icon

Koľko vás vyšla malá svadba? Porovnanie možností

Dnes o 10:51

Ahojte, koľko tisic vas vyšla malá svadba?hosti by bolo cca 40 , je vyhodnejsie prenajat si priestor a catering alebo restauracia s jedlom?

anonym_b9afee
Dnes o 10:54

My sme mali len obed + torta. Mali sme 25 ludi a vyšla nás, ak rátam aj saty, oblek atd okolo 4 tisic pred 2rokmi

puertorico
Dnes o 10:58

podľa toho čo očakávaš, či chceš aj dj-a , približne aké priestory, či chceš aj fotokútik, výzdobu , a akú výzdobu , či chceš mať pávie pierka na stoloch alebo stačia servítky , či chceš jednochodové menu alebo viac , a aké chceš šaty, či ti stačia kúpené na internete za 100€, alebo chceš z požičovne za niekoľko stoviek. obrúčky či chcete zo zlata za 2000€ alebo za zlomok ceny z chirurgickej ocele. a hlavne že aké mesto/dedine, kde sa svadba bude konať . tiež je rozdiel mať v kultúrnom dome na dedine , a v kaštieli v Topoľčiankach.

usla35
Dnes o 11:14

@anonym_autor tazko takto povedat, kedze si velmi malo informacii napisala.. Zalezi kde by si svadbu chcela, ci chces mat fotografa, kameramana, dj-a, atd. Tych aspektov je velmi vela.. Nas vysla svadba do 5 000€ a mali sme do 50 ludi na svadbe..

autor
Dnes o 11:46

No chcela by som bez dj-a a bez kameramana ziadna velka vyzdoba , taku skromnejsiu svadbu no, zapad slovenska ale neviem ci je realne to spravit do 4000e 😀

nikha2809
Dnes o 11:48

11 ľudí aj s nami, obed torta.Cca 2000 eur aj s obrúčka mi ale obed platil svokor

tanyan
Dnes o 11:53

Skús poslať mailom záujem o nezáväznú cenovú ponuku do zariadení, kde by si si to vedela predstaviť a uvidíš kto Ti čo a za koľko ponúkne. Na začiatok stačí orientačne uviesť dátum, čas (od-do), počet ľudí a rozsah (predjedlo, polievka...).
Dôležité je aj či si môžeš doniesť vlastné dezerty (svadobná torta a zákusky).
A nezanedbateľná položka za alkohol sa odvíja od "splavu" zúčastnených. 😉

anjelik2322
Dnes o 12:34

Mali sme do 30hosti pred troma rokmi, cena nás vyšla so všetkým cca 2500€ . Obrad, fotili sme sa sami nemali sme fotografa, neskorý obed a torta v reštaurácii, káva atď.Nemali sme zábavu lebo len 6ks bolo malých detí a môj manžel nemá žiadnu rodinu boli iba s mojej strany najbližší žiadny ujovia a tetky ktorých nevidíme roky. Posedeli sme a večer o ôsmej sme už boli doma. A tak sa nám to páčilo pre nás to bolo vyhovujúce. Plánujeme keď deti podrastu vziať sa v kostole a spraviť aj poriadnu párty 😂 inak v polke januára sme sa rozhodli že sa konečne po 15r vezmeme a koncom februára sme mali svadbu takže to nebolo vôbec také zložité ak je to taká malá jednoducha svadba. Všetko sme za týždeň obiehali rezervovali vybavili, pozvánky sa vyrobili rýchlo kolace piekla moja starká za mňa žiaden stres a nervy

anonym_616256
Dnes o 12:46

My sme mali malú svadbu, bolo nás 35, cena so všetkým komplet cca 8000€, r.2021 východne slovensko. Mali sme kameramana, fotografa, DJ, zábavu v hoteli, zlaté obrúčky, výzdobu robila agentúra. Vždy je možné mať lacnú aj drahú svadbu, bez ohľadu na to, či je hostí 10 alebo 100, záleží od preferencií.

any_soj
Dnes o 14:19

@anonym_autor neviem si predstaviť nezmestit sa podľa toho, čo píšeš, že chcete, do 4000, ak sa zmestiť chcete. Nech rátam 100€ na osobu za jedlo a priestor, 500€ šaty, 200€ oblek, 100€ vlasy a účes, 100€ tlač oznámení, 200€ výzdoba, 400€ obrúčky.
A to som všetko nadhodnotila nad moje pomery (aj obrúčky máme strieborné, lebo také máme radšej, aj šaty som mala oooovela lacnejšie, manžel ani nehovoriac,...). Čiže podľa mňa ak chcete sa zmestiť, tak bez problémov.