Máte skúsenosti so šatami na svadbu zo Shein?
Ahojte baby, idem na svadbu ako družička a teda potrebujem nejaké šaty. Som typ človeka, ktorý si oblečenie šaty raz za rok, aj to len na takéto príležitosti. Čiže kúpim drahé a zbytočne. Veľa báb mi spomínalo, že si kupuje normálne na SHEIN, že super cena a také, ktoré nájdete aj v obchodoch. Idem sa spýtať na vašu skúsenosť ? Máte niektorá, ktoré, aké sú ? Pozerám sa na niečo také, že zaviazať okolo krku, keďže nemám moc prsia, aby mi to držalo, dlhé a nejaký rozparok. Ďakujem vám.
@poradena Nikdy som si tam nič neobjednávala, ale boli sme pozvané s dcérou na svadbu a kamoška sa mi ponúkla, že mi donesie na vyskúšanie pár šiat, aby som kvôli jednému dňu nekupovala. Vybrala som si dvojo šiat, jedny mala šité na zákazku a druhé (ktoré mala aj ona na svojej veľkej okrúhlej oslave narodenín) a sama som bola prekvapená, že boli zo Shein-u.
@poradena určite skús kúpiť. Riaď sa podľa recenzií, a aj podľa ceny. Za 10€ to nebude úplne kvalita.
Mám z temu jedny šaty, nestali síce 10e , nebol to síce materiál kt popisovali ale nebola to ani úplná umelina ale účel splnili. Mala som aj jedny zo shein, to bola katastrofa. Dala som refund
Moja kamoska ma odtiaľ snáď všetky saty, všetky sú v pohode…. Ja som si sukňu objednala, je prekrásna. Za tu cenu priam luxusná. (Na to, že ju oblečiem 1-2x).
Viem o jednej zene, ktora si brala verejne znameho muza, co si kupila saty zo Shein. Nieco jej na nich upravila krajcirka (bola chuducka a nizka) a saty mali uspech. Nikto ani len netusil odkial su.
Pamataj si - najdolezitejsia vec je sledovanie recenzii. Obrazky, obrazky a este raz obrazky - bez nich never ani keby samych 5 hviezdiciek kazdy dal. A tiez pamataj - k satom ti nepride postava od modelky, treba si tie saty na sebe aj predstavit, ci sa hodia na postavu. Pokial mas dost castu, vyskusaj, v najhorsom vratis. Temu ma vratenie zadarmo.
Alebo - ten slavny V...d - ja mam od tial vela siat, naposledy nove s visackou na celkom vaznu udalost za par eur.

ked povie ze na shein kupila dobre saty, tak nema vkus alebo ma nizke naroky.