icon

Poraďte originálny svadobný dar pre súrodenca

simca06022011
16. sep 2026

Nemám rada tieto otázky, ale .. dajte nejaký zaujímavý typ na svadobný dar pre súrodenca na svadbu. Obálka peniaze , to je jasné, ale niečo také fakt.. na pamiatku, možno užitočné aj na zasmiatie možno, alebo možno aj dekoračné do bytu? Zvykla som robiť dary k narodeniu bábätka, k svadbe ale to nedávam teraz fyzicky ani časovo už. Prešla som sashe, aj internet ale nič mi také nepadlo do oka, ak o niečom viete kľudne aj link poprosím.
Núdzu o nič nemajú, tak také že kávovar a veci, prosím nepíšte, všetko majú, aj byt aj auto aj dovolenky. Ich záujmy su autá, pes, a cestovanie, ak by to pomohlo k niečomu🙂

anjelic
16. sep 2026

Moja krstná dcéra sa vydávala pred tromi rokmi a tiež majú svoje bývanie zabezpečené, dostatok financií, dovolenky 2-3 x ročne a dvoch psíkov. Sama si želala, aby ak chceme niečo darovať, nech kupujeme potreby pre psíkov v útulku: granulky, konzervy, deky,pelechy, hračky a pod., kto ako uzná za vhodné. Po svadbe to s manželom šli odovzdať známej, ktorá zachraňuje psíky z nevhodných podmienok
Druhá možnosť bola prispieť jej na účet (tej známej),

simca06022011
autor
16. sep 2026
@anjelic

Moja krstná dcéra sa vydávala pred tromi rokmi a tiež majú svoje bývanie zabezpečené, dostatok financií, dovolenky 2-3 x ročne a dvoch psíkov. Sama si želala, aby ak chceme niečo darovať, nech kupujeme potreby pre psíkov v útulku: granulky, konzervy, deky,pelechy, hračky a pod., kto ako uzná za vhodné. Po svadbe to s manželom šli odovzdať známej, ktorá zachraňuje psíky z nevhodných podmienok
Druhá možnosť bola prispieť jej na účet (tej známej),

@anjelic ale taketo poziadavky nemaju, do utulkov nosime veci s nimi bezne :D vyslovene som chcela nieco im, aj ked len drobnost, kedze ide o surodenca.

Inak ja som to co maju napisala, keby zacali padat take vtipne napady ako byt, auto, dovolenka.. co z recesie sem tam ludia pisu :D a zaluby atd, ze mozno nieco s tym spojene...

demartka
16. sep 2026

Napísala by som im báseň🥰

simca06022011
autor
16. sep 2026
@demartka

@demartka fiha 🙂

demartka
16. sep 2026
@simca06022011

@demartka fiha 🙂

@simca06022011 pre upresnenie-personalizovanú. Pre mojich známych to robím.
Pomôže ti AI.
Alebo pesničku.
A ešte mi napadlo- hviezdna obloha s postavením hviezd v deň ich sobáša-to som niekde zahliadla, pogúgli

simca06022011
autor
16. sep 2026
@demartka

Pomôže ti AI.
Alebo pesničku.
A ešte mi napadlo- hviezdna obloha s postavením hviezd v deň ich sobáša-to som niekde zahliadla, pogúgli

@demartka jasne ved ja som to pochopila, zaklad uz mam :DD a ako im to davaju? do obalky na nejaku pohladnicu, aj s financiami co dostanu? ci nejak inak?

euka210
16. sep 2026
@demartka

Pomôže ti AI.
Alebo pesničku.

@demartka toto maju svagrovci obraz, hviezdnu oblohu v den svadby, je to zaujimave.

anonym_0d795b
16. sep 2026

daj mu podpisany dodatok k zaveti ze sa vzdavas vsetkeho majetku po rodichoch pre neho. Ja myslim ze ho to potesi a je to originalne.. teba to nebude nic stat, iba jeden papier a atrament.

anonym_47d4c9
16. sep 2026
@demartka

simca06022011
autor
16. sep 2026

Inak ja sa pri takychto daroch bojim, ci ma niekto nepredbehne :DDD aby sme sa tam nestretli viaceri s hviezdnymi oblohami. Staci, ze ja tam budem asi ziarit ak slnko zasvieti, ale .. co uz :DD Ta basen sa mi paci, to im miesto priania dame do obalky, som zvedava ci to ale aj budu citat.

anonym_7576c7
16. sep 2026
@demartka

@demartka omg 🥴🥴🥴

anonym_7576c7
Autor odpoveď zmazal
mk1111111111
16. sep 2026

Nejaky zazitkovy romanticky pobyt, to im zostane v pamati navzdy.

demartka
16. sep 2026
@anonym_7576c7

@demartka omg 🥴🥴🥴

@anonym_7576c7 nepozdáva sa ti to.
Raz som napísala kolegyni a odvtedy mi dávajú písať všetky. Nie je to báseň-umelecké dielo. Je to o živote, vlastnostiach, príhodách...osobné, nájdu sa v tom. Ťažko to vysvetliť.

anonym_9d5321
16. sep 2026

@simca06022011 minule som niekde zahliadla, že svadobčan mal so sebou na obrade budík a v čase kedy ich dodávajúci vyhlásil za manželov vytiahol z budíka baterky. Dal ku tomu vyrobiť kartičku kde bolo niečo v zmysle tu začala vaša spoločná budúcnosť. Budú mať teda navždy zastavený čas presne v tom momente...Veľmi sa mi to páčilo a najbližšiu svadbu sa to chystám pripraviť

muchotrafka298
16. sep 2026

Ja od istej doby uz ziadne kreativne akoze vtipne alebo originalne veci nevymyslam pre nikoho. Kto ma vsetko dostane peniaze v obalke a dovidenia.Je to originalne? NIE. Je to prakticke? ANO. Oni nechcu ziadne hluposti ako veci do domacnosti, sosky, obrazy, maju vsetko podla vlastneho vkusu. Jedine, ze by nieco konkretne zbierali a dokupit k tomu nieco, napr. vela ludi zbiera moderne umenie, urciteho umelca a pod. Ale to zas nieje drobnost.

anonym_b294b9
16. sep 2026
@simca06022011

@demartka jasne ved ja som to pochopila, zaklad uz mam :DD a ako im to davaju? do obalky na nejaku pohladnicu, aj s financiami co dostanu? ci nejak inak?

@simca06022011 no ak ma to vygenerovať AI tak takú báseň si vôbec neprosim. To už je trápne s tou AI

anonym_7576c7
16. sep 2026
@demartka

@anonym_7576c7 nepozdáva sa ti to.
Raz som napísala kolegyni a odvtedy mi dávajú písať všetky. Nie je to báseň-umelecké dielo. Je to o živote, vlastnostiach, príhodách...osobné, nájdu sa v tom. Ťažko to vysvetliť.

@demartka a to mate 50+? Potom chapem

anonym_65a999
16. sep 2026

@simca06022011 raz som urobila namiesto obálky na peniaze krabičku s blahoželaním, inokedy papierovú tortu a do kúskov torty peniaze a blahoželanie. Je to len papier keď vyhodia tak vyhodia

ivicatolic
16. sep 2026

@simca06022011 za mňa jednoznačne ako darček fotoobrazy.... dnes to môžeš pomocou AI upraviť ako chceš, skúsiť prepojiť ich fotky z mladosti a súčastnosti...😊👍

demartka
17. sep 2026
@anonym_7576c7

@demartka a to mate 50+? Potom chapem

@anonym_7576c7 s vekom to nemá nič. Ale chápem, že človek, ktorý nevie, ako to vyzerá a čo to je, tomu nerozumie. Ak pre teba niekto spraví niečo osobné, potom pochopíš

katkazatka
17. sep 2026
@anonym_9d5321

@simca06022011 minule som niekde zahliadla, že svadobčan mal so sebou na obrade budík a v čase kedy ich dodávajúci vyhlásil za manželov vytiahol z budíka baterky. Dal ku tomu vyrobiť kartičku kde bolo niečo v zmysle tu začala vaša spoločná budúcnosť. Budú mať teda navždy zastavený čas presne v tom momente...Veľmi sa mi to páčilo a najbližšiu svadbu sa to chystám pripraviť

@anonym_9d5321 teba by takato volovina potesila? Ja by som pozerala ako puk.

anonym_7576c7
17. sep 2026
@demartka

@anonym_7576c7 s vekom to nemá nič. Ale chápem, že človek, ktorý nevie, ako to vyzerá a čo to je, tomu nerozumie. Ak pre teba niekto spraví niečo osobné, potom pochopíš

@demartka nepresviedcaj ma nasilu o niecom, o com viem, ze by mi to prislo vrcholne trapne. Nie kazdy musi mat rad to, co ty

muchotrafka298
17. sep 2026
@anonym_7576c7

@demartka nepresviedcaj ma nasilu o niecom, o com viem, ze by mi to prislo vrcholne trapne. Nie kazdy musi mat rad to, co ty

@anonym_7576c7 presne tak. Nie kazdy oceni generovane AI basnicky, pesnicky alebo trapnosti ako gycove obrazy, sochy, fotoknihy. Aj ked su akoze "osobne".

anonym_a4d345
17. sep 2026
@simca06022011

@anjelic ale taketo poziadavky nemaju, do utulkov nosime veci s nimi bezne :D vyslovene som chcela nieco im, aj ked len drobnost, kedze ide o surodenca.

Inak ja som to co maju napisala, keby zacali padat take vtipne napady ako byt, auto, dovolenka.. co z recesie sem tam ludia pisu :D a zaluby atd, ze mozno nieco s tym spojene...

@simca06022011 kúpila som strom do záhrady (samozrejme po konzultácii). Ale nie stromček. Strom. Veľký. Doviezol ho kamión a bol profesionálne posadený.

marth16
17. sep 2026
@katkazatka

@anonym_9d5321 teba by takato volovina potesila? Ja by som pozerala ako puk.

@katkazatka mna napríklad áno, ja mám rada tieto sentimentálne blbosti a viem, že aj nevesta kde sa chystáme na svadbu, preto sa to chystám dať ako doplnok ku svadobnému daru.

demartka
17. sep 2026
@muchotrafka298

@anonym_7576c7 presne tak. Nie kazdy oceni generovane AI basnicky, pesnicky alebo trapnosti ako gycove obrazy, sochy, fotoknihy. Aj ked su akoze "osobne".

@muchotrafka298 ja píšem sama, nie AI. V tom je rozdiel. Nikoho nepresviedčam o ničom. Každý môže robiť, čo uzná za vhodné

anonym_b294b9
18. sep 2026

ja nemam rada ani tie vasnicky co sa preposielaju na narodeniny, co sa najde na internete a to sa preposiela. Mam rada ked mi clovek klasicky zablahozela kludne aj obycajne ale viem ze to negenerovala AI a ze to neokopiroval z internetu