Mesiac staré dieťa na svadbe - áno/nie
Isli by ste? Dieta by bolo v nosici/satke… so sluchadlami na usiach, nekolovalo by na ruky cudzim. Ja mam v tehotenstve ockovanie proti ciernemu kaslu a rsv, zvazujem este covid a chripku.
Vyhýbala by som sa len hlasnej, nie normálnej hudbe. V ostatnom nevidím problém. S mojím druhým dieťaťom som bola na 3. deň po pôrode v parku so starším dieťaťom a každý deň na raňajky a obed v kaviarni pod domom, lebo sa mi nechcelo variť. S 3-týždňovým sme už žili úplne normálny život, aj na nejakej večeri a tancovať sme boli a chodili sme metrom vo veľkomeste. S 5 tyzdnovym sme boli na 12h lete plus prestup a ďalší let, z leta do zimy. S 8 t. ďalší kontinent, zo zimy do leta. Žiadny problem. Aké emócie vzbudí jedna svadba. Veď tam chod a ak nebude dobre, dá sa aj jednoducho odísť 😉
Ja som si mesiac po pôrode ešte nevedela ani poriadne sadnúť, mlieko mi tieklo potokom a malý buď spal 30 minútovky alebo bol na prsiach 🫣 bolo to šialené obdobie a aj jedna prechádzka von bola pre mňa úloha na pol dňa, aby sme sa vychystali, riadne obliekli (november/december) a ja som vedela ako tak prejsť. Keby som mala ísť v tom čase na svadbu, tak jedine cez videohovor. A to som ešte hovorila, že ja budem mať ľahký pôrod a žiadne poranenia, keďže som cvičila až do pôrodu 🫣 no niekedy je realita dosť iná
Zienky, ukludnite sa trochu.
Ved ona nejde na metalovy koncert. Svadby kde vy chodite su snad nejake nekulturne ozranparty s hudbou na plne gyle a hostami grcajucimi oblukom??? 🤷♀️
Autorka uz jedno dieta ma, tak hadam, ze v dany moment zvladne zhodnotit svoje schopnosti. Je to svadba jej sesternice, ktora jej je ako sestra
@anonym_autor mesiac po pôrode by som bez bábätka nevyšla ani na dvor.
Keď mal malý 6 týždňov, bola som s ním na stretávke zo strednej.
Svadbu by som zvážila podľa stavu po pôrode
Zienky, ukludnite sa trochu.
Ved ona nejde na metalovy koncert. Svadby kde vy chodite su snad nejake nekulturne ozranparty s hudbou na plne gyle a hostami grcajucimi oblukom??? 🤷♀️
Autorka uz jedno dieta ma, tak hadam, ze v dany moment zvladne zhodnotit svoje schopnosti. Je to svadba jej sesternice, ktora jej je ako sestra
@kitycat ona sa pyta ci by sme sli. mozu prispievat iba zeny ktore by sli?
k comu je 4t babu dobre ist medzi 100vku ludi? ked je vsade kopa virusov.
sa tu rozculuju matky ze skolkari su vkuse chori....
@kitycat ona sa pyta ci by sme sli. mozu prispievat iba zeny ktore by sli?
k comu je 4t babu dobre ist medzi 100vku ludi? ked je vsade kopa virusov.
sa tu rozculuju matky ze skolkari su vkuse chori....
@natalka13 presne, keď nastúpia ich deti do škôlky, tak by upaľovali deti s matkami so zelenými sopľami. Ale mesačné v hurhaji je čistá pohoda.

nechala som dieta rodicom a sla na svadbu na otocku. a to malo 4mesiace nie tyzdne. to by som nesla vobec, v 6nedeli.