icon

Mám prijať pozvanie na svadbu bratanca môjho priateľa?

12. sep 2025

Ahojte, priateľov bratranec bude mať dieťa so svojou priateľkou. Budú tým padom chystať svadbu aj krstiny. S najväčšou pravdepodobnosťou budem pozvaná aj ja, ako jeho priateľka, no ja sa s jeho bratrancom naozaj nemusím. Teda minimálne ja jeho nemusím, jeho postoj ku mne ma nejako nezaujíma. Mám prijať neskôr pozvanie, alebo ho slušne odmietnuť? Mňa ten človek nezaujíma, nepáči sa mi aký život vedie a podobne. Možno ani vôbec pozvaná nebudem, neviem, ale ak áno, čo by sa patrilo podľa vás ? Ďakujem za radu.

sissy27
12. sep 2025

@anonym_autor ak budeš pozvaná a máš v pláne zotrvať vo vzťahu s priateľom aj do budúcna, tak je za mňa slušné ísť. Veď s ním sa nijak extra baviť nemusíš a zagratulovať snáď zvládneš. A na zábavu tam bude xy iných ľudí.
Krstiny sú len obrad a nejaký obed, to bohvie, či bude vôbec tvoj priateľ ako bratranec pozvaný, tak už keby to bolo +1, tak to tiež hádam nejako dôstojne zvládneš.
Vieš, v dospelosti občas robíme veci, ktoré nám nie sú úplne príjemné, ale majú svoj účel.

melanta
12. sep 2025

Ty budeš raz isto aj super nevesta z toho, ako a čo píšeš. Takže napíšem to narovinu - ak ťa pozvú, tak nebuď kra*a a choď. Veď s ním nemusíš byť najlepšia kamarátka, ani sa nemusíte pravidelne každý mesiac stretávať. Ale ak je tvoj priateľ niekto, s kým chceš prežiť život, tak proste občas zvládneš zo slušnosti príležitostnú rodinnú akciu. Pretože to ako rozumní ľudia robíme, ak teda nejde o to, že by tebe dotyčný vyslovene ubližoval. Čo nie je váš prípad, lebo vlastne on s tebou problém nemá, len ty jeho nemusíš a nezaujíma ťa. Ak samozrejme s priateľom budúcnosť neplánuješ, tak rovno teraz vyrieš váš vzťah a neoberaj ho o čas.

really8
12. sep 2025

To zas budu vztahy toto.

anonym_b8ee36
12. sep 2025

@anonym_autor pochybujem ,že ťa pozve. Ja by som takúto straku na svojej svadbe veru nechcela. A jemu sa tiež určite nepáči tvoj štýl života, alebo si ten typ človeka, ktorý si mysli, že robí všetko naj ? :D

evcagabi
12. sep 2025

V tvojom pripade by sa patrilo najskor dospiet

hopatko
12. sep 2025

Staci sa chovat dospelo a nie ako nevyzreta infantilna osoba. Teda ak vas spolocne pozve priatelova rodina na krstiny alebo svadbu, tak pozvanie prijat a neriesit hluposti ci niekoho "musis".

anonym_0476ec
12. sep 2025

Ešte ťa nikto nepozval a už riešiš, či pôjdeš. Vaše blahorodie možno ani nikto nepozve. Potom sa zase budeš zdúvať, že ťa nepozval, že? No radosť do rodiny, takéto čudo.

simca_13
12. sep 2025

Počkaj, či ťa pozvú. Možno nemusí ani on teba a vôbec ťa tam nebude chcieť 😀

nyusika
12. sep 2025

ty si sen kazdej matky syna 😀 😀

simca06022011
12. sep 2025

@anonym_autor patrilo by sa, aby si si prestala tolko sudit ludi a bola partnerka svojho partnera a ak vas pozvu = isla. AK to nezvladas a pri kazdom clvoeku, co sa ti nebude pacit, budes uvazovat, ci ides nejdes, co si myslis a tak, mozno si najdi takeho kde budu sami uzasni ludia okolo neho. ALebo bude sirota bez rodiny. Ale tam je tiez riziko, ze nejaky kamos sa ti nebude pacit. Aj v uzasnych rodinach casom sa nezhody najdu, a casto to nie je dovod, aby ludia sa obchadzali.

anonym_d6e187
12. sep 2025

Ani praitel, ani jeho bratranec ti "nic"nie je. Ked to pride, skus to zobrat ako prilezitost nazriet do cudzej rodiny a ujasnit si city k frajerovi, mozno aj z vasho vztahu nieco bude a uz ich budes mat v" oku". Alebo si uvedomis, ze nee, toto nie je to, co hladas.alebo ta nieco prekvapi-frajer sa prihovori a zabavi deti... Chod a nespekuluj, iba ak v outfite-co na seba, kam kadernicke... 🤣

anonym_57f25e
12. sep 2025

Nechoď, keď ho nemusíš. Nájdeš si na ten deň zmysluplnejšie využitie.

alickapusinka
12. sep 2025

Ešte ani nevieš či ťa pozve a už že tam nepôjdeš nechceš ísť.Ani nevieš či dostaneš pozvanku si len priateľka jeho bratranca tak neviem načo rozmyšľaš o tom čo ani možno vôbec nebude.Vlastne jeho bratranec je pre teba cudzi takže sa netrep tam kde ani nevieš či vôbec budeš môcť ísť.Určite hned teba prvu bude volať cudziu osobu.

bennn
13. sep 2025

Choď budú koláče !!!