Sobáš mimo sobášnych dní
Ahoj viete ci vybavim na urade bez problemu termin mimo sobasnych dni ?? Zial termin nam nevedeli dopredu zapisat kedze som v zahranici.. Pani ma po telefone aj mejlom ubezpecovala ze nebude problem ak dojdeme mesiac pred podat ziadost .. ale tak obavam sa ze nevyhoveju
@anonym_autor Vybavis, keď si ten termín zaplatíš v dostatočnom predstihu pred svadbou.
My sme mali svadbu v Kežmarku na konci apríla sme vôli podať žiadosť že chceme svadbu 22 maja bol to štvrtok zaplatila som poplatok a problém nebol tak si myslím že ani v Poprade nebude.
Zalezi od sobasiaceho, ci je schopny a ochotny kvoli inym povinnostiam pracovnym sobasit mimo oficialne sobasne dni. Toto si vopred zisti na danom urade, ci moze sobasiaci.
Podaj žiadosť elektronicky to vieš aj zo zahraničia.

Prepáč ale nikto na mk nemá vešteckú guľu či vám vyhovujú či nie. U nás sa platil nejaký poplatok za svadbu mimo sobášnych dní ale nebol problém. Bývame v malej obci, matrikarka je sesternica, prejdú celé týždne a nemajú žiaden sobáš, v mestách je to naopak. Niekedy je problém bs termínom. Okrem starostu ak nemá čas, sobáši aj pani poslankyňa OZ, pre zmenu krstná mojej sesternice. Ale inde môžu mať inak.