icon

Kedy vám začal stres pred svadbou?

Dnes o 10:58

Kedy ste začali stresovať pred svadbou? 🤣 lebo my máme za 2 mesiace, takú tu klasickú 60hosti,hostna do rána,torta,DJ všetko čo k tomu patrí žiadne malé posedenie že 10ludi...stresujú všetci okolo mňa len ja nie ...som ja ta divná? Ci ešte to len príde? (Ženích ešte ani oblek nebol vyberať, mne objendnane saty stále neprišli)

biba_18
Dnes o 11:03

ja som nestresovala vôbec 😒 ale je pravda, že som nemala 60 ľudí, iba 20 ... ale mali sme netradičnú svadbu a bolo mi u prdele čo si kto myslí 😂

bessie12
Dnes o 11:12

@anonym_autor svadbu sme pripravovali 2x. Trochu stresu som mala len v den D. Mali sme dokopy do 70 ľudí. Ale tesim sa, ze uz to riešiť nemusíme. Tento rok ma opat caka svadba, ale tentokrát len ako hosť 😁

alenka58
Dnes o 11:16

@anonym_autor načo taká svadba keď by si sa mala stresovať

humajnicek
Dnes o 11:18

Vôbec nie si divná, nedaj sa zatiahnuť do žiadneho stresu, proste si to pekne užívaj 😉

stanik_67
Dnes o 11:20

to sa lahko hovori, ze nestresuj a pripravy si uzivaj 🙂 poznam to. ja stresujem aj ked sa na nieco velmi tesim, takze nebudem pisat nic na tento styl 😀

tykat
Dnes o 11:35

@anonym_autor a s cim stresuju? ved ludia pridu, chcu sa hlavne najest, zabavit, stretnut s rodinou. Ved to ide samo.
Hlavne sa nenechaj nakazit stresovanim a nechaj plynut.

danica2711
Dnes o 11:52

prečo by som sa mala stresovať? Ja som sa tešila

ivik4
Dnes o 11:52

Na vsetko som mala len 3 mesiace . Nestresovala som vobec

anonym_073063
Dnes o 11:53

My sme svadbu zariadili za týždeň, rozhodli sme sa 6 týždňov pred terminom. Stres nebol žiaden, tešila som sa. Stresovala len svokra, ale to je jej problém.

magdalienka11
Dnes o 11:54

@anonym_autor vôbec som nestresovala a všetko sme si zabezpečili sami.

babushkaem
Dnes o 12:09

ziadny stres som nemala a to som bola v 9 mesiaci :D

lindous
Dnes o 12:40

Ja som stres mala asi posledné 2 týždne a to sme mali pomerne malú svadbu, ale ja mám vždy z podobných akcií stres, keď niečo organizujem, zariaďujem.... aj keď som sa tešila, tak tam proste bola jemná nervozita v žalúdku, že či všetko dobre dopadne a tak... to je o povahe proste 😀 ak si totálna flegma, nemusí to prísť vôbec...

anonym_42face
Dnes o 12:50

Bola som v strese v den svadby. Cely mesiac pred svadbou som bola o barlach, mohla som ich zhodiť den pred svadbou, myslela som, ze budem v ritti s nervami, ale nie.

michaela329
Dnes o 12:50

@anonym_autor keď som dva týždne pred svadbou dostala žlčníkovy záchvat a vedela som, že mi šaty budú veľké, ak schudnem 😁 Veľká svadba, 110 hostí. Ale zo samotnej svadby som stres nemala, len z obradu, ina celkom sme si to užili. Aj tie prípravy.

anonym_f26bab
Dnes o 12:51

@anonym_autor ja som bola úplne v pohode a deň pred svadbou sa všetko tak zamiešalo že som sa nervovo zrútila. Ale aspoň ma to naučilo že nič nemusí byť dokonalé.

vkatush
Dnes o 14:49

Mali sme cez 100 ľudí, viac menej som si všetko vybavovala a obehovala ja. Jediný stres bolo preniesť obrovskú tortu a koláče cez polku mesta v najväčšej špičke 😂 (cukrárni vtedy akurát vypadol vodič).

anonym_ff934c
Dnes o 14:59

Stres som mala od samého začiatku. V kostole ma klepalo od stresu že malé bábo v bruchu bolo ako v kolíske .
Ešte dlho predlho som ľutovala že som povedala áno. Takého vola akého som si dala na krk - to sa nevidí každý deň. A ja že prečo prišlo pozrieť toĺko ľudí . Tak už viem.

anonym_d2e133
Dnes o 15:05

@anonym_autor Objednané šaty? To skôr z toho by som mala stres🙂

natalka13
Dnes o 15:22

Bola som na svadbe aj svasti chystala pre 150ludi, 2m pred ani netusili , ze sa budu brat. No stres, vsetko sadlo ako rit na serbel.

jaskolka
Dnes o 19:12

Vôbec som nemala stres,z čoho akože?A tiež sme mali okolo 80 ľudí, čiže žiadna malička svadba.

autor
Dnes o 20:59
@anonym_d2e133

@anonym_autor Objednané šaty? To skôr z toho by som mala stres🙂

@anonym_d2e133 áno vybrala som si v salóne saty ale už boli "obnosene" tak som si zakúpila úplne nový kus ktorý ešte neušili

oblecenie99
Dnes o 21:09

Mali sme 50 hostí, spolu už s nami aj s DJ, nestresovala som, len tesne predtym, ako som mala vojsť do kostola to na mňa trošku prišlo, ale skôr v tom zmysle, že som mala dlhé šaty, dlhý závoj a v KE (tradične) fúkalo a dosť fúkalo, tak som mala obavy aby mi neodfuklo závoj, resp. aby som nespadla v tých nepraktických satach. Taká som bola sústredená, že vlastne sa nepamätám vôbec na nič z toho začiatku obradu, žiadne spomienky ani na to, čo sa dialo, ani na pocity 🙈
A trošku som mala tieseň PO obrade, lebo som si uvedomila, že sme stredobod pozornosti, čo nemáme radi, a ešte nás čaká hostina a hostia by sa teda mali baviť a ako to dopadne, keď nás je tak málo a na kieho ďasa sme si nedali predsa len toho starejšieho, nech to tu trošku riadi 🙈

Moja sestra bola zase celý čas tak v pohode, až som mala podozrenie, či si niečo predtým nedala do jednej aj druhej nohy 😁 najšťastnejšia a najkludnejsia v celom manželstve bola fakt v deň svojej svadby 😅

oblecenie99
Dnes o 21:12

Bola tu raz diskusia, kedy sa nevesta stresovala, lebo autorka diskusie - sestra nevesty bola tehotná a nevesta bola úplne mimo, že čo ak sestra porodí v ten deň, a odpáli jej takto svadbu úplne. Autorka celý čas odpisovala a potom po svadbe NIE, aj keď sme sa pýtali po mesiacoch a mňa to doteraz štve, že neviem, či porodila alebo neporodila na sestrinej svadbe a ako to napokon dopadlo 😅