Môžem ísť na dve svadby v rovnakých šatách?
Ahojte, otazka na zeny.
Isli by ste na dve rozne svadby, ale s tym, ze vela hosti bude rovnakych na oboch, v tych istych satach? Ak by slo o rozdiel cca rok. Ja som si vzdy hovorila, ze toto sa berie ako faux pas, na druhej strane nie som velmi satova, saty nevynosim, uz vobec nie taketo slavnostnejsie, tak premyslam, ci sa mi ich z tohto uhla pohladu oplati menit a riesit dalsie, ktore budu stat roky v skrini. No zasa urcite si nechcem robit hanbu, ak je to tak brane.😅 Co by ste robili vy? Dakujem.
@anonym_autor Jeemineny, ja som.si v zivote z toho tazku hlavu nerobila. Jedny moje prve slavnostnejsie saty kupene v 3.roc. VS som mala snad na 7 prilezitosti ( plesy, svadby, oslavy) no na 3 svadbach urcite, vsetko kamosky, pravda je ze skor ini hostia to vsetko boli, nie tie iste partie. Ale teda, ja kludne aj na dve svadby vezmem tie iste saty, nemam s tym vobec problem. Skor sa tesim, ze sa do nich po roku zmestim 😁
Ja mam v satniku 3 slavnostnejsie saty, ktore striedam priebezne na akcie asi uz 10 rokov. Chodim na nejaku akciu tak raz za 2 roky mozno. A je mi totalne u riti, ci to niekto cudzi riesi alebo nie. Urcite si nebudem kupovat dalsie rarohy, aby mi stali v skrini a poziciavat si nechcem.
chodím v rovnakých šatách , zmením učes a doplnky jedine ... su kusky čo su nadčasové proste
a ked môže mat rovnaké šaty xy krát Catherine, princezna z Walesu
@anonym_autor bola sme na svadbe ja aj dcéry v máji a v septembri v rovnakých šatách
@anonym_autor nie nešla by som v rovnakých a zvážila by som skôr kúpiť šaty z druhej ruky a následne ich predať.
tak pamatat si to nikto nebude, ale budu fotky, nie?
Ja mam v satniku 3 slavnostnejsie saty, ktore striedam priebezne na akcie asi uz 10 rokov. Chodim na nejaku akciu tak raz za 2 roky mozno. A je mi totalne u riti, ci to niekto cudzi riesi alebo nie. Urcite si nebudem kupovat dalsie rarohy, aby mi stali v skrini a poziciavat si nechcem.
@anonym_f9e404 ja tiez mam 3 prilezitostne saty, dlhe, male cierne a jedny elegantne. Nosim ich stale dookola a beriem tie, ktore sa hodia na tu konkretnu prilezitost. Je mi uplne jedno, ci ma poohovaraju alebo nie. Ohovarali by aj keby som zakzdym mala nove. Ale z ohovaraciek si ja tazku hlavu nerobim.
tak pamatat si to nikto nebude, ale budu fotky, nie?
@anonym_849172 to uz porovnava fotky z dvoch roznych udalosti? Neviem si predstavit, ze na toto ma niekto "bunky".
@anonym_849172 to uz porovnava fotky z dvoch roznych udalosti? Neviem si predstavit, ze na toto ma niekto "bunky".
@viestta myslela som, ci to nebude vadit jej na fotkach.. bude vediet, ktore fotky su z ktorej svadby? ak jej to neva, potom ok
Dakujem vam za nazory, dievcata 😇
Ahoj, ak by sa dalo, trošku by som niečo zmenila (dala by som na ne sako, kožušinový šálik....) a iné doplnky.
@anonym_autor pokojne si daj rovnake saty. Mali sme v rodine 2 svadby mesiac po sebe. Druha bola mojho surodenca. Spytala som sa, ci nebudu vadit rovnake saty. Nevadili, tak som ich aspon obliekla 2x.
Bola som rada, ze nemusim riesit dalsie saty.
@anonym_autor Kludne si daj tie iste, ak ti sedia a dobre sa v nich citis a nechces minat dalsie peniaze. Ale ja som zrovna z tych co si na svadby kupuju vzdy nove saty, pretoze ma tesi ist nakupovat, poskusat zas nieco nove. Topanky a kabelky ale tak casto nekupujem, vyuzivam tie co mam pokial sa hodia. Ak si kupim dlhe saty, tak zvyknem ich este obliect na nejaky ples a potom bud predam alebo posuniem. Koktejlovych siat mam vela a tie striedam, takze mi to nepride, ze by som chodila stale v tych istych. Male cierne som uz vyuzila viackrat ale na svadbu nie. Dnes sa daju kupit v akcii pekne saty za dobru cenu, nemusi to byt za 100e a viac. Myslim, ze nikomu nebude vadit ak si das tie iste saty a po roku si to ani nikto pamatat nebude, teda pokial si nemala nejake velmi vyrazne ze az udreli do oci kazdemu. Ale aspon by som zmenila doplnky a pripadne uces.
Ja som bola na viacerych svadbach v rovnakych satach. Boli tam aj rovnaki ludia. A boli mi jedno,ci ma niekto poohovara.
Kľudne by som išla, neznášam nákupy, ...dokonca sme sa bavili s chlapom že kľudne by som si dala na civilný sobáš aj šaty čo som mala na bratovej svadbe .
Ja tiez nie, poohovaraju Ta, ci chces, ci nie. Kup nejake za par eur a mas, dnes sa uz na svadby nenosia roby.
@anonym_d15418 ty si vážne myslíš, že niekto si pamätá, v akých šatách si bola pred rokom?😁😁👍😁 No ty musíš byť prinajmenšom Femme fatale. 👍👍
@anonym_autor išla by som v rovnakých. Veď účes vieš zmeniť,či doplnky. Zase si úprimne povedzme,nie sme anglické kráľovné.
Ja by som si nedala ale ty si kľudne daj, faux pas to určite nie je, je to len o Tebe v čoms a cítiš dobre. Ja by som si kúpila druhé lebo rada využijem možnosť vyparádiť sa, ale ak ty takto nerozmýšľaš a tamtie ti sedia tak smelo do toho. Ako tu už niekto písal - zmeň doplnky, trochu iný účes a zrazu to vie byť úplne iný look
Išla by som v rovnakých.
Ja by som kludne isla v tych istych a bolo by mi srdecne jedno, ze kto ma ohovori. Lebo ked chce, tak si nieco najde. A vobec by som neriesila, ze tam budu ti isti ludia a budu fotky robit a neviem co. Uprimne, kto pozera po roku fotku z cudzej svadby? No nikto podla mna. A ked ich nemam kam znosit, tak nebudem za desiatky EUR zas kupovat saty, co budu len v skrini stat.
Ja by som kludne isla v tych istych a bolo by mi srdecne jedno, ze kto ma ohovori. Lebo ked chce, tak si nieco najde. A vobec by som neriesila, ze tam budu ti isti ludia a budu fotky robit a neviem co. Uprimne, kto pozera po roku fotku z cudzej svadby? No nikto podla mna. A ked ich nemam kam znosit, tak nebudem za desiatky EUR zas kupovat saty, co budu len v skrini stat.
@muchotrafka298 ja🙈 aj si dokonca všímam a pamätám kto mal čo oblečené a obuté. Hold ako si niekto všíma na ľuďoch ako prvé zuby, ja si proste rada všímam kto má čo oblečené

No ja saty na svadbu ratam saty dlhe elegantne, ktore sa inam nehodia, max na operu. Teda ak nie je svadba v style gardenparty.