icon

Je možné tancovať prvý tanec s kruhom?

2. sep 2025

Ahojte, asi hlúpa otázka, ale ked ste tancovali 1. Novomanzelsky tanec, mali ste pod šatami kruh? Dá sa s tym vôbec tancovat? Alebo ste si ho stihli dat ešte predtým dole?

anonym_471924
2. sep 2025

@anonym_autor mala som ho celú dobu pod šatami, nijak mi nezavadzal. Dalo sa s ním aj deti naháňať 🙂

autor
2. sep 2025
@anonym_471924

@anonym_autor mala som ho celú dobu pod šatami, nijak mi nezavadzal. Dalo sa s ním aj deti naháňať 🙂

@anonym_471924 naozaj?! Lebo okolo deti budem aj ja behať 😁
A z praktických dôvodov ho asi budem musieť mať stále na sebe a tak som sa bála ci to s nim dám na celú svadbu, najmä ten tanec.

anonym_471924
2. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_471924 naozaj?! Lebo okolo deti budem aj ja behať 😁
A z praktických dôvodov ho asi budem musieť mať stále na sebe a tak som sa bála ci to s nim dám na celú svadbu, najmä ten tanec.

@anonym_autor ešte si doň aj celé saty zabalíš pri cikaní (na to si však vezmi pomoc) 😅

anonym_dbf1fc
2. sep 2025

@anonym_autor mala som ho celí čas, do piatej ráno, najhoršie bolo ísť v ňom na úzku toaletu

anonym_aeb567
2. sep 2025

Mala. Dá sa normálne tancovať. Kruh si vieš zapnúť na väčší aj menší priemer. Ja som mala na najmenší. Nechcela som vyzerať ako torta, len mierne zdôrazniť šaty. Nemala som problém ani na wc, ani nikde. Práveže to bolo fajn, lebo bolo asi 30 stupňov a pod šatami mi fajn previevalo.

januska12323
2. sep 2025

Kruh sa nedáva dole.

princezna_bosorka
9. sep 2025

@anonym_autor mala som saty bez kruhu. pride mi to nevkusne a skarede.

autor
9. sep 2025
@princezna_bosorka

@anonym_autor mala som saty bez kruhu. pride mi to nevkusne a skarede.

@princezna_bosorka na tvoj názor sa ta nikto nepýtal. Otázka znela inac.

dididudu
9. sep 2025
@anonym_autor

@princezna_bosorka na tvoj názor sa ta nikto nepýtal. Otázka znela inac.

@anonym_autor mala som po celú dobu ako som mala svadobné šaty. Bez neho by som sa nepohla 😊 tiež som mala ale obavy že ako budem tancovať, čo ako bude celkovo v tom 😂😂

18lucy11
Autor odpoveď zmazal