icon

Mesiac staré dieťa na svadbe - áno/nie

13. okt 2025

Isli by ste? Dieta by bolo v nosici/satke… so sluchadlami na usiach, nekolovalo by na ruky cudzim. Ja mam v tehotenstve ockovanie proti ciernemu kaslu a rsv, zvazujem este covid a chripku.

Strana
z8
natalka13
14. okt 2025

nechala som dieta rodicom a sla na svadbu na otocku. a to malo 4mesiace nie tyzdne. to by som nesla vobec, v 6nedeli.

bluka2
14. okt 2025

Vyhýbala by som sa len hlasnej, nie normálnej hudbe. V ostatnom nevidím problém. S mojím druhým dieťaťom som bola na 3. deň po pôrode v parku so starším dieťaťom a každý deň na raňajky a obed v kaviarni pod domom, lebo sa mi nechcelo variť. S 3-týždňovým sme už žili úplne normálny život, aj na nejakej večeri a tancovať sme boli a chodili sme metrom vo veľkomeste. S 5 tyzdnovym sme boli na 12h lete plus prestup a ďalší let, z leta do zimy. S 8 t. ďalší kontinent, zo zimy do leta. Žiadny problem. Aké emócie vzbudí jedna svadba. Veď tam chod a ak nebude dobre, dá sa aj jednoducho odísť 😉

nattyond
14. okt 2025

Ja som si mesiac po pôrode ešte nevedela ani poriadne sadnúť, mlieko mi tieklo potokom a malý buď spal 30 minútovky alebo bol na prsiach 🫣 bolo to šialené obdobie a aj jedna prechádzka von bola pre mňa úloha na pol dňa, aby sme sa vychystali, riadne obliekli (november/december) a ja som vedela ako tak prejsť. Keby som mala ísť v tom čase na svadbu, tak jedine cez videohovor. A to som ešte hovorila, že ja budem mať ľahký pôrod a žiadne poranenia, keďže som cvičila až do pôrodu 🫣 no niekedy je realita dosť iná

kitycat
14. okt 2025

Zienky, ukludnite sa trochu.

Ved ona nejde na metalovy koncert. Svadby kde vy chodite su snad nejake nekulturne ozranparty s hudbou na plne gyle a hostami grcajucimi oblukom??? 🤷‍♀️
Autorka uz jedno dieta ma, tak hadam, ze v dany moment zvladne zhodnotit svoje schopnosti. Je to svadba jej sesternice, ktora jej je ako sestra

anonym_eb048c
14. okt 2025

@anonym_autor mesiac po pôrode by som bez bábätka nevyšla ani na dvor.
Keď mal malý 6 týždňov, bola som s ním na stretávke zo strednej.
Svadbu by som zvážila podľa stavu po pôrode

natalka13
14. okt 2025
@kitycat

Zienky, ukludnite sa trochu.

Ved ona nejde na metalovy koncert. Svadby kde vy chodite su snad nejake nekulturne ozranparty s hudbou na plne gyle a hostami grcajucimi oblukom??? 🤷‍♀️
Autorka uz jedno dieta ma, tak hadam, ze v dany moment zvladne zhodnotit svoje schopnosti. Je to svadba jej sesternice, ktora jej je ako sestra

@kitycat ona sa pyta ci by sme sli. mozu prispievat iba zeny ktore by sli?
k comu je 4t babu dobre ist medzi 100vku ludi? ked je vsade kopa virusov.
sa tu rozculuju matky ze skolkari su vkuse chori....

kitycat
14. okt 2025
@natalka13

@natalka13 lenze niektore pisu stylom, ze nejde na svadbu, ale letecky do Bolivie

anonym_922eaf
14. okt 2025
@natalka13

@natalka13 presne, keď nastúpia ich deti do škôlky, tak by upaľovali deti s matkami so zelenými sopľami. Ale mesačné v hurhaji je čistá pohoda.

Strana
z8