Sobáš mimo sobášnych dní
Ahoj viete ci vybavim na urade bez problemu termin mimo sobasnych dni ?? Zial termin nam nevedeli dopredu zapisat kedze som v zahranici.. Pani ma po telefone aj mejlom ubezpecovala ze nebude problem ak dojdeme mesiac pred podat ziadost .. ale tak obavam sa ze nevyhoveju
@anonym_autor Vybavis, keď si ten termín zaplatíš v dostatočnom predstihu pred svadbou.
My sme mali svadbu v Kežmarku na konci apríla sme vôli podať žiadosť že chceme svadbu 22 maja bol to štvrtok zaplatila som poplatok a problém nebol tak si myslím že ani v Poprade nebude.
Zalezi od sobasiaceho, ci je schopny a ochotny kvoli inym povinnostiam pracovnym sobasit mimo oficialne sobasne dni. Toto si vopred zisti na danom urade, ci moze sobasiaci.
Podaj žiadosť elektronicky to vieš aj zo zahraničia.
@anonym_autor urcite bude problém ,mesiac pred nebude žiadny termín

Prepáč ale nikto na mk nemá vešteckú guľu či vám vyhovujú či nie. U nás sa platil nejaký poplatok za svadbu mimo sobášnych dní ale nebol problém. Bývame v malej obci, matrikarka je sesternica, prejdú celé týždne a nemajú žiaden sobáš, v mestách je to naopak. Niekedy je problém bs termínom. Okrem starostu ak nemá čas, sobáši aj pani poslankyňa OZ, pre zmenu krstná mojej sesternice. Ale inde môžu mať inak.