Obuv na svadbu
Ahojte baby, tie ktoré ste už mali svadbu poprípade plánujete sa potom prezuť do tenisiek? Kukam po nike (čisto biele), velmi sa mi paci ten styl, len ci su pohodlne aj na tancovanie. Dakujem za odpovede.
@anonym_autor mala som lodičky a akonáhle sme prišli do sály, obula som tenisky. Na viacerých svadbách to tak nevesty mali a bolo to určite pohodlnejšie ako byť celú dobu na ihlách.
Na sobáš som mala lodičky a potom balerínky
Ja som mala nizsie svadobne lodicky celokozene a veru nic ma netlacilo a tancovala som celu noc v nich
Ja som mala svadobne tenisky po cely cas a lepsie som urobit nemohla 🙂
Ja som mala cely čas biele vyšívané tenisky, ten typ Vans ale fejk, kupované asi za 5e niekde v newyorkeri a neviem si vynachváliť. Boli aj krásne vyšité čipkou. Vidno ich aj na par fotkách a vôbec to nevyzerá zle.
Ja som mala Converse úplne celý čas 😂 nikoho to u mňa neprekvapovalo.
A nieco taketo? https://www.littleshoes.sk/damske-barefoot-sand...
To už dnešné nevesty ani na vlastnej svadbe nevedia vydržať v lodickach? To fakt ste v teniskach? Neuveriteľné.
Ja som mala nízke balerínky,a úplne v pohode. Tenisky si neviem predstaviť,za mňa je to hrôza, nádherné svadobné šaty, účes, závoj...a" zabijem" to to teniskami🙈🙈🙈🙈
A nie,šaty to nie vždy zakryjú, presne to mala kamoška,a potom až plakala nad niektorymi fotkami,lebo jednoducho to pokazilo celý dojem.
To už dnešné nevesty ani na vlastnej svadbe nevedia vydržať v lodickach? To fakt ste v teniskach? Neuveriteľné.
@anonym_299ae3 áno,je to teraz taký trend a tiež som názoru,že to vyzerá príšerne, zvláštne ak má nevesta róbu ako princezná a na nohách "botasky"aj keď si neviem ako ozdobené.
Pritom chápem,že pohodlné topánky si dôležité,ale veď existuje kopec iných topánok.
@anonym_299ae3 áno,je to teraz taký trend a tiež som názoru,že to vyzerá príšerne, zvláštne ak má nevesta róbu ako princezná a na nohách "botasky"aj keď si neviem ako ozdobené.
Pritom chápem,že pohodlné topánky si dôležité,ale veď existuje kopec iných topánok.
@jaskolka presne tak

Mala som, a úprimne neviem si to predstaviť. Síce som sa prezúvala ale z čižiem lebo som mala svadbu v zime ( u nás sa chodí z domu peši do kostola). Mala som nesmierne pohodlné Riekerky. Neuvažovala si nad inou obuvou na nižšom podpätku? Balerínky?