icon

Môžem ísť na dve svadby v rovnakých šatách?

Dnes o 14:50

Ahojte, otazka na zeny.
Isli by ste na dve rozne svadby, ale s tym, ze vela hosti bude rovnakych na oboch, v tych istych satach? Ak by slo o rozdiel cca rok. Ja som si vzdy hovorila, ze toto sa berie ako faux pas, na druhej strane nie som velmi satova, saty nevynosim, uz vobec nie taketo slavnostnejsie, tak premyslam, ci sa mi ich z tohto uhla pohladu oplati menit a riesit dalsie, ktore budu stat roky v skrini. No zasa urcite si nechcem robit hanbu, ak je to tak brane.😅 Co by ste robili vy? Dakujem.

Strana
z3
anonym_9fd5d9
Dnes o 14:51

Isla by som v rovnakych. Vacsine ludi su tvoje saty aj takukradnute. Nie si nevesta

anonym_cdf6f3
Dnes o 14:54

Isla by som v rovnakych. Ved nie si filmova hviezda aby to bolo faux pas, nikto nebude riesit tvoje saty, toboz nie po roku.

titla
Dnes o 14:54

Ak Ti saty sedia, oblec si ich znova. Skoro nikto si nebude pamatat co si mala na sebe.

catherin4
Dnes o 14:56

Ja by som tiez isla v rovnakych, ja na saty moc nedam a faux pas je mi ukradnute

tenerifka
Dnes o 14:57

Ja som isla, jedenkrat tu na ostrove, druhykrat v Granade. A mala som ich aj na muzikale v Stavovskom divadle v Prahe..... A teraz co?

pribinak
Dnes o 14:58

Áno. Dala by som iný účes, iné doplnky, inú kabelku, ale muža a šaty by som mala rovnaké

bessie12
Dnes o 14:59

@anonym_autor ja nie. Aspon nie na svadbu. Vzdy si kupujem nové. Neskor ich využijem na inú udalosť.

blondiee83
Dnes o 15:00

Nie, nesla. Ak by to boli dve svadby, kde nie su rovnaki hostia, tak v tom pripade ano. Ale v pripade ze je mnoho hosti rovnakych, tak nie. Sle ja mam kopec spolocenskyvh siat, takze toto by som riesit nemusela. Kup si male cierne alebo nejaky sik nohavicovy kostym, ak ho skor vynosis.

autor
Dnes o 15:01
@blondiee83

Nie, nesla. Ak by to boli dve svadby, kde nie su rovnaki hostia, tak v tom pripade ano. Ale v pripade ze je mnoho hosti rovnakych, tak nie. Sle ja mam kopec spolocenskyvh siat, takze toto by som riesit nemusela. Kup si male cierne alebo nejaky sik nohavicovy kostym, ak ho skor vynosis.

@blondiee83 cierne saty na svadbu isto nie..

marsmykkok
Dnes o 15:01

@anonym_autor Skôr nie ak hostia budú podobní a rok nie je veľa. Ale prečo by ti mali stáť doma v skrini? Kúp nejaké v zľave, obleč a potom predaj a možno ťa budú stáž 5-10 eur. Na čo držíš v skrini ak to nevynosíš a kým pôjdeš na inú svadbu budú nemoderné alebo schudneš alebo priberieš a nebudú ti sedieť veľkostne. Nežijeme v socializme, handier plno, teda netreba šaty čo nenosíš opatrovať v skrini 40 rokov...

blondiee83
Dnes o 15:02
@anonym_autor

@blondiee83 cierne saty na svadbu isto nie..

@anonym_autor tak kludne inej farby 🙂 vsak vyuzijes na oslavu, prijimanie, jubileum...verim, ze sa najde prilezitost 🙂

anonym_a6421d
Dnes o 15:02

Môžeš

ankare
Dnes o 15:03

@anonym_autor úplne v pohode

anonym_d15418
Dnes o 15:03

Ja tiez nie, poohovaraju Ta, ci chces, ci nie. Kup nejake za par eur a mas, dnes sa uz na svadby nenosia roby.

viestta
Dnes o 15:06
@anonym_d15418

Ja tiez nie, poohovaraju Ta, ci chces, ci nie. Kup nejake za par eur a mas, dnes sa uz na svadby nenosia roby.

@anonym_d15418 a co sa zmeni na jej zivote ak ju poohovaraju?
@anonym_autor kludne chod v tych jednych, ktore mas. Na co vyhadzovat peniaze na nieco, co nie je dolezite.

natalka13
Dnes o 15:07

Uplne v pohode by som sla v rovnakych.
K comu by mi bolo tolko dlhych siat v skrini?
Do prace mozem nosit to iste a na svadbu nie?
Aj mojim detom ak by bolo treba idem na ich svadby v tych istych satach.

dskjhfdlkdjhl
Dnes o 15:09

V pohode by som isla, Kto bude chciet ohovarat, dovod si najde. Netreba sa orientovat na povrchnych ludi.

natalka13
@viestta

@anonym_autor kludne chod v tych jednych, ktore mas. Na co vyhadzovat peniaze na nieco, co nie je dolezite.

@viestta presne, v decembri 160 ludi na svadbe a pamatam si tak trojo siat co mali zeny.

januska12323

Nikto si nebude pamätať čo si mala na sebe.

btus
Dnes o 15:10
@anonym_cdf6f3

Isla by som v rovnakych. Ved nie si filmova hviezda aby to bolo faux pas, nikto nebude riesit tvoje saty, toboz nie po roku.

@anonym_cdf6f3 už aj tie recyklujú šaty. 🙂

anonym_9fd5d9
Dnes o 15:10
@viestta

@viestta presne toto som sla napisat. A co ked ju poohovaraju? Bude chleba drahsi? Vypoveda to viac o dotycnych. Ona si usetri cas, nervy, peniaze, miesto v skrini, uhlikovu stopu… mala by som v prdke ci ma pre toto dakto ohovara.

elenajezova
Dnes o 15:11

Išla by som v rovnakých.

janetinka27
Dnes o 15:12

@anonym_autor ahoj, mozes si dat k nim doplnok, ine sako, topanky, kabelku, sperk, uces.

biba_18
Dnes o 15:13

ja nie. už len preto že mám viacero šiat a môžem si vyberať…
ak by som nemala - tak podľa toho aká by som v nich bola kočka a ako by mi pristali… ak by som v nich bola kočka, druhýkrát by som ich nezobrala…

mandzula
Dnes o 15:16

Ja by som isla. Co si mysli nejaky povrchne zmyslajuci clovek, je mi ukradnute. Mame v rodine jedny konkretne saty, ktore som ja mala na stuzkovej, plesoch, vynosili ich aj svagrine a teraz v nich plesala dcera. Kupovat x drahych siat je vyhazdovanie penazi. A mala som na svadbe ako host aj cierne. Nastastie sme rodina, ktora taketo vtakoviny neriesi.

euka210
Dnes o 15:16

@anonym_autor ked je to az o rok, tak v pohode. Kaslala by som na takych ludi, pre ktorych je dolezitejsie oblecko ako Tvoja pritomnost. Ked nie si satova, tak zbytocne vyhadzovat peniaze. Tiez nie som na saty a mam ich len par, obcas dokupim.

anonym_5db8f9
Dnes o 15:17

Su to LEN saty. Ludia robia na takychto udalostiach aj vacsie hluposti, pri ktorych je im uplne suma fuk, co si kto o nich bude mysliet. Vela ludi navyse nema ani ponatia co kto kedy mal oblecene.
Daj si k tym satam ine doplnky a bude dobre 😉

anonym_f26264
Dnes o 15:19

@anonym_autor My sme mali svadbu 3 mesiace po mužovom bratovi. Jeho mamka nie je veľmi šatová, kúpila pekne šaty, sedeli jej. Aj sa ma opýtala, či mi to nebude vadiť, ak si ich zoberie aj na našu svadbu. Ja som to vôbec neriešila. Švagriná si na zas obliekla šaty, ktorá mala na tej svadbe ako popolnočné. Moja kamoška mala šaty, ktoré mala 2 roky predtým na svadbe druhej kamoške, kde sme boli spolu. Myslíš, že to niekto riešil?😉

maryetta
Dnes o 15:22

Hmmm nemala by som problem. Ale zas ja som šatova. Nosim nie extra nejako elegantne saty a vyuzijem ich niekolkokrat.
Inac mala som uz aj cierne saty na svadbe a dost ich chvalili 🙂 ale to som bola necele 2mesiace pred porodom.

saxana000
Dnes o 15:25

Kludne si ich daj znova.

Strana
z3