Sú tieto šaty vhodné na svadbu v júni?
@anonym_autor puzdrove saty mi prídu vseobecne nepohodlne na svadbu, budeš v tom vedieť tancovať?
Sú slusne, ale na letnú svadbu si viem predstaviť aj lepšiu voľbu...
Cierna sa na svadbu nehodi.
Ak si na tej fotke ty tak dajme tomu. Par kil naviac a budes v tom vyzerat ako prasknuta jaternica.
Cierna sa na svadbu nehodi.
@anonym_96d136 nie su cierne
Ak si na tej fotke ty tak dajme tomu. Par kil naviac a budes v tom vyzerat ako prasknuta jaternica.
@anonym_d1f711 ma 50 kg, cize ako jaternica vyzerat nebudem 😁
@anonym_autor puzdrove saty mi prídu vseobecne nepohodlne na svadbu, budeš v tom vedieť tancovať?
Sú slusne, ale na letnú svadbu si viem predstaviť aj lepšiu voľbu...
@gejb nie som parketovy lev, cize tancovanie u mna skor nebude ako bude
záleží aj od látky. prídu mi vhodnejšie na jesennú svadbu.
Na leto by som pozrela iné , latné šaty,
Ale ak nemáš čas alebo sa ti veľmi páčia tak si ich kľudne daj.
Baby ja nosim 99% ciernu, tmavo modru (ako su saty), sivu, bielu. Su to farby ktore sa mi hodia, sedia mne aj mojej pleti. Obliekam sa velmi nazvyme to jednoducho. Tak ako su tie saty, jednoduche linie, ziadne cingrlatka, vzory atd…Latka by maly byt ok, saty su z Nextu, ziadne temu, shein a podobne…
Vezmem si ich a doladim to doplnkami
Baby ja nosim 99% ciernu, tmavo modru (ako su saty), sivu, bielu. Su to farby ktore sa mi hodia, sedia mne aj mojej pleti. Obliekam sa velmi nazvyme to jednoducho. Tak ako su tie saty, jednoduche linie, ziadne cingrlatka, vzory atd…Latka by maly byt ok, saty su z Nextu, ziadne temu, shein a podobne…
Vezmem si ich a doladim to doplnkami
@anonym_autor su vhodne, su pekne, ak mas do nich postavu budes kocka 🙂 na 99% svadieb nosim cierne saty, lebo je to moja oblubena farba, sedi mi, asi tak a nie som jedina, zvyknem mat farebne topanky a/alebo doplnky, cierny oblek je v poriadku ale cierne saty problem...nikto neposiela chlapov kupit modry alebo sivy alebo hnedy alebo ruzovy
Saty su pekne, vezmi si ich. Kopec žien nosi na svadbu aj čiernu farbu, prípadne tmavšie. Nevidím v tom problém. Jedine biela farba je za mna no go
Ak máš 50kg ako spomínaš tak ich urcite vezmi. Veľmi pekný strih, decentné, jednoduché ale predsa Veľmi sofistikované a zaujímavé vďaka tomu odhalenému ramenu. Ak sa Tebe páčia tak podľa mňa neváhaj
Sú pekne, ale ja by som si takúto tmavú na svadbu nedávala.
Skôr napr zelenú, bordovu, aké nemáš rada svetle farby
@anonym_autor čierna je smútočná. Inak, co budeš na tej svadbe robiť celú noc keď netancujes?
@anonym_105691 pre mna cierna nie je smutocna ale elegantna. A nie su cierne…
A to sa da zabavat iba tancovanim? Vzdy som sa na kazdej akcii zabavila aj bez tancovania 🙂
To nie je predmetom diskusie ci tancujem alebo nie 😁
Maju este v tejto farbe, ale to sa mi uz tak nepaci… skor mi islo o strih ako o farbu. Mala som doma vselijake farby z mia dresses, ale prisla som si smiesna, vobec sa mi nehodila ani jemna ruzova, ani mentolova, ani cyklamenova, ani zelena. Proste tie farby ku mne nejdu 🤷♀️
@anonym_autor aj táto farba je krásna ale mne osobne sa páčili oveľa viac v tej tmavomodrej. Podľa mňa tmavé farby nevadia, ak si k tomu dáš pekné doplnky, lodičky, ktoré to oživia, alebo nejaké výraznejšie náušnice. Bude to krásne a vôbec nie smútočné. Z akejkoľvek svadby si pozrieš fotku, bezpochybne nájdeš množstvo ľudí v tmavšej farbe
@anonym_autor ak nebude dobry material, nebudu pekne sediet. Mne by vadila ta latka opreta o krk, to mi tam neladi. Farba by mi nevadila, cierna sa na svadbu moc nenosi, ale zakazana nie je. A na svadbe kazdy netancuje, to mas pravdu, neviem, preco je to niekomu divne
@anonym_autor ak nebude dobry material, nebudu pekne sediet. Mne by vadila ta latka opreta o krk, to mi tam neladi. Farba by mi nevadila, cierna sa na svadbu moc nenosi, ale zakazana nie je. A na svadbe kazdy netancuje, to mas pravdu, neviem, preco je to niekomu divne
@anonym_a90432 verim, ze z nextu bude toto ok. Tam by som sa o kvalitu prilis nebala 🙂
Sú krásne aj farba je pekná. Vieš co sa ti hodí, tak nevymyslaj s červenou. Tmavé farby su elegantne, len niektoré to tu berú ako prežitok s komunizmu
@anonym_autor aj táto farba je krásna ale mne osobne sa páčili oveľa viac v tej tmavomodrej. Podľa mňa tmavé farby nevadia, ak si k tomu dáš pekné doplnky, lodičky, ktoré to oživia, alebo nejaké výraznejšie náušnice. Bude to krásne a vôbec nie smútočné. Z akejkoľvek svadby si pozrieš fotku, bezpochybne nájdeš množstvo ľudí v tmavšej farbe
@amalka07 doladim to doplnkami. Mne sa tie cervene tiez velmi nepacia uz
@amalka07 doladim to doplnkami. Mne sa tie cervene tiez velmi nepacia uz
@anonym_autor ja tiez bordovu nemusim. Inak, cervena je tiez "nevhidba", ale nie zakazaba. Daj si take, co Tebe vyhovuju
Dakujem vsetkym. Objednala som tie tmavomodre 🙂
Su pekne a daj si take ake sa ti pacia. Nie su biele, kremove, ani smotanove, tak kludne. Mne cierna tiez nepride len ako smutocna farba.
Mne sedi tento strih tiez, isla by som tmavomodru a nejake bezove alebo tak doplnky a hotovo. Tiez mam okolo 53kg, presypacie hodiny postava.
Šaty sú krásne, elegantné. Čiernou nikdy nič nepokazís a predpotopné názory, že čierna nepatrí na svadbu, si nevšímaj. Cierna sa hodí vždy a všade.
@anonym_a90432 verim, ze z nextu bude toto ok. Tam by som sa o kvalitu prilis nebala 🙂
@anonym_autor Pozrela som ich, sú krásne ale materiál je polyester, čo nebude asi úplne príjemné v lete ale človek tých pár hodín do západu slnka vydrží 🙂

Prečo by nie? Sú také zaujímavé .