Nevhodné šaty svokry na našej svadbe?
Zdravím, musím sa vyrozprávať.
Moja svokra si na našu svadbu ako svadobná mama kúpila červeno-biele (rozumej fakt ostro červená) šaty a svojim strihom pripomínajú postavu zlej kráľovnej z Alice v krajine zázrakov (tá čo mala veľkú hlavu). Rozprávala som už o tom snúbencom, že si naozaj neprajem aby tam chodila ako päsť na oko ale potrebujem aj názory druhých, či aj niekomu ďalšiemu to príde tak nevhodné, ako mne.
Ty tu dobre perlis autorka. Akože nehnevaj sa. Pokiaľ nemá na sebe biele šaty alebo není hoľa.. Čo ty prosim tá riesis?? Nechapem vôbec. To nie je tvoja starost. Nech ide ako mortysia aj.. Vidno že ju vôbec nemáš rada. Ja som sa v živote nestarala čo si kto oblečie na moju svadbu. Nech prídu aj v Čiernom. Mne je jedno
Myslím že problém je v tebe že by bola väčší bod pozornosti ako ty ale je to jej vec či si da mňa by to urazilo keby mi niekto povie toto si nedávaj a ďalšia vec buď rada že ti na svadbu neprídu pozvané v bielych šatách lebo to robia niektoré pozvané naschval že prídu ako ďalšie nevesty
Myslím že problém je v tebe že by bola väčší bod pozornosti ako ty ale je to jej vec či si da mňa by to urazilo keby mi niekto povie toto si nedávaj a ďalšia vec buď rada že ti na svadbu neprídu pozvané v bielych šatách lebo to robia niektoré pozvané naschval že prídu ako ďalšie nevesty
@nelinka1991 je to podľa mňa ze sa bojíš že oci pojdu na jej saty a nie na tvoje
@yababy boli sme 10/2025 na svadbe, kde zenichova babka (pani mala urcite cez 60) bola ako sisa sklovska. vyrazny makeup, obrovske nausnice, kopa naramkov na ruke, saty po kolena trblietave, polovica chrbta holeho. pani mala urcite aj robene prsia, lebo podprsenku nemala a "stalo" jej to vpredu ukazkovo. celu svadbu, do cca 3 rana vydrzala na pomerne vysokych opatkoch, tancovala na vsetko- na ludovky, aj na tiesta. neviem, ako ini hostia, ale pri nasom nikto nebol pohorseny, naopak, kazdy uznanlivo pokyval hlavou, ze si vie babka uzivat zivot a hlavne zeny obdivovali tu vydrz vysokych opatkov az do rana. ocividne to bola moderna babka so svojskym stylom. tvoja svokra ma tiez svoj styl. treba to respektovat. moja svokra tiez na nasej svadbe nemala saty podla mojich predstav a nikdy by som si nedovolila povedat svojmu muzovi, aby jej dohovoril, aby si kupila ine. predpokladam, ze si dospela a ako dospela by si mala poznat hranice. ak ich nepoznas, cim skor si ich osvoj, pretoze svokra bude v tvojom zivote odteraz zrejme este dlho a prikazovat niekomu to ci ono je nanajvys nevhodne a moze zbytocne nastrbit nielen vase vztahy, ale aj vztahy medzi tebou a tvojim muzom.
Pokiaľ sa chystáš zarámovať svadobnú fotku so svokrou a zavesiť ju nad posteľ, tak áno, je to problém. Tá červená bude v spálni veľmi rušivá. 🫣
Vôbec by som to neriešila ,zameraj sa na dôležitejšie veci a nie čo má kto oblečené
Baby čo píšete ,že je to jej vec,vy ste nemali na svadbe určené čo si majú hodia obliecť,farby štýl
@minenkaa to by mi v živote nenapadlo 😀. Ja som nad tym ani neuvažovala, fakt. Myslím si, ze niektoré zeny tu svadbu moc prežívajú 🙂
Dnes je bezne na svadbach, ze sa dava dresscode, urcite farby napriklad. Aj preto, aby to bolo zladene na fotkach. Kazdemu ako chce. Ale je pravda, ze sa vacsina ludi u nas obliekat nevie, na oslavy, svadby, pohreby, navstevy divadelnych predstaveni. Proste hodia ignore mod a daju si co chcu. Ci je to slusne, neslusne je im to jedno.
Ja som raz bola na svadbe, kde sestra nevesty mala bielu robu (!!!!), co si hostia mysleli, ze ona je nevesta. Lebo zatienila aj vlastnu sestru, ktora tou nevestou v ten den bola a pokazila jej cely den. Tiez som zazila na svadbe dresscode, ktory svadobcania nepochopili a prisli tam ako niekde do krcmy.
@muchotrafka298 vsakabohu ze som este nebola na svadbe kde by mi niekto určil co si mam obliecť 😀.
Pokiaľ sa chystáš zarámovať svadobnú fotku so svokrou a zavesiť ju nad posteľ, tak áno, je to problém. Tá červená bude v spálni veľmi rušivá. 🫣
@anonym_b7a836 🤣 nebude ladiť so závesmi alebo lampou 😁
@yababy nemozes jej nic povedat, len si pomysliet... Keby si videla, v com dosla moja na krstiny...som sa hanbila za nu.. jak posledny chudobny bezdomovec...
Bohužiaľ, niektorí ľudia nemajú vkus ani sebakritiku. S tým nič neurobíš ☹
Ja som mala síce klasické svadobné šaty, ale pudrovoruzove. A mama a svokra si zvolili rovnaký odtieň. Netušila som, aké budú mať šaty, podľa mňa to nebol zámer, tak sa zladili, ale ako pozerám naše fotky, podľa mňa to vôbec nevyzerá zle. Oni mali krátke, ja klasické svadobné a náhodou to vyzeralo aj dobre 🙂 nestresuj sa kvôli takej blbosti

Svokra ... kde si.... už sa richtuješ? 🙋🙋🙋