icon

Máte skúsenosti so šatami na svadbu zo Shein?

poradena
Včera o 19:36

Ahojte baby, idem na svadbu ako družička a teda potrebujem nejaké šaty. Som typ človeka, ktorý si oblečenie šaty raz za rok, aj to len na takéto príležitosti. Čiže kúpim drahé a zbytočne. Veľa báb mi spomínalo, že si kupuje normálne na SHEIN, že super cena a také, ktoré nájdete aj v obchodoch. Idem sa spýtať na vašu skúsenosť ? Máte niektorá, ktoré, aké sú ? Pozerám sa na niečo také, že zaviazať okolo krku, keďže nemám moc prsia, aby mi to držalo, dlhé a nejaký rozparok. Ďakujem vám.

anonym_a847d3
Včera o 19:56

ked povie ze na shein kupila dobre saty, tak nema vkus alebo ma nizke naroky.

anonym_dfe318
Včera o 20:29
@anonym_a847d3

ked povie ze na shein kupila dobre saty, tak nema vkus alebo ma nizke naroky.

@anonym_a847d3
Naco vyhadzovat peniaze na par hodin ?

anonym_5123a6
Včera o 21:20

@poradena Nikdy som si tam nič neobjednávala, ale boli sme pozvané s dcérou na svadbu a kamoška sa mi ponúkla, že mi donesie na vyskúšanie pár šiat, aby som kvôli jednému dňu nekupovala. Vybrala som si dvojo šiat, jedny mala šité na zákazku a druhé (ktoré mala aj ona na svojej veľkej okrúhlej oslave narodenín) a sama som bola prekvapená, že boli zo Shein-u.

anonym_ef6ef0
Dnes o 03:37

@poradena mam odtial svadobne šaty a celkom super

denisa_deniska
Dnes o 04:18

@poradena určite skús kúpiť. Riaď sa podľa recenzií, a aj podľa ceny. Za 10€ to nebude úplne kvalita.

sense
Dnes o 04:58

Mám z temu jedny šaty, nestali síce 10e , nebol to síce materiál kt popisovali ale nebola to ani úplná umelina ale účel splnili. Mala som aj jedny zo shein, to bola katastrofa. Dala som refund

anonym_aa559d
Dnes o 05:10

Moja kamoska ma odtiaľ snáď všetky saty, všetky sú v pohode…. Ja som si sukňu objednala, je prekrásna. Za tu cenu priam luxusná. (Na to, že ju oblečiem 1-2x).

anonym_5c56a8
Dnes o 07:43

Viem o jednej zene, ktora si brala verejne znameho muza, co si kupila saty zo Shein. Nieco jej na nich upravila krajcirka (bola chuducka a nizka) a saty mali uspech. Nikto ani len netusil odkial su.
Pamataj si - najdolezitejsia vec je sledovanie recenzii. Obrazky, obrazky a este raz obrazky - bez nich never ani keby samych 5 hviezdiciek kazdy dal. A tiez pamataj - k satom ti nepride postava od modelky, treba si tie saty na sebe aj predstavit, ci sa hodia na postavu. Pokial mas dost castu, vyskusaj, v najhorsom vratis. Temu ma vratenie zadarmo.
Alebo - ten slavny V...d - ja mam od tial vela siat, naposledy nove s visackou na celkom vaznu udalost za par eur.