icon

Nevhodné šaty svokry na našej svadbe?

yababy
Včera o 08:17

Zdravím, musím sa vyrozprávať.

Moja svokra si na našu svadbu ako svadobná mama kúpila červeno-biele (rozumej fakt ostro červená) šaty a svojim strihom pripomínajú postavu zlej kráľovnej z Alice v krajine zázrakov (tá čo mala veľkú hlavu). Rozprávala som už o tom snúbencom, že si naozaj neprajem aby tam chodila ako päsť na oko ale potrebujem aj názory druhých, či aj niekomu ďalšiemu to príde tak nevhodné, ako mne.

terezka1947
Včera o 09:02

Aaaaale no.....upokoj sa.
Nevesta budeš ty, teba ťažko niekto zatieni.
Prečo riešiš svokru?veď aj ona chce dobre vyzerať na svadbe syna. Prečo myslíš, že to má niečo s tebou?????
Tiež si kúpim najkrajšie šaty na svadbu svojich synom a farbu zvolíme takú, aká mi pristane. Nechcela by som nevestu, čo by riešila, čo si oblečiem. Mne sa nevesta bude páčiť vo všetkom, čo si vyberie. Je to jej deň, nech ma šaty hoci zelené.
Trošku cez čiaru......ja si neprajem.....a ešte to riešiť s jej synom😒

anonym_bb5bd9
Včera o 09:07

Mam dobry pocit, ze svokra je dospela? A aj ty si dospela. Tak sa nauc respektovat rozhodnutia inych dospelych ludi. Nie vsetko musi byt tak ako ty chces.

leona45
Včera o 09:09

@yababy teš sa, že ma červené. Moja mala biely kostým

leona45
Včera o 09:10

Neni dobré sa ešte pred svadbou pohadať s budúcou svokrou.

anonym_7e1464
Včera o 09:13

@yababy Je to jej vec, ty nemáš čo do toho kecať.

anonym_cf9319
Včera o 09:13

Daj fotku šiat nech vidíme.

mogaa
Včera o 09:15

@yababy prepáč ale ty sa staráš o svoje šaty a je na tvojom rozhodnutí aké šaty si oblečieš ty, ale nemáš právo rozhodovať o tom aké šaty si oblečie budúca svokra....

simsalabim
Včera o 09:17
@anonym_cf9319

Daj fotku šiat nech vidíme.

@anonym_cf9319 naco? Nie je to ciste svokrina vec, co si oblecie? Pokial nie su cisto biele - co nie su.

ivik4
Včera o 09:34

Som si myslela ze si chce obliect cisto biele saty ako nevesta ked to tak prezivas. Vsak daj jej pokoj ,ona ich bude mat nie ty

minenkaa
Včera o 09:35

Baby čo píšete ,že je to jej vec,vy ste nemali na svadbe určené čo si majú hodia obliecť,farby štýl

martinka13
Včera o 09:41

Tak toto by ma ozaj nenapadlo riešiť. Snáď by som sa pozastavila, keby prišla v bielych šatách.

a0
Včera o 09:44

Bože, takúto sprostosť riešiť. Ja som až na svadbe zistila, kto ma čo oblečené 😂. A aj keby si dali róbu z 18.storočia, bolo by mi to jedno 🙈

biba_18
Včera o 09:54

@minenkaa vážne? 😂 niektoré to fakt priveľmi prežívajú ...

katica06
Včera o 09:56
@letfenixa

Kamaratkina svokra si na jej svadbu obliekla biely kostým, naschvál.

@letfenixa moja malá tiež biely kostým s jemne cervenkastými pásikmi na blúzke a som tu. Ona si nevšímala mňa a ja ju.

minenkaa
Včera o 09:57
@biba_18

@minenkaa vážne? 😂 niektoré to fakt priveľmi prežívajú ...

@biba_18 vážne sa pytam ,lebo ja som sa vždy pýtala ak nemali uvedené ako sa obliecť,ake farby chcú a štýl
Aj teraz nase decka majú svadbu a hneď som riesila ako to chcú mať farebne a štýl a aj čakáme už viacerí ake farby kúpiť

anonym_8bde46
Včera o 09:57

Páči sa mi ako je to tu všetkým úúúplne jedno a nech si každý oblečie čo chce, ale keď sem niekto dá fotku šiat, ktoré si chce obliecť a pýta sa či sú na svadbu vhodné, tak na 90% zožne biedu, lebo bledé nemajú byť, tmavé nemajú byť, červené nemajú byť, vyzývavé nemajú byť, trblietavé nemajú byť, hentaké ani onaké nemajú byť a nepatrí sa to a keby boli nevesta, tak sa urazia...

biba_18
Včera o 10:00

@minenkaa nie, toto som fakt na žiadnej svadbe na ktorej som bola neriešila ...

januska12323
Včera o 10:01

Hanbu alebo výsmech bude mať ona nie ty. Ja som bola na svadbe kde bol hosť oblečený ako na kúpalisko - krátke gate a tričko. Nikto to extra neprežíval, zasmiali sme sa, zabavili rovnako ako v smokingu a na ďalšiu oslavu už bol poučený.

biba_18

@anonym_8bde46 mne napr. nevadia ani biele ak by boli 😂

anonym_511aec

Myslim si, ze jedina tvoja starost o to aby neboli otrasne fotky, je postarat sa o svoje saty a vyzor, ostatnym dopraj nech si oblecenie vyberu tiez podla seba. Nemozes nadiktovat hostom, co si maju obliect 🤦‍♀️ Jej sa mozno nepacia tvoje saty a co teraz?

anonym_77056e
Včera o 10:03

Mať teba za nevestu

anonym_511aec
Včera o 10:06
@minenkaa

@biba_18 vážne sa pytam ,lebo ja som sa vždy pýtala ak nemali uvedené ako sa obliecť,ake farby chcú a štýl
Aj teraz nase decka majú svadbu a hneď som riesila ako to chcú mať farebne a štýl a aj čakáme už viacerí ake farby kúpiť

@minenkaa to nemyslis vazne 😁 aby mi niekto povedal akej farby saty si mam obliect na svadbu? To je take americke, u nas by som tak akurat podakovala za pozvanie…ale v zivote sa mi teda este nestalo, zeby nieco take vyzadovali, ba ani len naznacili

minenkaa
Včera o 10:08
@anonym_511aec

@minenkaa to nemyslis vazne 😁 aby mi niekto povedal akej farby saty si mam obliect na svadbu? To je take americke, u nas by som tak akurat podakovala za pozvanie…ale v zivote sa mi teda este nestalo, zeby nieco take vyzadovali, ba ani len naznacili

@anonym_511aec ja sa sama pytam,potom to je to také pekne na tých fotkách a nie všetky farby sveta

anonym_9f8920
Včera o 10:15

@yababy no tak tty teda nebudes oblubena nevesta, keď ti aj toto vadí, na svojej matke by ti to nevadilo? To snad je jej vec ... preafektovana nevesta, ktorá chce len narušiť vztahy so svokrou

minenkaa
Včera o 10:16
@anonym_9f8920

@yababy no tak tty teda nebudes oblubena nevesta, keď ti aj toto vadí, na svojej matke by ti to nevadilo? To snad je jej vec ... preafektovana nevesta, ktorá chce len narušiť vztahy so svokrou

@anonym_9f8920 zavrazdit ju normálne chce

adri266
Včera o 10:28

Pri takych diskusiach chapem, preco su vztahy medzi svokrami a nevestami ake su 😒

svetlonos
Včera o 10:28
@yababy

@anonym_7bd649 take niečo len v cerveno bielej verzii

@yababy
Prosím ťa aj máš, pošli mi foto. Kľudne do správy 🙂 mňa by fakt zaujímali ako reálne vyzerajú.

simsalabim
Včera o 10:29
@minenkaa

Baby čo píšete ,že je to jej vec,vy ste nemali na svadbe určené čo si majú hodia obliecť,farby štýl

@minenkaa nie.

anonym_1b9aff
Včera o 10:30

Nevyrabaj si zbytocne stresy a problemy, aj tam kde nie su..
Jedny saty hore dole, v tej zaplave farieb na svadbe sa to strati. A nemozes predsa diktovat druhym, co si (ne)maju konkretne obliekat, nemozes mat vsetko pod kontrolou.niekto moze dojst v neonovych ruzovych 15cm lodickach.
Uzi si svoj den, fakt neboj, toto nikoho nebude trapit. A fotky budete mat predsa aj bez nej. Aj na spolocnej foto ti moze dieta vyplazit jazyk, niekto zmurknut, to su take veci, co neovplyvnis.. pusti paru, lebo sa zblaznis, ked budes na vsetko takto detailne mysliet. Bude to vas den, tak si ho uzi

anonym_2d56ce
Včera o 10:33

@yababy každý má svoj vkus. Jediné čo sa na svadbu nehodí, sú biele šaty. Na červených nevidím nič zlé, ani na výstrihu. Skôr mam pocit, že ty budeš neveste večne nespokojná, čo si vždy niečo nájde...