Nevhodné šaty svokry na našej svadbe?
Zdravím, musím sa vyrozprávať.
Moja svokra si na našu svadbu ako svadobná mama kúpila červeno-biele (rozumej fakt ostro červená) šaty a svojim strihom pripomínajú postavu zlej kráľovnej z Alice v krajine zázrakov (tá čo mala veľkú hlavu). Rozprávala som už o tom snúbencom, že si naozaj neprajem aby tam chodila ako päsť na oko ale potrebujem aj názory druhých, či aj niekomu ďalšiemu to príde tak nevhodné, ako mne.
@yababy nechaj svadobnú matku užiť si svoje faux pas, ibaže má nejakú super postavu a ty si na tom s postavou oveľa horšie tak sa bojíš, že bude pri tebe žiariť.
A čo si si myslela že syn povie svojej mame že kup si iné šaty ???? Bože to ozaj prežívas taku somarinu . Otrasné fotky a hanba ??? No chcela by som teba vidieť v plnej kráse.
@anonym_7bd649 skôr sa bojím pocitu prenesenej hanby a otrasných fotiek zo svadby
@yababy akože toto si ide obliecť?
mne by to bolo jedno hocico pokial by nemala svadobne saty alebo neprisla hola... naozaj si nemysli, ze jej tam niekto bude venovat pozornost. este nevies v com pridu ini hostia, keby som sa na svadbe mala trapit ich outfitmi tak nic ine neriesim :D rozmyslam, ze som sa o nikoho outfit vlastne nezaujimala a aj mamu a svokru som videla az na vo svadobny den...
to vyjadrenie ze "neprajem si" aby tam chodila v hentakych satach, to je take... no neviem 🙉 kazdy mame nejaky vkus. fotky asi tiez nepojdu do vogue (a tiez nikoho okrem teba nezaujimaju), budes ich mat ulozene len ty doma a jedine ku ktorym sa budes vracat su tie s manzelom
Ja som typ človeka, ktorý by to neriešil, manželova mama tiež bola oblečená celkom extravagantne, ale čakala som to, poznám ju, je to jej štýl, nevadilo by mi to... ak to ty fakt nevieš prekusnúť, možno by som skúsila jej povedať, v akých farbách bude svadba a že by bolo pekné, keby sa zladila a ponúkla, že pozrieme spolu niečo a kúpime to my...
@anonym_7bd649 take niečo len v cerveno bielej verzii
@yababy jasne už len toto ti uveríme 🤦
@anonym_7bd649 take niečo len v cerveno bielej verzii
@yababy no tak sa jej spýtaj, či sa nechce za synáčika vydať sama😍
Nerieš to, a ty nemáš právo povedať niekomu, že si neželáš aby nosil také a onaké šaty.
Vobec by som to neriesila. Nech si oblece co chce. Ja uz ani neviem co mala moja svokra oblecene, ani som to s nou neriesila dopredu. Snad je svojpravna a dokaze si vybrat outfit na svadbu 🤦🏼♀️
Nemá dcéru, ktorá by jej vedela dohovoriť? Svokor čo na to hovorí? Ak by ste sa všetci spojili a s láskou jej dohovorili, že iné by jej pristali viac, tak máte šancu jej to vyhovoriť. Ak to bude o tom, že ty si to nepraješ, tak rovno pochováš váš vzťah a naschvál si ich oblečie a ešte bude odutá.
@anonym_7bd649 skôr sa bojím pocitu prenesenej hanby a otrasných fotiek zo svadby
@yababy fotky zalozis do albumu a ver tomu, ze ho najbliszisch 20 rokov ani nevytiahnes.
Maximalne si das urobit vo vacsom formate vase fotky (teba a manzela) a tie budes mat vystavene/zaramovane.
Aspon nepoznam zatial nikoho, kto by si vystavil zo svadby fotky celej rodiny.
Kazdy ma len stylizovane fotky seba a partnera/ky.
Naozaj nezalezi na tom, co bude mat na sebe svokra na fotke.
Absolútne som neriešila, čo si kto oblečie na našu svadbu. To, ako príde oblečený, vypovedá o danej osobe, nie o nás. Čiže nech si každý oblečie, čo chce a následne si každý môže o ňom pomyslieť, čo chce.
Na svadbe sa kazdy pozera na nevestu a zenicha a este na roztomile deticky, ktore su na svadbe. Ja uz neviem kto pozera na svokru na svadbe 😀. Musela by byt hola aby si ju niekto vsimol. Kym si neda biele dlhe saty, ze bude ako nevesta kasli na nu. A raz ked budete mat deti spomen si, aku malickost si dakedy riesila 😀.
@yababy alebo to vezmi ako prilezitost ist si so svokrou pohovorit a dohodnut sa.
Lebo je mozne, ze takto v zivorte este parkrat na seba nazorovo narazite.
A ak vzdy budes ticho a cakat, kto to za teba s nou pojde vyriesit, tak nakoniec raz vybuchnes, urobis scenu a nikto nebude chapat, co ta to posadlo a ci ti nepreskocilo, ze tak peníš.
Pritom ty budes uz natlakovana krivdami z minulosti.
Takze chod za nou osobne a skus to vyriesit. Ved budete po zvysok zivota rodina.
@yababy alebo to vezmi ako prilezitost ist si so svokrou pohovorit a dohodnut sa.
Lebo je mozne, ze takto v zivorte este parkrat na seba nazorovo narazite.
A ak vzdy budes ticho a cakat, kto to za teba s nou pojde vyriesit, tak nakoniec raz vybuchnes, urobis scenu a nikto nebude chapat, co ta to posadlo a ci ti nepreskocilo, ze tak peníš.
Pritom ty budes uz natlakovana krivdami z minulosti.
Takze chod za nou osobne a skus to vyriesit. Ved budete po zvysok zivota rodina.
@moonlight1210 No a možno pri tom rozhovore nevesta zisti, že svokre sa nepáčia svadobné šaty nevesty. Neviem, či je vhodné, aby si dospelí ľudia vzájomne určovali čo si obliecť.
Teda, ja som sa absolutne nestarala do toho, co si kto oblecie na moju svadbu. Riesila som iba seba. To fakt musis mat vsetko pod kontrolou? A fakt nechapem, ako pises "bojím pocitu prenesenej hanby a otrasných fotiek zo svadby" - to tie fotky budes mat denne na ociach? A z akeho dovodu by si sa mala hanbit TY? My mame s manzelom vystavenu jedinu fotku zo svadby - nas dvoch. Ostatne su v albume. Ani neviem, kedy som ich videla naposledy.
A kde si chces vystavit fotky so svokrou? Pokial si nechce dat svadobne saty tak je to ozaj jej vec co si oblecie.
Zeny, niektore skutocne riesite somariny a totalne nepodstatne veci. Nech si svokra oblecie, co chce, nechaj ju tak. Bude to jej faux pas, nie tvoje.
Mala si dať do oznámenia aj farebný drescode ak si chcela mat kontrolu nad oblečením hostí. Ja by som to netešila pokial by neboli čisto biele
@moonlight1210 No a možno pri tom rozhovore nevesta zisti, že svokre sa nepáčia svadobné šaty nevesty. Neviem, či je vhodné, aby si dospelí ľudia vzájomne určovali čo si obliecť.
@abbey1 to mas jedno. Komunikaciu by mali udrziavat jasnu od zaciatku. Pretvarka je nahorsi variant. To vzdy niekde raz buchne, ked sa to falosne "ale v pohode, ved mne to nevadi" nahromadi.
Takze, ak to neveste vadi, nech s nou hovori. Bud sa dohodnu, alebo pohadaju. Jedno z toho.
Ale lepsie, ako ked bude nevesta mlcat, svokra pojde v tychto satach, nevesta bude ticho skripat zubami, a potom hovorit znamym, ako jej skazila svadobny den a ohovarat ju.
Co ked sa zase dozvie svokra, tak sa este len vtedy zacne roztacat ten pravy kolotoc "milujucich rodinnych vztahov za vsetky drobne".
absolutne nerozumiem tej vete že TY SI NEPRAJEŠ ... čo si máš ty čo priať, veď ona tie šaty nenúti tebe, bude ich mať ona ... 😒
ja normálne neviem čo by som povedala synovi, ak by za mnou prišiel s takou požiadavkou ... hádam len preboha synu, to čo za ženskú si ideš brať??
ale vsak na smiech bude ona nie ty :D po rokoch sa na tom budes uz len smiat :D ak teda ostanete s muzom spolu, lebo bohvie aka dobra partia asi nebudes :D ...

@yababy je to jej rozhodnutie.Nestarala by som sa do toho.Cervena nie je vhodná, ale asi nemá vkus