icon

Plánovanie malej svadby na chate

steffany161
30. okt 2025

Ahojte budúci rok sa ideme brať a chceme malú svadbu na chate. Sobáš na úrade. Chcem len vedieť ak ste niektorá mala takú svadbu aký ste mali program. Klasika akože rozbíjanie tanierov, prvý tanec atď alebo to bolo také menej formálne? Ďakujem

martinmmartin
31. okt 2025

Boli sme na jednej zahradnej svadbe. Pohodicka so ziadnimy dementnymi hrami, nic sa nerozbijalo nikto sa nenutil do nicoho, ziadne hovadiny typu cepcenie, a ziadna nutena zabava ....jedna z najkrajsich svadieb

spongebob1
31. okt 2025

@steffany161 Aka chata? Vysokohorska, kde stacia turisticke topanky a kapustnica? Alebo chata, co vyzera ako chata a mas tam servis ako v hotely alebo chata v Hurnej Dolnej, kde si budete varit gulas?

kitycat
31. okt 2025

@steffany161 a je to svadba "urob si sam"?

maca1984
31. okt 2025

Boli sme na takej svadbe. Žiadne rozbíjanie tanierov, hry atď. Všetci pozvaní sme chatu prišli už neformálne oblečení,ako na chatu. Bolo pečené prasiatko s ryžou,pečenými zemiakmi a kyslou oblohou, varil sa guláš, torta bola- asi jediná tradičná svadobná vec .Najlepšia svadba 😁

anonym_0ba8eb
31. okt 2025
@maca1984

Boli sme na takej svadbe. Žiadne rozbíjanie tanierov, hry atď. Všetci pozvaní sme chatu prišli už neformálne oblečení,ako na chatu. Bolo pečené prasiatko s ryžou,pečenými zemiakmi a kyslou oblohou, varil sa guláš, torta bola- asi jediná tradičná svadobná vec .Najlepšia svadba 😁

@martinmmartin
@maca1984 súhlasím s vami, tiež som na takej bola, výborná zábava, žiadne infantilné hry, kvízy a pod. somariny, pri ktorých sa časť svadobčanov zdvihne a zdrhá fajčiť, či na WC

maca1984
31. okt 2025
@anonym_0ba8eb

@martinmmartin
@maca1984 súhlasím s vami, tiež som na takej bola, výborná zábava, žiadne infantilné hry, kvízy a pod. somariny, pri ktorých sa časť svadobčanov zdvihne a zdrhá fajčiť, či na WC

@anonym_0ba8eb 🤣 presne. Vždy zdrhám keď sú tieto šaškárne na svadbe.

anonym_0ba8eb
31. okt 2025
@maca1984

@anonym_0ba8eb 🤣 presne. Vždy zdrhám keď sú tieto šaškárne na svadbe.

@maca1984 ja tomu akosi nerozumiem, nechať stovky eur za oblečenie, účes, líčenia a potom sa baviť ako deti v tábore. Veď na plese tiež nie sú kvízy, hry a podobné sprostosti, maximálne predtancovanie a bavíš sa super do rána. Ja ešte chápem to rozbíjanie taniera alebo že ženích prenesie nevestu cez prah, ale hry typu svadobný koč môžu baviť asi len jednoduchších jedincov. My sme na tej super svadbe boli na sobáši v kostole, odkiaľ sa mladý pár zastavil položiť kvety na cintoríne, lebo nevesta už nemala ani jedného z rodičov, to bolo pár minút, preniesol ju ženích cez prah, jedlo, tanec, pomedzi kolá tanca sa človek aj rád porozpráva, fakt najlepšia svadba

kikulienka94
31. okt 2025

Mne sa hry ako svadobný kvíz (topánkový) veľmi páčia a na svadbe ich mať budem. Keď sa niekomu nepáči, nemusí pri tom sedieť a počúvať.

anonym_9f048f
31. okt 2025

@steffany161 tieto zábavky pre ľudí s IQ 50 to ešte stále existuje?

maminkadeticiek
31. okt 2025

Ak by som sa naozaj rozhodla mat svadbu na chate,tak na tieto tradicie rovno zabudnem.Ziadne rozbyjanie taniera a somariny.Potom je to uz len zahradna party,nie?Cinto ako chcete aj tam zbierat akoze do klobuka s redovym? 😯

anonym_9c6c8f
31. okt 2025

nemali sme, ale sme sa zucastnili, bola to svadba v ktuhu priatelov, s nahym kupanim v jazere slahackovou vojnou, a vsetci do dnes na znak toho ze vsetko ostane medzi nami v tajnosti mame kus svadobnych siat odlozene v supliku. Preto podrobnosti nechcem rozoberat ale vsetci sme boli partia 12 ludi od 27 do tusim 35 rokov co sa pozname od detstva.

steffany161
autor
31. okt 2025

Chceme malú svadbu na chate ktorá je síce v takom lesiku ale určite nie niekde v horách 😄 Catering si zajedname no potom by sa varil aj guľáš. Mňa len zaujíma že ako to prebiehalo. Vlastne príchod na chatu poďakovanie hosťom a potom voľná zábava ?

spongebob1
1. nov 2025
@steffany161

Chceme malú svadbu na chate ktorá je síce v takom lesiku ale určite nie niekde v horách 😄 Catering si zajedname no potom by sa varil aj guľáš. Mňa len zaujíma že ako to prebiehalo. Vlastne príchod na chatu poďakovanie hosťom a potom voľná zábava ?

@steffany161 Stale si neodpovedala...aka chata??? Ak si myslis, ze ludia sa budu prezliekat z oblekov a lodiciek do tenisiek a rifiel? Ci to je chata, kde bude servis ako v hotely/restauracii? Cateringova firma prestrie stoly a obsluzi Vas?