sep 2025

Ano isla. Aspon by som sa v klude zabavila a nebehala za detmi, nerozmyslala nad tym ci jedia, co jedia, ci potrebuju ist na zachod, ci sa pobili, ci sa nudia, ci treba im robit animaciu aby nevystrajali. Konecne kludny vecer s dospelakmi a normalna diskusia nielen o plienkach a soploch

andrea2323
4. sep 2025

Ja by som sla ale ci by moje pricucnute dieta chcelo aby som sla je druha vec 😀😀😀

natalka13
4. sep 2025

ano, preco nie? ved to je iba vyhoda.

nyusika
4. sep 2025

podla mna je uplne normalne ist na svadbu bez deti.
aspon si to normalne uzijete.
a ostatni hostia tiez.

colsami
4. sep 2025

Jasne ze by som isla 😃 a velmj stastna. Ci vy niektore mate problem venovat sa jeden vecer len priatelom a manzelovi? To fakt musite mat vzdy a vsade aj deti? Co vas spolocny cas s muzom?

petulda333
4. sep 2025

Na nasej bolo okolo 20 deti. Nevadilo mi to. A potom sme boli pozvani na svadbu bez deti. Sli sme,uzili sme si ju. A prepac,ale dieta mladomanzelov je snad samozrejmost,ze tam bude....

nikha2809
4. sep 2025

Ja by som šla bez nich aj keby sú pozvané asi 😂

petulda333
4. sep 2025
@colsami

Jasne ze by som isla 😃 a velmj stastna. Ci vy niektore mate problem venovat sa jeden vecer len priatelom a manzelovi? To fakt musite mat vzdy a vsade aj deti? Co vas spolocny cas s muzom?

@colsami mam pocit,ze ona je urazena,ze dieta mladomanzelov ide a tie jej nie 🤭

dankabetka
4. sep 2025

@anonym_autor jasne, ze by som sla a nemala by som ziadnu vycitku 😉, aj na dovolenky chodime aj bez deti a to je podstatne dlhsie ako 1 noc a vycitku nemam.😀 (deti 6 a 9 rokov) - niesu mimina 🙂

nyusika
4. sep 2025
@petulda333

@colsami mam pocit,ze ona je urazena,ze dieta mladomanzelov ide a tie jej nie 🤭

@petulda333
teraz som bola na svadbe...deti tam boli.
pocas mladomanzelskeho tanca sa niekolko z nich pridalo k novomanzelom.
predpokladam, ze ich rodicia boli na svoje ratolesti pysni...nam ostatnym to prislo mega trapne, este viac mega neuctive a uz ani neviem, co este..proste absolutne neuctive

nie, nebolo to dopredu dohodnuter, D.J. pred tanvom poziadal rodicov, aby mali deti pri sebe - sucastou toho tanca boli pyrotechnicke one - maly ohnostroj a hmla...cize aj kable po parkete

januska12323
4. sep 2025

Samozrejme a ak sa niekto na takú požiadavku urazí je to jeho problém. Svadba je v prvom rade o želaniach mladomanželov až potom sú ostatní.

petulda333
4. sep 2025
@nyusika

@petulda333
predpokladam, ze ich rodicia boli na svoje ratolesti pysni...nam ostatnym to prislo mega trapne, este viac mega neuctive a uz ani neviem, co este..proste absolutne neuctive

nie, nebolo to dopredu dohodnuter, D.J. pred tanvom poziadal rodicov, aby mali deti pri sebe - sucastou toho tanca boli pyrotechnicke one - maly ohnostroj a hmla...cize aj kable po parkete

@nyusika na nasej sa napr nic take nestalo,nato kolko tam bolo deti. Tancovali,zabavali sa. No viem si to zivo predstavit,rodicia hrdi na deti 🤦Ale zas,nedavno sme boli na svadbe,mali sme aj deti. A ked mali mladi prvy tanec,tak za kazdym z nas chodili,aby sa nik nepriblizil k parketu,lebo budu mat dym a im ho rozfukame prec...toto mne zas prislo az smiesne. Mali xy poziadaviek. A z ten dym sa tam drzal dlho,dychat sa nedalo a po ich tanci sme vsetci vysli von...ja respektujem poziadavky ak niekam idem,ale niektori to prehanaju...

tykat
4. sep 2025

@anonym_autor uplne v pohode ak by deti mali s kym zostat. Teraz je to na svadbach bezne ze su bez deti.

la_dolce_vita
4. sep 2025
@nyusika

@petulda333

@nyusika tak to je sila, ale dnesne deti mozu proste vsetko, aby nemali traumu a co tam po nejakych mladomanzeloch, to je nepodstatne.

Strana
z5